Şimdi Ara

HP ENVY SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
36.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: river123

arkadaki fan çıkışı ses değil ayrıca geri verdiğinde bimekste para vermiyorlar önce bana da öyle demişlerdi meğer para değil hediye çeki veriyorlarmış

ben müşteri hizmetlerine telefon açtığımda para iadesi yapcaz demişlerdi bi daha arıyayım o zaman bilgiiçin sağol
  • isteyenler için everest raporu .... söylendiği gibi wireless intel değilmiş

http://hotfile.com/dl/81046756/13f3c2f/Report.htm.html
  • Arkadaşlar Envy 14 almaya karar verdim Bimeks'ten alacaktım ama yorumlarda teşhirli ürün gönderdikleri söylendiği için biraz şüpheliyim sizce nerden alayım neresi uygundur?
  • ENVY 3D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

ENVY 3D

envy 3d türkiyede var mı da önermişsin
  • Ali ağaoğlu;

istedim olacak:D:D:D::D
  • http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF05a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4256095.html

envy 17 gelmeyecek deniyordu. Türkçe resmi internet sitesinde geldiğine dair haber gördüm bügün. Gerçi henüz teknoloji marketlerde bulamadım. Zaten resmi sitedeki tavsiye edilen fiyat da pek cesaret verici değil. (1.864$+kdv, yaklaşık 3.200 TL ye geliyor)

iyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgokce

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF05a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4256095.html

envy 17 gelmeyecek deniyordu. Türkçe resmi internet sitesinde geldiğine dair haber gördüm bügün. Gerçi henüz teknoloji marketlerde bulamadım. Zaten resmi sitedeki tavsiye edilen fiyat da pek cesaret verici değil. (1.864$+kdv, yaklaşık 3.200 TL ye geliyor)

iyi bayramlar

Fiyat biraz yüksek.Ama bu modeli bekleyenlerdenim.
    Merak ettigim resmen satışa girdiğinde teknoloji marketlerinin belirleyeceği fiyat ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL

malesef şu anda program yükleyemiyorum cihazı iae edeceğim için ancak windows media playerdaki srs efectlerini açtım yani wow ve true bass farketmedi

sonra ses ayarlarını kurcalarken 16bit sesi 24 bit yaptım kulaklık baya farketti ama hoperlörler hala tırt

Notebookcheck incelemesinde de sesin iyi sayılabileceğini ama beklentilerini karşılamadığını belirtmişler. Özelikle orta ve bas seslerin yeterince güçlü olmadığını ve hatta ucuz bir harici bir hoparlörün daha iyi olacağını belirtmişler
  • hoparlör dediğim gibi srs audio yükleyince mükemmel oluyor.ama srs olmadan biraz zayıf.ayrıca anlamadığım envy 17 herşey süper de ram neden maximum 8 gb.benim 15 bile 16 gb.4 ram slotu var envy 17'de 4 ram slotu neden yok ki.
  • arkadaşlar ben de 14 serisinen almak istiyordum. normalde full hd arıyordum vatan bildisayardan sony'nin 15"'lik full hd notebook modelini aldım. bir hafta kullanamadım, 1 saatten fazla kullandığımda gözlerim yaşarıyordu. dpi ayarları filan işe yaramadı, ben de geri verdim.

şimdi daha ufak daha hafif kaliteli birşey almak istiyorum, bugün vatanbilgisayarda 14-1100ET modelini gördüm ve baya hoşuma gitti. sitesinde 2.2kg yazıyor, mağazaya gittim ve görevli 2.2kg olduğunu 8+6 plaka bataryası olduğunu 14 saat pil ömrü olduğunu vs. söyledi. internetten de 2.5kg 2.35kg 2.2kg hepsini gördüm. :) pil ömrü nasıldır, gerçek kilosu nedir, eski modeli galiba 1600*900 ondaki yazıların görünürlüğü nasıldır, bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buremba -- 17 Kasım 2010; 23:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buremba

arkadaşlar ben de 14 serisinen almak istiyordum. normalde full hd arıyordum vatan bildisayardan sony'nin 15"'lik full hd notebook modelini aldım. bir hafta kullanamadım, 1 saatten fazla kullandığımda gözlerim yaşarıyordu. dpi ayarları filan işe yaramadı, ben de geri verdim.

