Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Voipwise belli periyodlarla kontör yüklediğiniz sürece ücretsiz ve aynı şekilde voipraider.com da var. Zaten ikisidewww.lowrateviop.com un alt siteleri.

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

quote:

Orjinalden alıntı: kotukedi

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

voipwise almadan sormalıydın.voipwise sip desteği vermiyor.

sayın atorbaci 2 gun boyunca ben nasıl konustum ozaman.. makine ilk geldigi zaman sadece kullanıcı adımı ve sip adresini girerek hic zorlanmadan kullandım.. hatta ne kadar kolay oldu dedim icimden.c.tesi gunu carsıda beles wireless larla ewle gorustum.. ayrıca sitede de ayar var yinede siteye mail attım.. yabancı sitelerde arastırıyorum bu tip sorun yasıyan bi kac kisi olaydan bahsetmis ve bi cab eklentisini yuklemissler ancak su an o cab a indirilemiyor..

http://www.voipwise.com/en/sipp.html

kardeş ben araştırmıştım ozaman yoktu.peki sana görüştüğün için soruyorum ne kadar kesmiş dakikasına.free ise süper olurdu.bu arada o linki kırık olan o siteyi bana yollarmısın.belki bulurum.

tarifelerini buldum
    http://www.voipwise.com/en/siprates.html

• Arkadaşım VOIP i sabit telefonlarını ve yurtiçini aramak için kullancaksan inanılmaz cazip ama her yeri ordan ararım dersen olmaz. Sonuçta cep aramak ortalama Turkcell in bizbize tarifesi ile aynıya geliyor. Voipwise ve voipraider gibi sitelerin ücret tablolarına baktığında Superdeal özelliği var ve Superdeal özelliği olan yerler ya inanılmaz ucuz yada ÜCRETSİZ.

İkinci olarak kesilmenin olması 3 nedenden olabilir. Birincisi senin cihazının çekim gücünden , ikincisi internetin yoğunluk ve yavaşlığından, 3ncüsü ise o sitenin kaliteli bir altyapısının olmamasından. Benim afrikadaki bir arkadaşım sık sık voipwise ile ev telefonumdam arar ve çok nadir kesintilerle rahat rahat sohbet ederiz. Hemde ücretsiz.

quote:

Orjinalden alıntı: ssem

Voip ile ilgili bir soru da ben soruyum?

1- Lawratovip'ten kontür aldım 10 euro
    2- Hp 514 ayarlarını yaptım görüşüyorum.
    3- Hp 514 ararken 0090 (alan konudu). numara yazıp arıyorum.

Sorun?
    Hp 514 ararken ses kesilmesi çok oluyor ve biraz anlaşılması güç

Ben mi yanlış yapıyorum yok sa başka bir ayarı da var mı bilmiyorum

Fiyat olarak Cep tel.arama pek cazip gelmedi acaba sizin düşünceleriniz neler

• Arkadaşım antivirüs telefonu çok kasıyor ama illada kullancam diyosan bende kaspersky var onu veriym. Update edip kullanırsın, çok baba bir antivürüs programı.

quote:

Orjinalden alıntı: D day

aarkadaslar sitede bir suru antivirus soylenmis.Sizce telefonumuzun guvenligi icin hangi antivirusu kullanmaliyiz...,,?
  • Rom güncellemesi yapman % 1500 şart bu konuda destek almak içinwww.ipaqim.com

quote:

Orjinalden alıntı: serhatcankaplan16

Arkadaşlar bu bios güncellemeyi yapmalımıyız , eğer yapmassak bir sakıncası varmı acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: buhicik

Rom güncellemesi yapman % 1500 şart bu konuda destek almak içinwww.ipaqim.com

quote:

Orjinalden alıntı: serhatcankaplan16

Arkadaşlar bu bios güncellemeyi yapmalımıyız , eğer yapmassak bir sakıncası varmı acep

pm attım burdan ya siteden(ipaqim) ya da burdan cevap vermrmsn msn le ilgili _

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 5 Mart 2008; 17:28:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pixomaniac

Arkadaslar ben telefonun kendi alarmından pek memnun deilim şuan icin ipaqchoice brosur puanım hala duruyo.

