Şimdi Ara

Hp Laptop Fan Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bilgisayarımın fanı daha önceleri çok güzel çalışıyordu saatlerce açıkda kalsa işlemde yapılsa bu fan işlemciyi yeteri kadar sogutuyordu. Bazı sebeplerden dolayı windowsa format atıp yeniden yükledim ve fan durdu gibi birşey oldu. Çalışıyor ama kendine hayrı yok bilgisayar enn fazla 30-45 dk kadar açık durduğunda aşırı ısınmadan kasıyor. Bilgisayarı açtım fanı çıkardım fan hiç beklemediğim kadar temiz herhangi bir toz filan yok. Sizce bunun sorunu ne olabilir. Yeni fan alayım diyorum fakat aynı derecede çalışır diyede açıkcası korkuyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikkycik -- 25 Eylül 2012; 0:44:51 >

• Fan isitmaz sogutur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikkycik

Model : Hp Compaq Cq61

Arkadaşlar bilgisayarımın fanı daha önceleri çok güzel çalışıyordu saatlerce açıkda kalsa işlemde yapılsa bu fan işlemciyi yeteri kadar sogutuyordu. Bazı sebeplerden dolayı windowsa format atıp yeniden yükledim ve fan durdu gibi birşey oldu. Çalışıyor ama kendine hayrı yok bilgisayar enn fazla 30-45 dk kadar açık durduğunda aşırı ısınmadan kasıyor. Bilgisayarı açtım fanı çıkardım fan hiç beklemediğim kadar temiz herhangi bir toz filan yok. Sizce bunun sorunu ne olabilir. Yeni fan alayım diyorum fakat aynı derecede çalışır diyede açıkcası korkuyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Termal macunu yenileyip deneyin olmadı fanı komple değiştirin

• Garantisi varsa servise götürün.
  • Cihazın garantisi yoktu. Laptopu tekrar açtım fanı söktüm sıvı yağ ile cok hafif temizledim fazla bulastırmadan suan eskisinden daha iyi calisiyor fan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.