Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım çok saol,makina cortladı,ekran bembeyaz oldu ve sadece hp invent logosu var,hard reset bile işe yaramadı,1 haftalık makinamı servise göndermekten başka bi çarem yok.....
  • rom update yapmışsın. bu olay sıradan bir program yüklemesi değildir tüm bilgilerini kaybedersin ama kesinlikle yeni rom'u da herkes yüklemeli getirisi çok fazla. ben şahsen TR işletim sisteminden memnun değildim ki ROM update ile ingilizce yaptırdım ve TRdeki sorunlar yok artık ve cihazın genel sorunları da.

sen update sırasında sanırım erkenden cihazı söktün ya da birşey yanlış gitti ve update yarıda kaldı (ingilizce işletim sistemi üzerinde TR update yapılabiliyor mu bilmiyorum tersi yapılamıyor çünkü servis dışında). sana tavsiyem servise erken vakitte bırak cihazını en geç ertesi gün alırsın sonuçta rom yükleyecekler sadece ve bu bahaneyle de sorunsuz roma geçmiş olursun. geçmiş olsun tabi talihsiz bir olay.

quote:

Orjinalden alıntı: MMT34

arkadaşım çok saol,makina cortladı,ekran bembeyaz oldu ve sadece hp invent logosu var,hard reset bile işe yaramadı,1 haftalık makinamı servise göndermekten başka bi çarem yok.....

• aldığım yer bimeks e mi götürsem yoksa ankaraya mı kargolasam,konyada olduğum için burada hp destek yok...:(
  • oyy o talihsiz olmuş. tam 1 haftan dolmadıysa direk bimekse götür değişim yapabilirler 1 hafta içinde arıza yaptığı için (aslında kullanıcı hatası gibi gözüküyor ama). gerçi 1 haftayı aştıysa da bimekse götür çünkü kendin girme bu sorumluluğa kargoyla nereye yollayacaksın başına iş gelir mi geri nasıl nereye döner vs. bimeks müşteri ilişkilerinde de teknosaya nazaran özellikle iyidir. ilgilenir yollarlar. 1 hafta sonra geri döner cihazın eline.
    quote:

Orjinalden alıntı: MMT34

aldığım yer bimeks e mi götürsem yoksa ankaraya mı kargolasam,konyada olduğum için burada hp destek yok...:(
  • arkadaşım en az 20 dk sürüyor bu rom update ,, yarımsaat a kadarda çıkabilir ! belkide daha da fazla pc nin konf. a göre ..

makinanıda ups e bağlayıp bırakacaksın o sana zamanı gelince cihazı kapatıp açıyor zaten ..
    sen anladığım zamanından önce söktün kabloyu.

artı update yapılmadan önce yapılması gereken şeyler war - öncelikli olarak
    1. bilgilerinin back up ını alacaksın
    2. sd kartı çıkaracaksın
    3. makinaya bir hard reset atacaksın
    4. cihaz açıldıktan sonra rom update işlemlerine başlayacaksın
    5. bu arada pilinin şarjı full olmalı .. yada usb şarjıda açık bırakın önerilen ..
    6. ışık ayarlarını görülebilecek ama kısılı durumda bırakın sistem bekleme yada kapanma seçeneklerindeki işaretleri kaldırın sistem beklemeye geçmesin ..
    7. microsoft sitesinden active sync 4.5 indirin kurun ! (önemli) türkçe yada ingilizce farketmiyor ..
    8. update i başlattığınızda programdan dışarı atabilir SAKIN kabloyu çıkarmayın
    9. o durumda bir update sihizbazı aşağıda çalışıyor ... active sync den çıkıyor ..
    10.gelen uyarıya ortadaki seçenek engeli kaldır , diyerek dewam edin
    11.yazılımı tekrar çalıştırın yekrar update işlemine başlatın ve sabırla %100 bittikten sonra cihazınızı resetlemesini bekleyin ..

işlem tamam

neyse geçmiş olsun ..

bu yeni rom yazılımı seste yankılanmayı ortadan kaldırdı. sesler dahabir yüksek çıkmaya başladı hem kulaklık hem hoparlör ..
    daha bir stabil çalışmaya başladı cihaz hızlanma geçişler gözle görülür düzeyde arttı

not : pc yada laptop u mutlaka bir ups e bağladıktan sonra yapın update inizi . arada elk.giderse hp yolu görülür ... ::D

Çoook memnunum çok iyiki almışım ::D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dive_Spiro -- 28 Eylül 2007; 5:36:34 >

