Şimdi Ara

HP Gaming i5 6300HQ + GTX 960m + Full HD ips Laptop (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
5.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar x550vx de ısınma sorunu var dediler alan bir arkadaş iade etti hatta.Makinede tek fan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    an itibariyle malum sitede şahıstan satılık olarak aranan 1200 km ve altı araç sayısı 4519 . Hepimiz araç yokluğundan şikayet ediyoruz ancak inatla da bu alsat yapmaya devam ediyoruz. saygılar.. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

Bunun yerine 2900 e monster almak daha mantıklı i7 6700hq 950gtx(60 tabi daha iyi) full hd mat ekran

servisi hayatımda gördüğüm en ilgili ve hızlı servis gönderiyorsunuz gönderdikten ertesi günü tekrar kargoya verip gönderiyolar kargoyla max 3 gün sürüyor geri gelmesi.

O fiyata satılan yerin linkini de verirseniz daha fazla yardımcı olursunuz. Gördüğüm kadarıyla MSI ürünlerinde 6 hücreli pil var o da avantaj. Performanslı işlemci koyup pilden kesmeyi anlamadım. U serisinde anladıkta bu serilerde olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 17 Ağustos 2016; 12:15:41 >
  • Fiyat gayet iyi satıcıyla irtibata gecın belkı sıte komısyonundanda yırtarsınız :D
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • Oyuncu laptopları için çok ısınıyor diyenlere Asus'u extra sıvı soğutmalı laptopunu öneriyorum sizi anca o paklar. Ya millet masaüstü işkemcisine bile sıvı soğutma alıyor, ya da kule fan alıyorda, laptop nasıl ısınmasın? Siz hiç masaüstü pc de 2 saat oyun oynadıktan sonra kasaya dokundunuz mu? Çok mu buz gibi sanki kasalar? Artı okadar daracık alanı olan laptoplarda nasıl bir soğutma bekliyorsunuz? Olur kasa kadar kocaman bir laptop, "HAVANIN AKIŞI İÇİN KOCAMAN YER OLUNCA SOĞUTMA GÜZEL OLUR" öbür türlü yok şu marka kaynıyor, yok bu marka ateş gibi oluyor vs hepsi aynı oyuncu laptoplarının bunları düşünmeyi bırakın artık.

En fazla yapabileceğiniz altına extra soğutucu almak olur, onun dışında zaten fişe takmadan tam gücünü alamadığınız oyuncu laptoplarından birde süper soğutma beklemek budalaca kusura bakmayın.

Orijinalden alıntı: A Crazy Türk

Gençler GG %10 bekleyin 2400e kadar düşürebilirsiniz. Ben temmuz sonundaki komboyu kaçırdım. Pusuda bekliyorum GG %10 gelirse diye. Bakalım bayramda verir inş. Bilgisayara zaten söz yok m.2 ssd yuvası var çift fan var ışıklı klavye var full hd ips ekran var notebook bölümünde küçük çaplı incelemeleri de var. Hadi hayırlısı bakalım.

aynen gayet mantıklı

Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi / i5-9600k / Msi GamingX RTX 2070 Super / 2x16 gb hyperx 2666 mhz ddr4 / mp510 250 gb nvme ssd / 240 gb sandisk ssd / 1tb wd hdd / Gigabyte G750 psu / Samsung c24fg73 / Thermaltake Commander C36 TG ARGB / Corsair H115i Platinum
  • Hp almayın , aldırtmayın.
    Isınır , yanar , pişer , alev alır.
    Yazılım desteğide , servis desteğide iğrenç bir firma.

Bilen arkadaşlar ne tavsiye eder?

• Evet HP çok SICAK (!)

HP içinizi ısıtır herhalde

Orijinalden alıntı: digimonster

düşündüğün laptopun bi parça daha uygun fiyatlısı

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-26-ghz-12gb-1tb-4gb-gtx950m-P114498665

Şunu alsak;
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-26-ghz-4gb-1tb-4gb-gtx950m-freedos-P111914822
    sonra +8GB DDR4 2133 MHZ RAM alıp taksak daha uyguna gelmez mi?

@celal_55 arkadaşın dediği gibi tek fanlı oldu için oyun gibi saatlerce aralıksız yük altında çalışırken (aşırı)ısınmama mümkün değil,
    ama güçlü işlemci ve ekran kartına ihtiyaç duyan diğer uygulama kullanıcıları için bence güzel bir tercih

• Arkadaşlar bu notebook ile ilgili şu linki takip edin,https://forum.donanimhaber.com/m_118098609/tm.htm

Burada alanların yorumlarını bulacaksınız.

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-26-ghz-12gb-1tb-4gb-gtx950m-P114498665

Şunu alsak;
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-26-ghz-4gb-1tb-4gb-gtx950m-freedos-P111914822

@celal_55 arkadaşın dediği gibi tek fanlı oldu için oyun gibi saatlerce aralıksız yük altında çalışırken (aşırı)ısınmama mümkün değil,
    ama güçlü işlemci ve ekran kartına ihtiyaç duyan diğer uygulama kullanıcıları için bence güzel bir tercih

Bende asusa karar verdim hocam alıcam yarın inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Şunu alsak;

Bende asusa karar verdim hocam alıcam yarın inşallah.

Yanlız N11'de bugün geçerli "250 TL ve üstü alışverişe anında %5 indirim! (max 100 TL)" var,
    Nereden alacaksınız bilmiyorum ama 2500 TL den fazla vermeyin;
    gelen cihazda problem görmezseniz sonra kendiniz istediğiniz marka model +8GB DDR4 2133 MHZ RAM ve SSD alarak yükseltmeniz bence daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 19 Ağustos 2016; 21:56:05 >

• Hocam çok iyi olduğu dediğiniz alıyorum hemen teşekkürler.
    @NeviSahsiMunhasir
  • Hp pavilion dv6 serisi üzerinde yumurta pişirecek kadar sıcaklığı görünce birdaha hp ne aldım ne aldırdım

daha önce hp kullanmadığım için soruyorum.ısınma problemleri kronik bişey mi ve neden ? her modelde oluyormu ? bunlara intel işlemcilerde dahil mi

bilen biri bilgilendirirse mutlu olurum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.