bu tarz forumların varlığını sadece başınıza bir sorun geldiğinde anlayabiliyoruz. yazıcımda bir sorun var ve bunu kendi başıma halledemedim. profesyonellerden yardım almanın en akılcı olduğunu düşündüm. benim problemim hp deskjet 3650 yazıcım. yazıcıyı alalı yaklaşık 3 sene oldu uzun süre kartuş almadığım için kullanamadım. en sonunda geçen hafta kartuş aldım, taktım herhangi bir sorun çıkarmadı. fakat bir gün çıktı almak isteediminde sanki yazdıracakmış gibi yapıyor bir kaç satır yazıyor ve beklemeye başlıyor. ben devam edecek sandım fakat tık yok. ve o günden sonra bu durumu sürekli tekrarladı yani anlayacağınız yazıcımı kullanamıyorum. kaldırdım tekrar kurdum yine aynı durum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.....
bağlantı da problem olabilir.. farklı bir usb kablo yada yazıcın paralel ise bide bunu dene.
ve sorun şöyle ise : gönderdiğin belge ile alakalı çıktı vermiyorsa kafasına göre yazıyosa yazıcıya bay bay demenin zamanı gelmiş. eğer dediğin gibi ise yolladığın belgenin bi kısmını çıkartıp bekliyor ise bağlantıda bi sorun var gibi.
bağlantı sorunu var derken ne demek istiyorsun. yazıcıyı kaldırıp tekrar yükledikten sonra sınama sayfası çıkart diyorum aynı şeyi yapıyor. bağlantı sorunu olsa bilgisayarın uyarması gerekmezmi??? yazıcı kafasına göre birşeyler yazmıyor, sınama sayfası gönder diyorum iki-üç satır yazıyor de beklemeye başlıyor... başka ne olabilir sizce....
kullandığın usb kablo yada paralel kabloda bi hata olabilir diyorum değiştirmeyi denedinmi...
yada yazıvıyı komple kaldır. hp adına bilgisayarda hiçbişey kalmasın. driver cd si var sanırım. cd nin içinden sadece driver klasörünü bilgisayarına kopyala. hata almamalısın kopyalama yaparken. yazıcıyı yeniden bağla. yeni donanım bulundu deyince driver manuel göster pc ye.
usb kablo ile bağlı şuanda fakat elimde başka usb kablo yok. dediğini yani komple kaldırıp tekrar kurma işlemini yaptım. önceleri acaba kağıt alırken bir sorunmu oluyor diye ama yazıcı kendini kontrol ederken kağıt alıp geri bırakıyor mekanik bir sorun yok. yazılım sorunu var gibi ama aynı şeyi defalarca tekrarladım. siz dediğiniz için bir defa daha tekrarlayacağım umarım bu sefer olur. aklınıza daha sonra bu konu hakkında bir şey gelirse lütfen paylaşın şimdiden teşekkürler....
dediğim gibi cd den yükleme yapma.. en ufak bi okuma hatasında bu sorun karşına çıkabiliyor. başıma geldi ordan biliyorum. driveri sorunsuz bi şekilde bilgisayarına kopyalayabilirsen sanırım olur. yazılım kurmana gerek yok sadece driver yeter