Şimdi Ara

HP GAMING 15-AK000NT P0E98EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu laptopu sadece teknosada gördüm kampanyada şu an.. dokunmatik ekranı yeşil deseni güzel geldi bana cevahirde gördüm.. kullanan varsa oyunlarda performansı nasıl ve ısınma problemi var mı?
    link
    http://www.teknosa.com/urunler/125033087/hp-pavilion-gaming-15-ak000nt-p0e98ea-6700hq-noteb

• bill54 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam uzak dururdum. O işlemci o ekran kartına alev topuna döner o kasa.
  • ben zaten bu işlemci ve bu tarz ekran kartı olan bir laptop arıyorum.. lenovonun y50/y70 serisi de var bu tarza uygun onun ısınma problemi olmadığını söyledi kullanan kişiler.. bu laptopta durum nasıl diye kullanan arkadaşlara o yüzden soruyorum..
    Onu söylüyorum zaten. Ya çok ısınacak ya da sıcaklığı kontrol altında tutmak için yavaş çalışacak. Dediğiniz gibi y50/70 modellerine, yeni olsun istiyorsanız yine lenovodan y700 modeline bakmanızı öneririm.
  • +1 , hp den oyun bilgisayarı alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisyar süper yalnız hp nin bazı modellerinde ısı problemi var bu modelde de varsa başka markalara bakın derim onun dışında canavar gibi bir pc :) ayrıca ısınır diyen arkadaş böyle donanımlar tabii ki ısınacak laptopların hangisi ısınmıyor ?
  • aynen kullanan bir kişiye rastlayabilsem soracağım da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarı 2 hafta önce aldım. Lenovo Y5070 var benzer özelliklerde. HP'nin ısınma problemi olduğu birçok yerde okudum ve genel olarak HP pavilion g6 serisinde yaşanan bir sıkıntıymış. Bu modelde aşırı derecede bir ısınma yok. Tabiki HQ işlemci olmasından kaynaklı diğer bilgisayarlara göre daha fazla ısınıyor. Ama rahatsız etmiyor. Lenovo y5070 ile bu bilgisayar arasında kalmıştım. Mağazaya gidip bakarsanız, boşta çalışan bilgisayar olmasına rağmen Lenovo da WASD tuşlarındaki sıcaklığı hissedeceksiniz. Tasarım görsellik olarak zevkler renkler tartışılmaz diyorum. Bana göre tek eksi yönü fan çıkışının sağda olması çünkü Mouse da sağda oluyor :) Bence büyük bir problem değil.

Performans olarak sorarsanız. DOTA 2 oynuyorum. En yüksek ayarlarda oyunun akış ve seyrine göre 40-80 arası FPS alıyorum.
  • mynayir M kullanıcısına yanıt
    Sonunda bilgisayarı kullanan birine denk geldim
    Gta v batman arkham knight gibi oyunlar ile test etme şansınız var mı
    Isınma illa ki olur ama rahatsız ediyor mu ve performansı nasıl etkileniyor?
    Çok sordum ama cevaplarsanız memnun olurum

Bir de DIRT RALLY diye bir oyun oynuyorum. Onda da en yüksek ayarlarda her şey. Kısa zaman içerisinde başka bir oyunu test etme imkanım yok. Bu bilgisayardan önce ASUS N551JW modelini almıştım. 1 hafta sonra iade etmek zorunda kaldım. ASUS'ta DOTA 2 100 fps ye kadar çıkıyordu HP'de 80 civarını görüyorum en yüksek. ASUS ile HP yi karşılaştırırsak ısınma konusunda bir fark yok. Henüz 2 hafta olmasından kaynaklı olabileceği söyleniyor. 1-2 sene sonra HP arıza çıkartabilir diyorlar. Onu da zamanla göreceğiz.

Eve geçince oyun sırasındaki sıcaklık değerlerine de bakarım isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynayir -- 16 Şubat 2016; 14:58:32 >
    Çok teşekkür ederim bilgisayarın tasarımı ve dokunmatik olması çok hoşuma gitmişti indirim bekleyeceğim artık
    Sıcaklık performansı etkilemiyorsa belli bir süre sonra fps çok az düşüyorsa sorun yok bnm için

Çok özür dilerim Bilgisayar modeli tam aynı değil. HP GAMING 15-AK002NT benim aldığım bilgisayar. Yani dokunmatik ekran yok. 16 GB Ram var. Isınma konusunda çok fark olacağını sanmıyorum. 8 GB Ram'i dokunmatik ekrana tercih ettim. Dokunmatik ekran işime yaramayacaktı.

Teknosadan hemen teslim ile internetten aldım ve 150 tl indirim yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynayir -- 16 Şubat 2016; 15:28:13 >
    yok hocam estağfurullah acaba dokunmatik ekran olsa ısınma sorunu olur mu? bana çok fark etmiyor 8/16 8 şu an iş görür sonradan 16 yaparım olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.