Şimdi Ara

HP DESKJET 2515 DRİVER SORUNU SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni hp deskjet 2515 yazıcı aldım, dvd writerımın olmadığı içinde cdsini yükleyemedim o yüzden kendi sitesinden driverını indirdim kurdum, kurulumun bir aşamasında yazıcıyı pc'ye bağlamamı istiyor. O kısımda bağlıyorum ama hiçbir değişme olmuyor ekranda. Tüm usb çıkışlarını denedim gene aynı. Ne yapmam lazım acil?

Geçemediğim okurulum ekranı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.E.S.A.R.S -- 18 Ekim 2013; 21:15:24 >

• Çok lazım arkadaşlar..
  • Güncel....
  • USB kablosunda sorun olmasın? Farklı bir kablo ile tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Mucahit

USB kablosunda sorun olmasın? Farklı bir kablo ile tekrar dene

Dostum, usb kablosu kutunun içinden çıkıyor, yani farklı bir kablo deneme şansım yok. Ucu farklı çünkü. Ve ayrıca kabloda sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü bilgisayar usb'yi okuyor ama kurulum programında tık yok. Başka nasıl halledebiliriz acaba?
  • Kurulum programını çalıştırmadan önce sadece usb kablosu ile pcye bağladığınızda aygıtın takıldığına dair bir uyarı geliyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Mucahit

Kurulum programını çalıştırmadan önce sadece usb kablosu ile pcye bağladığınızda aygıtın takıldığına dair bir uyarı geliyor mu peki?

Evet uyarı geliyor. Şuradaki gibi:http://k1310.hizliresim.com/1g/k/tntdh.png bu uyarınınaynısı programı çalıştırmadan önce taktığımdada çıkıyor..

Bu arada cevap verdiğin için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sorun yaşıyorum ilk defa genelde çalışırdı ancak bu sefer formattan sonra nedense hata alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.