Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HP NOTEBOOK 1350 TL ADANA Satın Al 23 Şubat 2013 16:08 1 1 HP NOTEBOOK 1350 TL ADANA HP 6B05ET NOTEBOOK SATIYORUM.HİÇBİR SORUN YOK TEMİZ KULLANDIM. Birkaç araştırmalarıma göre internetteki sıfır fiyati 1900-2100 arası gördüm. Bisiklet tutkunu olduğum için satmak zorundayım , birşey satmadan birşey alamıyorum :( Extra olarak vereceklerim fiyata dahildir aldığım fiyatlarıda listeleyeceğim. -HP 6B05ET Notebook (2000tl) -SonyVaio Notebook çantası (90tl) -Kablosuz Logitech Mouse + Klavye(Ufak) ( 60tl) -Trust Soğutucu (35TL) -Anti virüs koruma cd side alındı yanında GARANTİSİ , FATURASI KUTUSU + POŞETİ DAHİL DURMAKTADIR. Aldığım tarih ( 25.01.2012) -------------Özellikler----------------------------- Notebook Markası : HP Ürün Kodu : A3C22EA İşlemci Markası : Intel İşlemci Modeli : 2670QM İşlemci Tipi : Intel Core i7 İşlemci Hızı : 2.2 Ghz İşlemci Cache : 6 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : AMD Radeon Ekran Kartı Belleği : 2 GB Grafik İşlemcisi : AMD Radeon HD 6770M HDMI : Var Sistem Belleği : 6GB Bellek Tipi : DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 750 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive Modem : Yok Ethernet : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Var FireWire : Yok E-Sata : Yok Seri Port : Yok Usb Portu : 3 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Express Kart : Yok Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Var Kart Okuyucu : Var Kamera : Var Parmak İzi Okuyucu : Var Yüz Tanıma : Yok Touchpad : Var Uzaktan Kumanda : Yok 3G : Yok İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 7 Home Premium Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Garanti Süresi : 24 Ay Resmi HP Servisi Hediye : Mouse Alacaklar kişiler Adana ve Mersin tarafında olursa bilgisayara bakıp herşeyini kontrol edip almalarını isterim.Cihazda hiçbir sorun çizik vs birşey yok ilk alındığı gün gibi hiçbir eksiği yok. Elinde yarış bisikleti olupta takas etmek isteyen olursa yok demem çünkü bunu satıp yarış bisikleti alacağım :) Hepsi toplam : 1350 TL istiyorum. Almayı düşünenler pm atabilir , telefon numaramı verebilirim konuşabiliriz cihaza ait video ve fotoğraf isteğe göre gönderebilirim veya yakın taraflarda oturuyorsanız bilgisayarı yanınıza getirebilirim. Klavyesi ve mousu aynısı Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün i7,win8pro HP Notebook-SATILIK Fiyat Düştü Satılık Notebook Adana HP NOTEBOOK 1350 TL ADANA