şimdi daha ufak daha hafif kaliteli birşey almak istiyorum, bugün vatanbilgisayarda 14-1100ET modelini gördüm ve baya hoşuma gitti. sitesinde 2.2kg yazıyor, mağazaya gittim ve görevli 2.2kg olduğunu 8+6 plaka bataryası olduğunu 14 saat pil ömrü olduğunu vs. söyledi. internetten de 2.5kg 2.35kg 2.2kg hepsini gördüm. :) pil ömrü nasıldır, gerçek kilosu nedir, eski modeli galiba 1600*900 ondaki yazıların görünürlüğü nasıldır, bilgilendirirseniz sevinirim.

kg ve pil ömrü doğrudur.fakat 14 için ekstra pil türkiyede var mıdır bilgim yok.1600x900 14 inc için full hd gibi bir görüntü kalitesi sağlar.ben envy 15 kullanıyorum gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: Buremba

arkadaşlar ben de 14 serisinen almak istiyordum. normalde full hd arıyordum vatan bildisayardan sony'nin 15"'lik full hd notebook modelini aldım. bir hafta kullanamadım, 1 saatten fazla kullandığımda gözlerim yaşarıyordu. dpi ayarları filan işe yaramadı, ben de geri verdim.

kg ve pil ömrü doğrudur.fakat 14 için ekstra pil türkiyede var mıdır bilgim yok.1600x900 14 inc için full hd gibi bir görüntü kalitesi sağlar.ben envy 15 kullanıyorum gayet memnunum.

cihazın linki burası:http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xe668ea-envy-14-1100et-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-640gb-dvdrw-14.5-1gb-hd5650-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48883#divDigerResimler
    görevli bayan 2 bataryayı da gösterdi. biri tepsi batarya diğeri bildiğimiz batarya. 8+6 toplamda 14 hücre oluyor. bir hücre 1 saat gibi bir sürede harcanıyor dediğine göre. sizce bu paraya değer mi model. eğer bunu almazsam sony'nin 14" versiyonlarından alacağım ama onlar da 2.4kg ve i3 üzerinde çıkmıyor, fiyat da 1850lira gibi birşey. bu arada 15 serisinden bir modele rastlamadım hiç alışveriş sitelerinde, sizin model neydi?

• envy 15i nerden almayı düşünüyorsun????
  • yaa arkadaşalar geçen hafta vatan bilgisayardan hp envy14 laptop aldım.laptopa usb veya flashbellek takınca laptoptan rahatsız edici bir şekilde ses çıkıyordu.vatan bilgisayara götürdüm onlarda hp teknik servise gönderdiler.bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.çok rahatsızım:
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratakarsu44

yaa arkadaşalar geçen hafta vatan bilgisayardan hp envy14 laptop aldım.laptopa usb veya flashbellek takınca laptoptan rahatsız edici bir şekilde ses çıkıyordu.vatan bilgisayara götürdüm onlarda hp teknik servise gönderdiler.bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.çok rahatsızım:

ya valla aynı hafta içinde olduysa hata yapmışsın.biraz cazgır olacaktın esip gürleyecektin o kadar para verdim bir de servise mi gidecek diyecektiniz ya direk değiştirin,ya paramı iade edin diyecektin.ben ilk bilgisayarımı vatanda öyle değiştirdim,2.si ni de bir hafta sonra değiştirmiştim servise falan gitmeden

• bende aynı senin gibi yaptım.gürledim.onlarda yeni ürün getirdiler ama o üründede aynı sorun vardı.hp teknik servisi aradılar ürünü incelemeye alacaklarmış.ürünün hepsinde sorun var yani.eger öyle bir sorun varsa ürünü toplayabilirlermiş.bu sorunla karşılaşan birisi varsa lütfen benle irtibata geçsin....
  • quote:

bende aynı senin gibi yaptım.gürledim.onlarda yeni ürün getirdiler ama o üründede aynı sorun vardı.hp teknik servisi aradılar ürünü incelemeye alacaklarmış.ürünün hepsinde sorun var yani.eger öyle bir sorun varsa ürünü toplayabilirlermiş.bu sorunla karşılaşan birisi varsa lütfen benle irtibata geçsin....

dün vatanda envy 14'ü gördüm rengi benim envy gibi değildi.sanki malzeme kalitesi de biraz farklıydı 15'e göre.üst kısım biraz daha yukarı kalkıktı.
  • sen 15 mi aldın.aldıysan nerde aldın?
  • quote:

sen 15 mi aldın.aldıysan nerde aldın?

15 aldım ben amerikadan
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.