Şimdi Ara

Hp leptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc değil bildiğin kalorifer. kışın kaloriferleri yakmak yerine leptopu açıp etrafında toplanıcaz ısıtır bizi diye düşünüyoruz. fan sesi masaüstünden daha fazla çıkıyor. cool senseyi en kısığa alıyorum genede dinlemiyor. leptop alacaksanız hp nin yanına bile gitmeyin.

• leptop
  • Ben HP G62 serisi notebook kullanıyorum hiç bir sorunu yok soğutucuyu da koydum altına mis gibi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

leptop

Laptop yazınca noluyor ki ? veya netobook diyelim de gönlün olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

leptop

netobook
  • quote:

Pc değil bildiğin kalorifer. kışın kaloriferleri yakmak yerine leptopu açıp etrafında toplanıcaz ısıtır bizi diye düşünüyoruz. fan sesi masaüstünden daha fazla çıkıyor. cool senseyi en kısığa alıyorum genede dinlemiyor. leptop alacaksanız hp nin yanına bile gitmeyin.

Isı konusunda +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Ben HP G62 serisi notebook kullanıyorum hiç bir sorunu yok soğutucuyu da koydum altına mis gibi çalışıyor.

Pavilion dv6 serisi var ısınmanın da ötesine geçmil durumda. fan sesi masaüstünden fazla.
  • Bilgisayar alırken " şu olsun ,rami bu olsun, ekran kartı şu olsun, işlemcisi bu olsun" diyorsunuz ama aldığınız cihazın bütün bunları sağlarken dezavantajı ne olacak diye düşünmüyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

leptop

netobook

o ile e nin yeri karışmış. ben kimseyi birşeyi kanıtlamak zorunda değilim. problem ?
  • zamanında bende de Hp Pavilion Dv6 vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bilgisayar alırken " şu olsun ,rami bu olsun, ekran kartı şu olsun, işlemcisi bu olsun" diyorsunuz ama aldığınız cihazın bütün bunları sağlarken dezavantajı ne olacak diye düşünmüyorsunuz.

Durum öyle değil. televizyon alıcaktık verdik kart numarasını şansa sistem çöktü. babamında acelesi vardı istersen bilgisayar alalım dedi bende tamam dedim bunu seçtim acele ile. hata yaptım biliyorum
  • dv6 serisi soba niyetine kullanılabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

leptop

netobook

o ile e nin yeri karışmış. ben kimseyi birşeyi kanıtlamak zorunda değilim. problem ?

kimseyi
  • Arkadaşa ısı ve fan sesi konusunda kesinlikle katılıyorum. HP kullanan tüm arkadaşlarımın da bu yönde şikayetleri oluyor. Pavilion g6 serisinden bir model var bende de. Isınma amaçlı kullanıyorum. Pek oyun oynamak için kullanmıyorum ama ne zaman denemeye kalksam, bilgisayar kendini kaybediyor. Sanırım artık fan temizliği, yağlama gibi şeyler yaptırmalıyım.
  • Haci sogutucu almak farz. Bazen onu bile dinlemiyor. Sicaktan kapaniyodu hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ertanunver

Hp leptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

Haci sogutucu almak farz. Bazen onu bile dinlemiyor. Sicaktan kapaniyodu hep.

Hocam kapanma yaşamadım. hatta performansta herhangi bir sorun yaşamadım. ama ısı ve fan sesi delirticek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

Haci sogutucu almak farz. Bazen onu bile dinlemiyor. Sicaktan kapaniyodu hep.

Hocam kapanma yaşamadım. hatta performansta herhangi bir sorun yaşamadım. ama ısı ve fan sesi delirticek.

Koltuga koyunca on dakikada kapaniyor benimki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

quote:

quote:

quote:

leptop

netobook

kimseyi

3.de bastım kahkayı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.