Alarm Master - *New Update!* 2 puanhttp://www.ipaqchoice.com/tr/product/?platform=smart&id=1194&cid=0
    />

yada CT AlarmClock - *New Update!* 1 puanhttp://www.ipaqchoice.com/tr/product/?platform=smart&id=1014&cid=0
    />

almayı dusunuyorum. eğer elinde olan varsa bizle paylasırsa bende bosu bosuna puanı yememis olurum daha baska seyler icin harcarız. Hangisini tavsiye edersiniz ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence Oxios Alarm kullan... ve elimde var

• ya şu işi bi yapamadım yaa BLOTTOT TA telefonda pc yi görüyor pc de telefonu birbiriyle bağlanıyor ama nasıl active edicem halen bulamadım bi yardımcı olursanız.

Ben bitane blottot aldım cdsinden kurdum tanınttım başka farklı bir program kullanmıyorum kullanmam gerekiyormu farklı bir program?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 5 Mart 2008; 17:43:35 >
  • Arkadaslar bu voip denilen sey tam olarak ne oluyo?
  • internet üzerinden telefon görüşmesi oluyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

Arkadaslar bu voip denilen sey tam olarak ne oluyo?
  • quote:

internet üzerinden telefon görüşmesi oluyor :)

quote:

ciddimisinn?? peki kullanılabilen bi özellik mi bu? şu anda kullanabiliomusunuz?
  • Arkadaşım dalga mı geçiyosun yoksa gerçekten hiç bir bilgin yok mu bu konuda

quote:

quote:

internet üzerinden telefon görüşmesi oluyor :)

quote:

ciddimisinn?? peki kullanılabilen bi özellik mi bu? şu anda kullanabiliomusunuz?

• ya niye dalga geçiiimmm...bilmiyorum cidden.sorup ögrenmek istedim :/
    bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dimi
  • bunun için gerekli açıklamayı burdan bulabilirsinwww.ipaqim.com adresin voip sorunları köşesinde bulabilirsin
  • slm arkadaşlar SmartToolkit-RC09-FULL bu programı sırasıyla telefona kuruorum çalışıyor ama telefonu açıp kapayınca eski haline dönüyor problem nedir.birde opera miniyi kurdum çalıştı sora tekrar girmeye çalıştım java programının içinden kuruluyor diyor sora boş alan yok die hata verior anlayan varmı
  • cok tşkler =)
  • smarttool kit konusu sitemizde mevcut ]bakmak için tıklayın
    quote:

Orjinalden alıntı: onurbahattin

slm arkadaşlar SmartToolkit-RC09-FULL bu programı sırasıyla telefona kuruorum çalışıyor ama telefonu açıp kapayınca eski haline dönüyor problem nedir.birde opera miniyi kurdum çalıştı sora tekrar girmeye çalıştım java programının içinden kuruluyor diyor sora boş alan yok die hata verior anlayan varmı
  • merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere beni cihazda sürüm 5,20 yazıyor mobile 6 olmalı sanıyorum bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • Evet aynen öyle ama ben baktım, mobile 6.0 ların hepsinde sürüm 5,20 yazıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sugar800420

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere beni cihazda sürüm 5,20 yazıyor mobile 6 olmalı sanıyorum bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • çok teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum rom update yaptıktan sonra cihazda kilitlenme olmaya başladı yaşayan varmı bu sorunu hafıza kartım yok ondan olabilirmi
  • Beyler durum vahim. Sitede bahsedilen HP'nin yeni rom'u yüklemek istedim. İndirdim exe'yi, çalıştırdım, ekranda söylenenleri yaptım fakat sonra hata verdi bilgisayar.
    Soft reset at telefona, tekrar dene gibilerinden bi mesaj verdi.
    Fakat telefon uçtu.
    Basıyorum power tuşuna
    DBS Loader: V0.768
    Build time: May 8 2007
    HWver: 12, WMID: 89
    GSM: V1.000
    diye yazılar çıkıyor. Başka hiçbirşey yapamıyorum. Acil yardım bekliyorumm...
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.