Şimdi Ara

^^HP iPAQ 514 Voice Messenger^^ (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.238
Cevap
15
Favori
379.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar durumum şu anda tam bir cehennem. Dönüşü var mı bilmiyorum da.
    Kendime kızmaktan başım ağrıyor...

Telefonum Hp ipaq 514 Voice Messenger. Telefonda bir sorun olduğundan bir süredir kişileri ve outlook ile ilgili kısımları PC ile eşitleyememiştim. Telefonda eski bilgisayardan kalma olan ile birlikte iki tane mobil aygıt görünüyordu: PC1, PC3

Eskisine gerek yok diye silmek istedim. Ama yanlışlıkla yenisi olan PC3 ü sildim. İşlem sırasında durdurmak istedim. 2-3 saniyede sildi allahın belası. Her işlemi yavaş yapar bunu hızlı yapacağı tuttu.

Telefonda PC3 diye bir Mobil Aygıt yok ortada şimdi. Kişilerde yaptığım tüm güncellemeler falan gitti. Eski bilgisayar olan PC1 de yaptığım son güncelleme hali nasıldıysa yani 3-4 ay öncesinin haline döndü.

PC3 ü geri getirebilecek bir program vs yol var mıdır. Telefonu 1 gün öncesi ayarlarına yükle vs gibi. Ya da şu işlemi geri al gibi.

PC3 Ü GERİ GETİREMEZ MİYİM??????????????????????????????? Saygılar.

• 2-3 saatini ayır herşeyi sil baştan yeniden kur.. yapacak bie şey yok.
    ayrıca dünyanın sonuda değil. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: Snakef1
    arkadaşlar telefonu pc ile eşitleme yaparken rehberimi kaybetti nasıl geri getirebilirim

yedekleme yapmadıysanız geri getirilemez herhalde..

arkadaşlar bizim ipaq 514 iŞCEP'i destekliyor mu?

Bir zamanlar bir forumda bu konu hakkında konu açılmıştı.

Sonuç: Siteden indirdiğiniz işcep bizim cihazlar için desteklenmiyor. Ancak iş bankasının müşteri hizmetlerini ararsanız bu konuda yardımcı olduklarını biliyorum

@maviraven

Malesef denildiği gibi olanları geri getiremezsin. Ancak bu konuda sana Jeyo Mobile Companion programını önerebilirm.(Yanlış değilse adı böyleydi) Böylece istediğin zaman rehber ve sms yedeklerini alabilir, herhangi bir sıkıntıda da restore yaparak kaybolan bilgileri geri getirebilirsin

• http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2007/mobility/images/ipaq500series.jpg

telefonum bu tuş takımı dağılmış durumda.
    nereden temin edebilirim bilen varmı.
    teşekkürler.
  • geçmiş mesajlara bakarsan sorunun cevabını başka kişilere vermiştim
  • 69 sayfa var :) yine de teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

umarım işini görür

http://www.repairhppda.com/front-cover-for-500-series-p-418.html?language=tr

kardeşim siteyi buldum.
    ama site güvenilir mi?
    hangi ülkeden geliyor bu mallar?
    bir de kargo ücreti hakkında bilgi verirsen sevinirim. teşekkürler.

• arkadaşlar yeni katıldm aranıza. basit bi dille kısaca bana wireless ile nasıl bağlantı kurulduğunu anlatırmısınız.
  • arkadaşlar. 1.5 senedir hp 514 ümü kullanıyorum.artık değiştirmek istiyorum.garantisi devam ediyor.inceleyebilirsiniz http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-hp-temiz-sorunsuz-ve-garantili-hp514/detay
  • Opera Mini 4.2 yükledim ancak kurulum sırasında şöyle bir hata veriyor:

Internet'e bağlanılamadı, Internet ayarlarınız için masaüstü web tarayıcınızla şu adrese gidin diye bir mesaj çıkıyor. Fakat operamini siteinde işaret edilen yerden soruna çözüm bulamadım

Ancak Internet Explorer wifi üzerinden nete girip dolaşabiliyor...

Opera 4.2yi çalıştırmak için yardım edebilir misiniz? Bunu ille de gprs üzerinden mi çalıştırmak lazım? wifi üzerinden internete giremiyor muyuz yoksa?
  • arkadaşlar telefonu 1 yıldır kullanıyorum. defalarca uğraştım. wifi'ye bağlanamadım. ya da bağlandığımı anlayamadım fakat aslında bağlıydım. bunu sembollerden anlayamadım. forumu bayağı inceledim ama. rica etsem ayrıntılı bir yazı yazabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reis48
    arkadaşlar yeni katıldm aranıza. basit bi dille kısaca bana wireless ile nasıl bağlantı kurulduğunu anlatırmısınız.

ana ekranda operatörün adının yazdığı yere tıklıyorsun. açılan ekranda wi-fi'ın üzerine tıklıyorsun. eğer wireless bulursa kullanılıbilir yazar. kullanılabilir yazınca sağ üst tuşa basıp wi-fi ayarları diyorsun. bi liste ekranı açılıyor o listede yanında kilit işareti olmayanlar şifresiz diğerleri şifreli bağlantılar. şifresizlere tıklayıp ileri - bağlan diyince otomatik olarak bağlanıyor zaten. diğerlerinde ileri diyip şifre gireceksin sonra bağlan diyeceksin. bağlanınca sinyal seviyesi göstergesinin yanında küçük bi piyon işareti üzerinde bi halka ile belirir. bu kadaR ..

