Arkadaşımın ben bulamadım sen bak dediği sorunu bende çözemedim bilen fikir veren olursa çok sevineceğiz. Bilgisayara kapat dediğimiz zaman veya power tuşuna baştığımızda kapanmak yerine kendini kapatıp bir saniye bekleyip tekrar başlıyor. Sadece power tuşuna basılı tutup kapatabiliyoruz. Biostan wake on... la başlayan herşeyi kapattım belki lan bağlantısından olabilir diye. Virüs tarattırdım (nod32 - avast) temiz çıktı. Bütün başlangıç programlarını kaldırdım banamısın demedi. Var mı fikri olan arkadaşlar?
Hplerde bu benimde başıma geldi.Büyük ihtimalle usb mouse kullanıyorsun.Mouse çıkar ve öyle kapatmayı dene büyük ihtimalle sorunun çözülecek. Eğer çözülür ise bir adet hp mouse al kökten hallet bu işi.
ekstra taktığımız her şeyi çıkardık ona rağmen devam ediyor , mouse da dahil.
Hp destek hattını ara bu gün bende aynısını yapıcam
sizleden birşey rica etsem....ekran kartı sürücülerinizi kaldırın, restart atıp sürücü kurmadan bilgisayarı kapatmayı deneyin..Sanki kapanacak gibi geliyor benzer bi sorunla karşılaştığımı hatırlar gibiyim
Akşama deneyeyim elimde değil şu anda , umarım işe yarar , teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: coolti
Akşama deneyeyim elimde değil şu anda , umarım işe yarar , teşekkür ederim
eğer normal biçimde kapanırsa farklı ekran kartı sürücüsü indirip dneyebilirsiniz..tabi sorun bambaşkada olabilir