• herkese selam arkadaslar. bende makınayı bugun ıstınye teknosadan 694 ytl ye aldım ...dısarıdakı fıyatları pek bılmedıgım ıcın acaba kazık mı yedım dıye dusunuyorum..aslında sony erıcsoon p 990 almaya gıtmıstım ama bunu aldım ...artık sızlerınde tecrubelerınden faydalanma ıstıyorum... bırde sorum olacak yanıtarsanız sevınırım makına en fazla kac GB hafıza kartını kaldırabılıyor..herkese ıyı geceler....
  • ah be dostum keşke önceden söleseydin bunları :) geçmişe mazi derler artık,bimeks e yarın götürecem onlar halledebiliriz belki dediler,olmaz ise hp istanbula kargo ediceklermiş...ilgi ve alakanıza tşk ler...

quote:

Orjinalden alıntı: Dive_Spiro

arkadaşım en az 15 dk sürüyor bu rom update ,, yarımsaat 45 dk ya kadarda çıkabilir ! belkide daha da fazla pc nin konf. a göre ..

makinanıda ups e bağlayıp bırakacaksın o sana zamanı gelince cihazı kapatıp açıyor zaten ..
    sen anladığım zamanından önce söktün kabloyu.
    artı update yapılmadan önce yapılması gereken şeyler war - öncelikli olarak
    1. bilgilerinin back up ını alacaksın
    2. sd kartı çıkaracaksın
    3. makinaya bir hard reset atacaksın
    4. cihaz açıldıktan sonra rom update işlemlerine başlayacaksın
    5. bu arada pilinin şarjı full olmalı ..

neyse geçmiş olsun ..

• Satılık: 2 el, tertemiz İPAQ 6815
    ---------------------------------------------------
    Selamlar;

Bu şubat ayı sonunda bu forumda ki güzel yazılardan heveslenip Etiler- Teknosa mağazasından bir IPAQ6815 aldım. Hala taksitlerini ödüyorum. Cihaz 2 yıl garantili.

Malesef şirketten aldığım diğer cihaz kullanma zorunluluğumdan ötürü,bu güzel telefonu 5 aydır kutusunda bekletiyorum. Anlaşılan o ki, kutudan çıkmayacak.

Tüm donanimi ile birlikte, kutusunda satıyorum.
    En ufak bir çizik yoktur. Cihaz toplam 2bucuk ay kullanıldı.
    Cihaz şu an Istabul-Etiler'de. cihazı görmek isterseniz buyrun.

Cihaz için 550 YTL talep etmekteyim.
    -------------------------------------------------
    ilgilenenler olursa refik@mobilasyon.com adresinden bana ulaşabilirler.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: refikcaglayan

Satılık: 2 el, tertemiz İPAQ 6815
    ---------------------------------------------------
    Selamlar;

Bu şubat ayı sonunda bu forumda ki güzel yazılardan heveslenip Etiler- Teknosa mağazasından bir IPAQ6815 aldım. Hala taksitlerini ödüyorum. Cihaz 2 yıl garantili.

Malesef şirketten aldığım diğer cihaz kullanma zorunluluğumdan ötürü,bu güzel telefonu 5 aydır kutusunda bekletiyorum. Anlaşılan o ki, kutudan çıkmayacak.

Tüm donanimi ile birlikte, kutusunda satıyorum.
    En ufak bir çizik yoktur. Cihaz toplam 2bucuk ay kullanıldı.
    Cihaz şu an Istabul-Etiler'de. cihazı görmek isterseniz buyrun.

Cihaz için 550 YTL talep etmekteyim.
    -------------------------------------------------
    ilgilenenler olursa refik@mobilasyon.com adresinden bana ulaşabilirler.

Teşekkür ederim.

İkinci el bölümüne koyarsan daha hızlı satarsın. Resim ve donanım destekli bir ilan işini hızlandırabilir. Bu topicte yazan arkadaşların %98'i 6815 kullanıcısı zaten
    ___________ ---------------_______________________

Telefon hafızasının belleği dün akşam 103 MB iken,bu öğlen 98 MB a düştü. Program falan yükleme işlemi yapmadım. Sadece wi-fi ile nete girip maillere ekleri olmadan baktım. 1KB lik 4 mail 5 mb yer kaplayamaz. 3 gün önce hard reset attım, yeniden atmak istemiyorum. Nerede temizlik yapmam gerek?

