Şimdi Ara

HP G6 Aldım ve Görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba çok pm gelmesi üzerine konu açmaya karar verdim.Henüz fotoğraf ve ss alarak inceleme yapmadım sadece ilk yaptığım deneyimlerden bahsedeyim.

1)Ürün bir kere HP , firma eski bir firma olduğundan gerçekten bu işte çok iyiler.
    2)Malzeme kalitesi gerçekten çok kaliteli
    3)Dizayn çok iyi olmuş , piano black kasa ile estetik değerleri birleştirerek süper yapmışlar tek eksiği ışıklı klavye olmaması.
    4)Soğutma sistemini dedikleri kadar düzeltmişler.Ekran kartı ve işlemci %100 yük altındayken ekran kartı maksimum 55-60 derece(Ati) , İşlemci ise 74-75 derece görmektedir , laptopun sağ tarafı zaten buz gibi , sol tarafı ılık
    5)Fan sesi normal kullanımda hiç yok , oyunlarda bile fısıltı gibi çok az hayret ettim doğrusu bu kadar sessiz fanla bu soğutmayı nasıl yapmışlar helal olsun valla
    6)Şimdi Yenilenen kasanın özelliklerinden ve fps değerlerinden bahsedeyim.

i5 3210M işlemci
    8gb ddr3 1600mhz ram
    750gb hdd
    2gb Amd Radeon HD7670m ekran kartı

Henüz çok fazla test edemedim , 3 oyun için bilgi vereyim

1)Call of Duty 4 modern warfare , 1366x768 çöz. full ayarlar 50-80 fps arasında dolaşmakta
    2)Darkness II , 1366x768 çöz. full ayarlar aynı şekilde 60-80 fps arasında dolaşmakta
    3)Max Payne 3, 1366x768 çöz. Full ayarlar dx11(Tesellation extremee hdao)Birtek msaa kapalı , açılabilecek tüm ayarlar açıkken 12-25 fps arası veriyor işte idare edici düzeyde oynanılıyor.Ben shadow'u normal'e aldım.Geri kalan herşey full açık yine ortalama 20-30 fps alıyorum(Genelde 25-26).Yağ gibi akıyor oyun.

Ürünü PC Depodan sigorta yaptırarak 1413TL'ye almış bulunmaktayım.Bu fiyata en iyi f/p ürünü olduğunu düşünüyorum.Gelecek olan crysis 3,farcry 3 gibi oyunlarıda yüksek detay oynatıcağının kanısındayım.Çünkü 1366x768 için 7670m çok çok iyi bir kart , onu geçtim fiyat olarakda gerçekten bu fiyattaki bir laptopta bulunmayacak bir kart.

Performans:8/10 Alır
    Kalite:9/10 Alır
    Dizayn:9/10 Alır
    Soğutma:10/10 Alır

Bunlar benim verdiğim puanlar , özellikle soğutmanın 10/10 olmasında %100 eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 11 Eylül 2012; 0:28:16 >

• Bilgilendirme icin tesekkurler bakalim daha ucuza bulabilecek miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.