Merhaba,
Ürünü 15.06.2025 Tarihinde HP Türkiye'nin resmi satıcısından satın aldım, bu tarihten itibaren 2 yıl HP Türkiye tarafından garanti kapsamındadır.
Satın aldığım tarihten beri masaüstü bilgisayarım olduğu için 6-7 saat kadar ancak kullandım.
Notebook yerine iPad alacağım için satılıktır, ürün sıfırdan farksızdır kutu ve içeriği eksiksizdir, faturası mevcuttur.
Bu bilgisayar normalde FreeDos olarak satılmakta, ben içerisine Windows 11 Pro x64 sürümünü yükledim ve etkinleştirdim, içerisinde orjinal işletim sistemi mevcuttur.
İstanbul'da elden, İstanbul dışına önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim.
Önceki satışlarımdan 40+ referansım mevcut, referanslarımı incelemek isterseniz mesaj göndermeniz yeterlidir.
HP 255 G10 3Z6G3ES R7-7730U 16 GB 512 GB SSD 15.6"
üründe 2x8GB 3200MHz Bellek bulunmaktadır, bir çok muadilinde 1x8 veya 1x16GB oluyor aradaki fark iGPU (Dahili Grafik İşlemci) tek kanal bellek kullanıldığında 64Bit, çift kanal kullanıldığında 128Bit olarak çalışmasıyla alakalıdır, ayrıca işlemci performansını da etkileyen bir faktör, bu cihazda bellekler Dual Channel olarak çalışır.
Ürün Grubu
Kullanım AmacıGünlükLaptop TürüLaptopLaptop SerisiProBook
İşlemci Özellikleri
İşlemciAmd Ryzen 7İşlemci NesliRyzenİşlemci ModeliRyzen 7 7730UTemel Frekans2.00GHzTurbo Frekans4.50GHzÖnbellek16MBÇekirdek SayısıSekiz ÇekirdekIntel vPro DesteğiYokİşlemci Grafik SerisiRadeonİşlemci Grafik ModeliAMD Radeon Grafik
Bellek Özellikleri
Sistem Belleği16GBBellek TürüDDR4 3200MHzBellek Düzeni2 x 8GBMax.Bellek32GBToplam Bellek Slotu2
Depolama Özellikleri
Sabit DiskYokSSD512GBSSD SlotuPCIe NVMe
Grafik Özellikleri
Ekran KartıPaylaşımlıGrafik SerisiAMD RadeonGrafik İşlemcisiRadeon GrafikGrafik GenişliğiYokGrafik YapısıYokGrafik GücüBelirtilmemiş
Ekran Özellikleri
Ekran Boyutu15.0 - 15.6 incDokunmatik EkranYokÇözünürlük BiçimiFull HDÇözünürlük1920 x 1080Ekran ÖzelliğiLEDYenileme Hızı60 Hz
Bağlantılar
Wi-Fi802.11axBluetoothVersiyon 5.3EthernetYokHdmıVersiyon 1.4Video PortuYokTPMYokType-C1Usb 2.0YokUsb 3
.1YokUsb 3.22Usb 4.0YokKart OkuyucuYok
Dahili Özellikler
İşletim SistemiFree DosWebcamHD KameraSesDahili HoparlörOptik OkuyucuYokTouchpadÇoklu dokunmatik harekete duyarlıKlavye DüzeniNumerik Q TRKlavye ÖzelliğiSıvıya dayanıklıPil Teknolojisi3 hücreli pilGaranti TipiResmi Yetkili Teknik Servis
Fiziksel Özellikler
MalzemeAlt kasa plastik, üst kasa alüminyumRenkGriPaket İçeriğiNotebook, Şarj AletiAğırlık1 kg - 2 kg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.