Şimdi Ara

hp laser jet 1018 toner sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar HP laser jet 1018 yazıcım var. yaklaşık 1 senedir alırken verdikleri toneri kullanıyorum bugunlerde sayfanın sol tarafını yazdırmıyor. Neden sizce? Sorun tonerde mi? yazıcıda mı?

• ARkadaşlar yardımlarınızıı bekliormmm
  • kac sayfa bastin, tonerin bitmis olabilir mi??

toneri cikarip sallamayi denedin mi?

drum ışık almıs olabilirmi?
  • kac sayfa bastımıı bilmiorm ama gecen sene şubat marttan beri kullanıyorum. toneri salladım işe yaramadı bu arada drum dediğiniz yer yeşil olan yermi ???
  • evet drum dediiim yer orasi. gnelde isik alinca veya 10.000 sayfayi gecince bozuluoyo. dolum yapmadiina gore drum bozulmamistir buyuk ihtimal.

hp de yazilan sayfa sayisini gosteren bise vardir mutlaka bi kontrol edin. 2000 sayfayi gectiyseniz toneri doldurun. yanliz doluma giderken toneri siyah antistatik torbada goturun mutlaka.

toner doldurduktan sonra da yazmiyorsa servis yollari tastan...

satanizm le ilgili yazdiklarini acikca yaz da herkes anlasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 25 Mart 2009; 8:44:38 >
  • Arkadaşlar, bende de 1018 var, 1 yılı geçti alalı. Sanırım aldığım çıktı sayısı da 1000 -1500 civarı olmuştur. Herhangibir dolum falan da yaptırmadım, orjinal verilen toner. Yazıcıyı hep tasaruf modunda kullandım. Bugün 15 sayfa falan çıktı alırken son 3-4 sayfayı sayfanın bazı kısımlarını(diklemesine olarak) silik biçimde çıkardı. Toneri çıkardım biraz salladım(Bu arada elime çok az tone döküldü) tekrar koyduğumda normal çıkardı. Sanırım toner bitmek üzere. Ankara da kaliteli bir şekilde dolum yapan neresei var bildiğiniz?
    Bir de sallayınca elime toner dökülmesi niye oldu? Delik falan mı var ki??
  • toneriniz bitmiş onu bilin birkere salladıgınız zaman tonerin yazmasının sebebi içinde kalan bir miktar tonerin manyetik merdaneye yapışması yüzünden ama sallayarak yazdırmak çok iyi birşey değil manyetik merdanenin mıknatısını kırabilirsiniz elinize dökülen tonerin sebebide sallama şiddetinden dolayı buşinglerden sızan tonerdir ankarada olsam elimden geleni yapardım ama bu işi istanbulda yapan bir firmayım SAYGILAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabın için teşekkür ederim. Ankara da olan arkadaşlardan bir öneri bekliyorum o zaman...
    (Bu arada toner bitene kadar kullanayım mı, yoksa hemen doldurtayım mı?(Bitene kadar derken, salladıktan sonra 3-4 sayfa çıkardım, tekrar bitene kadar devam edeyim mi?, tamamını bitirmek için siyah sayfa falan çıkarayım mı?))
  • www.tonerdolummerkezi.com Adresi sitede var. Ben iki kez doldurdum memnun kaldım. Fiyatı 9 lira...
  • Dolumdan sonra da eski performans devam ediyor mu? Yani sayfalar gene lekesiz, hatasız çıkmaya devam ediyor mu?
    Orjinal toneri ile hiçbir çıktım lekeli veya hatalı olarak çıkmadı, dolumdan sonra da bu devam edecek mi?
  • Dolumdan sonra. ki bu 3. dolumum; son ikisini de bahsettiğim yerde yaptırdım, kalitede veya hızda herhangi bir fark hissetmedim.
  • Cavaplar için teşekkür ederim.
    Peki sitede bir de "muadil toner" var. O tam olarak nedir ?
    Ayrıca sorumu tekrarlıyorum, tamamen bitmesini bekleyeyim mi?
  • muadil toner bildiğim kadarıyla kullanılmış tonerlerin toplanıp işlemden geçirilmesiyle üretilen tonerlerdir.
    Tonerin bitmesini beklemenize gerek yok, çünkü sallayarak en fazla 60-70 sayfa daha yazdırabilirsiniz.
  • HPLASERJET 1010 /1018 /1020 yazıcı için
    ithal sıfır toner garantili ve faturalıdır.
    Çin'den kendi ithalatımızdır.
    Fiyatı 40 tl'dir.
  • Toner dolumu ucuz baskı yapmanın yolları arasında bulunmakla beraber sadece toz konularak yapılan dolumlarda kalite düşmektedir, birde yenileme toner kullanmayı denemekte fayda var, ayrınıtılı bilgi içinhttp://www.marmaraburo.com/urun/HP-Laserjet-1018-Toner-HP-1018-Toner-Dolumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.