turkiyedeki hp müşteri hizmetleri şuanda en iyi hizmet kalitesine sahip birim.. bazen serviste aksaklık yaşanıyor.. mesela hollandadaki müşteri hizmetleri farklı ülkeden cihaza destek vermiyor keza almanyada öyle.. ama türkiye hp cihazı nerden alırsanız alın.. mutlaka yazılımsal tam destek yada yurtdışı garanti kapsamına göre işlem yapabiliyor..
Yeni Envy serileri gün yüzüne çıktı.Efsane Envy 15 geri dönüyor. Tasarım olarak iyice Macbook'lara benzetmeye çalışmışlar.Eski Envy'lerden farkı sadece tasarım olarak değil donanımsal olarak da çok farklı:
*Ekran kartı yenilenmiş fakat açıklanmadı. *Envy 17'de 1080p Radiance TN panel,Envy 15'de 768p IPS panel(1080p opsiyonel)standart. *Her iki modelde de 6 hoparlör+subwoofer'lu Beats Audio var.Yeni bir teknoloji olan HP Wireless Audio da standart *17 modelinde 3xUSB 3.0, 1xUSB2.0, 2xDisplayport ve 2 kulaklık çıkışı var.15 modelinde 2xUSB 3.0, 1xUSB2.0, 1xDisplayport ve 2 kulaklık çıkışı var *Touchpad artık Imagepad adını almış tam bir bilgi yok multitouch destekli olacak *Kasalar yine metal olacak.Envy 15 modeli 2.63 Kg,17 modeli ise 3.34 Kg ağırlığında *Yine Adobe Photoshop,Premiere Elements ve Norton Antivirus 2012 standart olarak yanında gelecek
selamlar. arkadaşlar elime anyv 14 geçti. Bilgisayar normal çalışıyor gibi gözüksede klavyede tuşların hiç birisi çalışmıyor.
amerika uçak biletleri fiyatlarına baktım 500€ ya gidiş dönüş bilet buldum amerikadan 1800 USD - tax free almayı düşünüyorum , arızalanmazsa baya karlı olacak
yanına da almanyadan bir tane HTC XL çakabilirim
sezgi146 tercih senin ama cihazdaki ekran kartı çok zayıf kalmış Bu arada yeni Envy14 Spectre Cnet tarafından CES 2012'deki en iyi bilgisayarı seçilmiş
amerika uçak biletleri fiyatlarına baktım 500€ ya gidiş dönüş bilet buldum amerikadan 1800 USD - tax free almayı düşünüyorum , arızalanmazsa baya karlı olacak
yanına da almanyadan bir tane HTC XL çakabilirim
arızalanmazsa iyi olacakta.. arızalanırsada bilgisayar kelimesinden tiksinirsin hocam :) bilgin olsun.. çünkü yurtdışından alınan bilgisayarlara o ülkeden parça gelir.. hiç bir hak talep edemezsiniz arıza tespit ücreti vb... bence hesabınızı iyi yapın derim.. kolay gelsin..
Arkadaşlar 17" Envy 3D modele sahibim. 2nci Hdd takma yerine ssd disk takmayı düşünüyordum.Alt paneli açtığımda ne göreyim 2 nci hdd yeri var ama Hdd den anakarta gidecek sata kablosu yok...Bu kabloyu nereden bulabilirim??
Arkadaşlar bende Hp Envy 14 Beats Edition'a sahibim almak isteyen arkadaşlar için her türlü bilgi yardımı yapabilirim
Slm arkadaşlar. Yakın zamanda notebook olmayı istiyorum ve 2 seçenek arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
1. Sony Vaio VPCF23S1E/B Core™ i7 2670QM İşlemci 16,4 " Ekran 1920 x 1080 px Full hd 8 GB Ram 750 GB Disk 5400 rpm dönüş hızı Ekran Kartı 2 GB NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU
2. HP 17-2110EN Core™ i7 2630QM İşlemci 17,3 " Ekran 1920 x 1080 px Full HD 3 Boyutlu ekran 8 GB Ram 1000 GB Disk 5400 rpm dönüş hızı Ekran Kartı 1 GB AMD HD6850M
Fiyatları neredeyse aynı. Bilgisayar istememdeki önceliklerim ekranının büyük ve Full HD olması çok fazla film izlerim. Acaba hangi modeli önerirsiniz. Özellikle HP yi kullanan arkadaşlar full hd filmlerde görüntü kalitesi nasıl ve fan ve ısınma sorunu başıma bela olur mu. şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: yldrm85
Slm arkadaşlar. Yakın zamanda notebook olmayı istiyorum ve 2 seçenek arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
1. Sony Vaio VPCF23S1E/B Core™ i7 2670QM İşlemci 16,4 " Ekran 1920 x 1080 px Full hd 8 GB Ram 750 GB Disk 5400 rpm dönüş hızı Ekran Kartı 2 GB NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU
2. HP 17-2110EN Core™ i7 2630QM İşlemci 17,3 " Ekran 1920 x 1080 px Full HD 3 Boyutlu ekran 8 GB Ram 1000 GB Disk 5400 rpm dönüş hızı Ekran Kartı 1 GB AMD HD6850M
Fiyatları neredeyse aynı. Bilgisayar istememdeki önceliklerim ekranının büyük ve Full HD olması çok fazla film izlerim. Acaba hangi modeli önerirsiniz. Özellikle HP yi kullanan arkadaşlar full hd filmlerde görüntü kalitesi nasıl ve fan ve ısınma sorunu başıma bela olur mu. şimdiden teşekkürler.