@onurhoca yukarıdaki yazı sizin sorunuzla da örtüşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 4 Temmuz 2010; 19:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darko62
    arkadaşlar. 1.5 senedir hp 514 ümü kullanıyorum.artık değiştirmek istiyorum.garantisi devam ediyor.inceleyebilirsiniz http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-hp-temiz-sorunsuz-ve-garantili-hp514/detay

sakın yanlış anlama hocam ama fiyat biraz yüksek geldi bana. ben de geçen sene 4 ay garantili cihazı 145'e almıştım sahibinden.com'dan. hayırlı satışlar tabi size..

• farkındayım biraz yüksek olduğunun.ama benim aciliyetim yok.zaten memnunum.olursa olur olmazsa bakıcaz artık..:)
  • Arkadaşlar rom update yaparken bilgisayarım kilitlendi ve işlem yarım kaldı telefonda birsürü yazılar var.ve download incomplete diyor.ne yapmam lazım.yeni sistem nasıl kurabilirim.Lütfen acil yardım..telefonun sitemi uçtu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantinetr -- 8 Temmuz 2010; 4:52:02 >
  • arkadaşlar hp ile konuştum yeni işletim sistemi kurmak lazım olabilir dediler.servis bedeli 20$+kdv dediler ve ekstrası da çıkabilirmiş.Fiyat çok gibi.Kendim halledebilirmiyim.Lütfen yardım....
  • Selam arkadaşlar,
    Ben ipaq üzerinde bluetooth kulaklık kullanmak istiyorum fakat çok bluetooth kulaklık denedim ve hepsinde sesin karşı tarafa ve bana boğuk gelme sorunu ve karşı tarafın beni duymasında sorunlar yaşadım. Bunu hep kulaklıklara bağladım. 3 tane kulaklık değiştirdim ama sonuç yine aynı en son kulaklığı başka bir hp telefonda denediğimde ise sorunsuz çalıştığını farkına vardık. Bu sorun hakkında yorum veya çözümü olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: reis48
    arkadaşlar yeni katıldm aranıza. basit bi dille kısaca bana wireless ile nasıl bağlantı kurulduğunu anlatırmısınız.

ana ekranda operatörün adının yazdığı yere tıklıyorsun. açılan ekranda wi-fi'ın üzerine tıklıyorsun. eğer wireless bulursa kullanılıbilir yazar. kullanılabilir yazınca sağ üst tuşa basıp wi-fi ayarları diyorsun. bi liste ekranı açılıyor o listede yanında kilit işareti olmayanlar şifresiz diğerleri şifreli bağlantılar. şifresizlere tıklayıp ileri - bağlan diyince otomatik olarak bağlanıyor zaten. diğerlerinde ileri diyip şifre gireceksin sonra bağlan diyeceksin. bağlanınca sinyal seviyesi göstergesinin yanında küçük bi piyon işareti üzerinde bi halka ile belirir. bu kadaR ..

@onurhoca yukarıdaki yazı sizin sorunuzla da örtüşüyor..

teşşekkürler binbaşım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircakir

Selam arkadaşlar,
    Ben ipaq üzerinde bluetooth kulaklık kullanmak istiyorum fakat çok bluetooth kulaklık denedim ve hepsinde sesin karşı tarafa ve bana boğuk gelme sorunu ve karşı tarafın beni duymasında sorunlar yaşadım. Bunu hep kulaklıklara bağladım. 3 tane kulaklık değiştirdim ama sonuç yine aynı en son kulaklığı başka bir hp telefonda denediğimde ise sorunsuz çalıştığını farkına vardık. Bu sorun hakkında yorum veya çözümü olan var mıdır?

Bu konuda benim de bazı deneyimlerim oldu. Şöyle ki eğer yanlış bilmiyorsam yani yanlış analiz etmediysem, bu cihazın bluetooth ve wireless anteni tam olarak bataryanın arkasında kalıyor. Bu da bluetooth frekanslarında bazı bozulmalara yol açıyor. Bende de benzer bir durum ortaya çıkmıştı.

Tabii bu ses bozulması sadece dediğim duruma da bağlı değil. O anki şebeke sinyal durumu, konuştuğun kişinin şebeke sinyal durumu ve kullandığın bluetooth kulaklığın kalitesi de bunu etkiliyor. Şöyle düşün, bluetooth kulaklık miniminnacık bişey. Konuşurken mikrofon çok uzak kalıyor, o yüzden bağırmak gerekebiliyor az da olsa. Ve o kulaklıkların kulak içine yerleşen kısımları açıkçası pek de kaliteli gözükmüyor;)

Kablolu kulaklık kullanmanı öneririm...

• Merhaba ,
    Bu siteden ben tus takimi aldim , 9,9 $ olan fiyat kargosu vesairesi ile 13 $ a 7 günde elime geldi ve bana sadece 20 TL ye cillop gibi tus takimi geldi. Firma Hong Kong da ve servisleri bence super. PTT kargo ile cok hizli geldi. Reklam gibi oldu ama sadece paylasayim dedim

Site ismi :
    http://www.repairhppda.com
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.