• @neon knight

dinarsoft memmaid 1.50 yazılımı war ben onu kullanıyorum gereksiz kısayol registry temp cookies ne warsa hallediyor !

http://www.dinarsoft.com/memmaid/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dive_Spiro -- 28 Eylül 2007; 4:30:24 >
  • İi günler arkadaslar. Ben bir model hakkında bılgı almak ıstıyorumm özellikleri konusunda çünkü türk sitelerinde bulamadımm saten uyunde bana amerıkadan geldi.Hp ipaq rx3100 modelıı acabaa teknık ozellıklerını anlata bılırmısınız dıyecektimm simdiden teşekkerlerr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dive_Spiro

@neon knight

dinarsoft memmaid 1.50 yazılımı war ben onu kullanıyorum gereksiz kısayol registry temp cookies ne warsa hallediyor !

http://www.dinarsoft.com/memmaid/

@ Dive_Spiro,

çok işime yaradı bu yazılım, o kadar program dolu ve bunu atlamışım. Teşekkürler
  • Merhabalar telefonum 6815 iki gündür senk hatası veriyor ve senkronize yapmıyor nasıl düzeltilir bilen bi arkadas yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: syes1970

Merhabalar telefonum 6815 iki gündür senk hatası veriyor ve senkronize yapmıyor nasıl düzeltilir bilen bi arkadas yardım lütfen

Nasıl bir hata mesajı yada uyarı veriyor. Bunu bilmek işe yarayabilir.

Bilgisayarındaki Activesync programını kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsin. Hangi sürümünü kullanıyorsun sanırım en son 4.5 versiyon çıktı, eğer seninki eski ise bununla değiştirebilirsin.

Şimdilik benim önerilerim bunlar olabilir.
  • arkadaşlar bu itask manager ne işe yarar bilen varmı
  • gprs ayarlari ile ilgili bir değişiklik var zannedersem, Turkcell'de...

alet kendi kendine GPRS 'e baglanip masraf yapmasin diye cogumuz gibi connection seceneklerini "Work"e ayarlamiistim ve icinde hic bir ayar yoktu......

bugun alisveriste wireless var mi diye bakarken baglanmayi denedim ---- aletin ayarlari "work" te olmasina ve hic bir sekilde "work" de ayar olmamasina ragmen Turkcell GPRS'den baglandi....

bunun 3g teknolojisi ile bir ilgisi var mi?... yani artik GPRS'e ayarsiz da baglaniliyormu? yanlislikle baglanmasini engellemk icin ne yapmaliyim?....

yoksa o an olan bir hata miiydi o bulundugum yere bagli olarak?...
  • Teşekkürler kavaf 4.5 işe yaradı şu an sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: debianmr

gprs ayarlari ile ilgili bir değişiklik var zannedersem, Turkcell'de...

alet kendi kendine GPRS 'e baglanip masraf yapmasin diye cogumuz gibi connection seceneklerini "Work"e ayarlamiistim ve icinde hic bir ayar yoktu......

bugun alisveriste wireless var mi diye bakarken baglanmayi denedim ---- aletin ayarlari "work" te olmasina ve hic bir sekilde "work" de ayar olmamasina ragmen Turkcell GPRS'den baglandi....

bunun 3g teknolojisi ile bir ilgisi var mi?... yani artik GPRS'e ayarsiz da baglaniliyormu? yanlislikle baglanmasini engellemk icin ne yapmaliyim?....

yoksa o an olan bir hata miiydi o bulundugum yere bagli olarak?...

''My Network ISP'' de olsun ayarların! Asla turkcell le bağlanmazsın wi-fi olan yerlerde. Normal GPRS ve Edge ile bağlanmak için de MY network isp olan yerleri turkcelle GPRS e ayarlaman gerkiyor.

• selam..

yant icin sagolun...

"my work" veya "my isp" ye ayarliyken bile ** iclerinde hic bir ayar olmasa da ** Turkcell ile baglaniyor.... bunu nasil engelleyebilirim?... ayni sorunu yasayan baskasi var mi?.... herhangi bir masrafı engellemek icin bu durumu nasil engellerim?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: syes1970

Merhabalar telefonum 6815 iki gündür senk hatası veriyor ve senkronize yapmıyor nasıl düzeltilir bilen bi arkadas yardım lütfen

PC'inde veya Dizüstü bilgisayarında (hangisi ise) yüklü antivirüs programını kaldırmış veya değiştirmiş olabilirsin. Lutfen kontrol et; çünkü aynı problemi ben de yaşamıştım. Birkaç gün bekledikten sonra sorunun kaynağının antivirüs programını kaldırmış olmam olduğunu anladım. Başka sorunlar da olduğu için PC'mi sıfırladım. Senkronizasyon sorunu halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganhak -- 1 Ekim 2007; 0:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.