Şimdi Ara

Hp Laptop ile ilgili bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde hp laptop bilgisayarımda hdd sorunu çıkmıştı garanti servisine gönderdim, fakat data onay yazısı olmadığı için bilgisayarı yapmadan geri yollamışlar birde içerisinde hdd. sanırım içerisindeki hdd sağlam, sıfır yani. tekrar teknik servise göndermek istemiyorum ürünü, hdd yi kendim değiştirsem acaba ürün garanti kapsamı dışında kalırmı ?

Game of Thrones / Breaking Bad / Stanger Things / The Walking Dead / Sherlock / The Big Bang Theory / How I Meet Your Mother / Lost / Prison Break / The Office / Vikings / Westworld / Rick and Morty / Band of Brothers / La Casa De Papel / Daredevil / The Simpsons / The Vampire Diaries / Arrested Development / Death Note / Firefly / Spartacus / Gotham / Shameless / Jessica Jones / Rome / Squid Game / The IT Crowd / Fear The Walking Dead / My Name is Earl / Misfits / Defenders / The O.C / Monk / Black Books / Spaced / Coupling / The Lost Room / Unsere Mütter,unsere Väter / Babylon Berlin / Rise of Empires : Ottomam / Dogs of Berlin / Testees
  • Hmm, bana kesin bilgi gerek ama çünkü hdd yi değiştirecem.

Orijinalden alıntı: »LosTSouL«

Hmm, bana kesin bilgi gerek ama çünkü hdd yi değiştirecem.

Laptopta hdd değişimi ürünü garanti dışına itecektir,nedeni ise laptoptan şuan ki hdd nizi çıkartmak istediğinizde dahili vidaya tornavida aracılığı ile zarar vereceksiniz( boyasını attıracaksınız) buda garanti dışına çıkmasına neden olacakdır,ancak ram değişimlerinde ve yükseltme işlemlerinde bu olay geçerli değildir...

İyi forumlar...

Orijinalden alıntı: »LosTSouL«

Arkadaşlar geçenlerde hp laptop bilgisayarımda hdd sorunu çıkmıştı garanti servisine gönderdim, fakat data onay yazısı olmadığı için bilgisayarı yapmadan geri yollamışlar birde içerisinde hdd. sanırım içerisindeki hdd sağlam, sıfır yani. tekrar teknik servise göndermek istemiyorum ürünü, hdd yi kendim değiştirsem acaba ürün garanti kapsamı dışında kalırmı ?

içerisindeki hdd sağlam ve sıfır yazmışsınız
    o halde neden değişecek
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.