Şimdi Ara

HP EKRAN KARTI DRIVER MAVİ EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Hp marka laptopımın ekran kartının güncel versiyonu çıkmış ben de güncelliyim dedim fakat ne olduysa bundan sonra oldu. AMD' nin kendi sitesinden ilgili ekran kartını indirip -hatta otomatik algıla yaptım kendi buldu- yüklemeye çalışıyorum fakat belirli bir kısma geldiğinde birden mavi ekran veriyor ve baştan başlıyor. Nette dünden beri araştırıyorum ve tüm önerilenleri yapmama rağmen (driverları komple kaldırıp tekrar yükleme vs onlarca öneri) maalesef aynı sorun. Tamam dedim geri alayım işlemi eski driverı kurayım o da mavi ekran verdi ki önceden vermezdi. Şu an laptop öylece kaldı, aygıt yöneticisinde "standart vga bağdaştırıcısı" yazıyor. Mavi ekran ın ve laptopın sistem özelliklerini ekliyorum, ne olur arkadaşlar sorunuma bir çare bulun. Şimdiden sağolun.

HP Pavilion g6-1000st
    1,8 GHz AMD Phenom II Quad-Core P960
    4 GB DDR3
    AMD Radeon HD 6470M (1 GB DDR3)
    Orijinal Windows 7 Home Basic 64
     HP EKRAN KARTI DRIVER MAVİ EKRAN SORUNU

• Önceden bir sıkıntımızı buraya yazdığımızda kısa sürede geri dönüş alırdık. Sanırım site eski popularitesinden uzaklaşıyor. Son günlerde ne yazdıysam hep havada kaldı.
  • Merhaba kardeş ayni sorunu eski laptopumda bende yasadim driver ile alakali bu durum uygun dedigine bakma pc nin. hp müşteri hizmetleri bile anlamiyor bazen.yazilim orjinal değilse degisik bi versiyonu yükle oyle dene ama bu sorundan format atmakla kurtulabildim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazilimin orjinalmis yeni fark ettim format at eski driveri yükle bence.win 8 yukledim ekran kart driver görünüyor indirip yukluyorum ama bitürlü olmadi vaz gectim geri win 7 yukledim

• quote:

Orijinalden alıntı: kunyeci-h

Yazilimin orjinalmis yeni fark ettim format at eski driveri yükle bence.win 8 yukledim ekran kart driver görünüyor indirip yukluyorum ama bitürlü olmadi vaz gectim geri win 7 yukledim
    Çok sağol kardeşim alakan için. Aynı öyle yaptım ben de, format atmadım fakat bir şekilde eski driver' ı yükleyerek cihazımı kurtardım. Yalnız sana şöyle bir sorum olacak; şimdi bu laptoplarda çift ekran kartı var ya biliyorsun. Ben onboard olanının driver' nı yüklemedim sıkıntı olur mu yani gerek var mı? Performans olarak daha iyi olanının driver' nı yüklemem yeterli olur mu?
  • Genel olarak bi sıkıntı olacagini sanmiyorum prizde takılı kullaniyorsan gerek yok ama batarya ilede kullaniyorum dersen yükle daha iyi oluro performans olarak

• kunyeci-h kullanıcısına yanıt
    Yani yükleyebiliyorsan ikisinide yükle derim kardesim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.