Tartışmasız Envy Ekran kalitesi olarak Macbook Pro'ya yakın bir performans sergiliyor ve diğer cihazlardan farklı olarak 120 Hz. tazeleme hızına sahip Fanı diğer cihazlardan daha büyük tutulduğu için hem sessiz hem de daha az ısınma demek.
emre arkadasıma artı olarak eklersem ekran kartları arasında neredeyse büyük fark var..
Slm arkadaşlar. Bende dün Vatan Computer dan HP Envy 17 2110en bilgisayarını aldım.
Sony Vaio VPCF23S1E/B "Core™ i7 2670QM İşlemci 16,4 " Ekran 1920 x 1080 px Full hd 8 GB Ram 750 GB Disk 5400 rpm dönüş hızı Ekran Kartı 2 GB NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU" bilgisayarı arasında kalıp HP yi aldım. Umarım doğru karar vermişimdir. Bilgisayar 1 yıllık ücretsiz sigorta hediyesi dahil 2.950 TL ye gelmiştir. Umarım iyi fiyata almışımdır. Bilgisayarı derslerimden dolayı çok kurcalama fırsatım olmadı ama içinde yüklü olan 3D videosunu birtürlü açamadım. Video ya tıkladığım zaman powerDVD yi kapayıp GPU yu yüksek performansa getirmem gerektiğini söylüyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
quote:
Slm arkadaşlar. Bende dün Vatan Computer dan HP Envy 17 2110en bilgisayarını aldım.
Sony Vaio VPCF23S1E/B "Core™ i7 2670QM İşlemci 16,4 " Ekran 1920 x 1080 px Full hd 8 GB Ram 750 GB Disk 5400 rpm dönüş hızı Ekran Kartı 2 GB NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU" bilgisayarı arasında kalıp HP yi aldım. Umarım doğru karar vermişimdir. Bilgisayar 1 yıllık ücretsiz sigorta hediyesi dahil 2.950 TL ye gelmiştir. Umarım iyi fiyata almışımdır. Bilgisayarı derslerimden dolayı çok kurcalama fırsatım olmadı ama içinde yüklü olan 3D videosunu birtürlü açamadım. Video ya tıkladığım zaman powerDVD yi kapayıp GPU yu yüksek performansa getirmem gerektiğini söylüyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Hayırlı olsun dostum fiyatına göre çok iyi bir tercih yaptın Masaüstünde sağ tıklayıp Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır'dan Yüksek Performanslı GPU seçeneğine tıklaman gerek
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
quote:
Hayırlı olsun dostum fiyatına göre çok iyi bir tercih yaptın Masaüstünde sağ tıklayıp Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır'dan Yüksek Performanslı GPU seçeneğine tıklaman gerek
Çok teşekkürler arkadaşım. Artık sizi daha çok rahatsız edeceğe benziyorum. :)
quote:
quote:
quote:
Et istediğin kadar dostum buralardayım ben
quote:
quote:
quote:
quote:
Et istediğin kadar dostum buralardayım ben
Tekrar slmlar :) Bilgisyarı hala çok kullanma şansım olmadı ama bikaç tane sorum olacaktı size. 1-Bilgisayarın performansını arttırmak için ne yapamam gerekiyor güncelleştirmeler falan mesela nelerin güncel driverları var yada tavsiye ettiğiniz. 2- Hangi programlar gereksiz silmem için hangilerini önerirsiniz 3- windowsum ingilizce ve nasıl türkçe yaparım. sanırım windos home da yaması yokmuş. 4- 3D film indirdim half sbs olarak geçiyor açınca 2 tane ekran çıkıyor yani 3 boyutlu yapamdım bi türlü. ne yapmam gerekiyor. yada başka formatta mı indirmeliyim ve 3 boyutlu izlerken çok iyi kalitede izlemek için yapmam gereken ayarlar var mı. 5- 1 tane daha 3D gözlük almak istiyorum. nereden temin edebilirim.
arkadaşım kusura bakma çok rahatsız etmiş gibi oldum şimdiden teşekkürler
1)http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5116051 bu linkten son güncel driverları indirmenizi öneririm Grafik işlemci için aşağıdan gerekli bilgileri girip indirebilirsiniz http://support.amd.com/US/GPUDOWNLOAD/Pages/index.aspx 2)Yanında gelen tüm programlar güzel ve işe yarar bence silinecek bir program yok 3)http://forum.shiftdelete.net/windows-7/151075-windows-7-home-premiumu-turkce-yapmak.html 4)Half SBS'ler üzerinde gelen PowerDVD10 ile uyumlu değil PowerDVD 11 programında destekleniyor 5)http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-xpand-x103-universal-3d-gozluk-79328022/detay Linkteki model uyumludur
quote:
1)http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5116051 bu linkten son güncel driverları indirmenizi öneririm Grafik işlemci için aşağıdan gerekli bilgileri girip indirebilirsiniz http://support.amd.com/US/GPUDOWNLOAD/Pages/index.aspx 2)Yanında gelen tüm programlar güzel ve işe yarar bence silinecek bir program yok 3)http://forum.shiftdelete.net/windows-7/151075-windows-7-home-premiumu-turkce-yapmak.html 4)Half SBS'ler üzerinde gelen PowerDVD10 ile uyumlu değil PowerDVD 11 programında destekleniyor 5)http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-xpand-x103-universal-3d-gozluk-79328022/detay Linkteki model uyumludur
çok teşekkür ederim arkadaşım güncellemelere başladım bi sorun çıkarsa yine rahatsız ederim :)
arkadaşlar oyunda iken alt+tab tuş kombinasyonunu kullandığında bilgisayarı kapananlar veya reset atanlar varmı acaba? böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç?
quote:
Orijinalden alıntı: nohackmove
arkadaşlar oyunda iken alt+tab tuş kombinasyonunu kullandığında bilgisayarı kapananlar veya reset atanlar varmı acaba? böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç?