2 yıl önce dubaiden aldığım HP G62 model laptop'ı yeni bilgisayar aldığım için satmak istiyorum. Ürün klavyesinde arapça simgelerde içermektedir. ( resimlerden daha detaylı görebilirsiniz) temiz kullanılmıştır hiç bir sorun çıkartmamıştır. sadece adaptörü ve bilgisayarın kendisi vardır.
Fiyat olarak 650 tl istiyorum. Pazarlık çok azda olsa vardır.
Özellikleri aşağıdaki gibidir.
Sistem özellikleri Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic 64-bit İşlemci Intel® Core™ i3-350M İşlemci • 2,26 GHz, Düzey 3 önbellek 3 MB Yonga kümesi Intel® HM55 yonga seti Bellek Bellek 3 GB DDR3 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB) Maksimum bellek 4 GB'ye kadar DDR3 belleği destekler Bellek yuvaları Kullanıcı tarafından erişilebilir 2 bellek yuvası Bilgi Depolama Dahili sürücüler 320 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm Optik sürücüler SATA optik sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW Grafik Monitör boyutu (diyagonal) 39,6 cm (15,6 inç) diyagonal Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Grafik Intel® HD Grafik kartı, 1274 MB'ye kadar toplam kullanılabilir grafik belleği Genişletme özellikleri Yuvalar Secure Digital (SD) kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için beşi bir arada tümleşik Dijital Ortam Okuyucusu Ortam aygıtları Web kamerası Tümleşik Mikrofonlu web kamerası (VGA) Ses özellikleri Altec Lansing hoparlörler Giriş aygıtları İşaret aygıtı Açma/Kapatma düğmesi ve 2 yönlü Kaydırma yüzeyi destekli Dokunmatik Yüzey Klavye Bir dokunuşla başlatma tuşları ve Eylem tuşları ile tam boyutlu klavye İletişim Ağ arabirimi Tümleşik 10/100BASE-T Ethernet LAN Kablosuz teknolojileri 802.11 b/g/n Boyutlar ve ağırlık Ürün ağırlığı 2,50 kg'den başlayan ağırlık Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir Ürün boyutları (G x D x Y) 24,6 cm (U) x 37,4 cm (G) x 3,18 cm (min. Y) / 3,68 cm (maks. Y) Güç Güç kaynağı türü 65 W AC Güç Adaptörü Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil Enerji verimliliği uygunluğu ENERGY STAR® onaylı konfigürasyon, uygun olduğunda/desteklendiğinde EPEAT® Silver kayıtlı. Ülkeye göre kayıt durumu içinhttp://www.epeat.net adresine bakınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.