Şimdi Ara

Hp nc6220 Laptop Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarim hp nc6220.son zamanlarda bilgisayarimda bazi sorunlarla karsilastim.bunlar acilirken insert smart card yazmasi ve acilmamasi digeri ise wmiprvse.exe birde yavaşlamiş olmasi.recovery yapmaya calistim ancak bulamadim.format cdsini bir turlu başlatamadim.

Cozum bulan arkadaslara simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüktasimateknisyeni -- 19 Haziran 2016; 16:26:45 >

• Bilgisayarı açıp ekran görüntüsünü alır almaz F11 tuşu ile recovery ekranına ulaşabilirsiniz. Sonrasında yönergeleri takip edip fabrika ayarlarına yükleme yapabilirsiniz. Bu işlem bilgisayarınızda ki verilerinizin bir kısmını veya tamamını silebilir, öncesinde yedekleme yapmayı unutmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Bilgisayarı açıp ekran görüntüsünü alır almaz F11 tuşu ile recovery ekranına ulaşabilirsiniz. Sonrasında yönergeleri takip edip fabrika ayarlarına yükleme yapabilirsiniz. Bu işlem bilgisayarınızda ki verilerinizin bir kısmını veya tamamını silebilir, öncesinde yedekleme yapmayı unutmayınız.

F11 olmuyor
  • Fn+R tuş kombinasyonunu deneyiniz.

F11 tuşu nasıl çalışmıyor anlayamadım. Hiç bir tepki vermiyor mu F11 tuşuna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 24 Haziran 2016; 15:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.