Şimdi Ara

HP DV2000 Partition Magic Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım HP Pavilion DV 2000. 120 gb lık hard diskini partition magic programı ile parçalamaya çalıştım ama her defasında hata verip parçalamyı durduruyor. Programda bir bozukluk yok bir arkadaşım HP nin recovery kısmından dolayı buna izin vermediğini söyledi ama açıkçası birşey anlamadım. Bu konuda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim...

• eğer windows üzerinden bölmeye çalışıyorsan, dediğin gibi bir koruma programı varsa, böyle bir hata verebilir. Partition magic programından dos disketi oluşturmayı dene, onun böyle bir seçeneği vardı. İki diskete bu programı atıyo. İlk disketle bilgisayarı açıp, 2. disketten yapabiliyosun. Fakat laptop kullanıyorum demişssin. laptop da disket sürücü olamadığına göre, Senin masaüstü bilgisayarda, bunu disketle oluşturup, disketteki programları, flash belleğe atman lazım. Tabi bi de o flash belleğe ms-dos formatı atman lazım. onun içinde program var. "HP usb format tool" diye bu program, usb flash bellekle bilgisayarı dostan açmanı sağlıyo.bilgisarı bununla açtıktan sonra, manuel olarak programı sen çalıştıracaksın. 1. seçeneğin bu.
    2- Bunda ise komple format atıp, yeni bir windows kurman lazım. Par. magic i tekrar kurup denemen lazım, bu da uzun iş.
    3- Hp recovery programından bahsetmişsin, laptopındaki bu tarzdakiprogramlar kaldırılarak p. magic in hata vermesi engellenebilir.
    Benim bildiklerim bunlar.

• İlk olarak verdiğin bilgiler için teşekkürler Teğmen.
    1 seçeneği yapabilmem ne yazıkki imkansız çünkü o kadar bilgisayar bilgim yok.
    3. seçenek için recovery diski kendisi özel olarak oluşturmuş ve onu laptoptan silmek çok zor. Bu durumda 2. seçenek kaldı bu gidişle öyle yapacağım herhalde. Yinede verdiğin bilgiler için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.