Şimdi Ara

HP’den Samsung Portable SSD serisine rakip geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Taşınabilir SSD pazarının en beğenilen serilerinden Samsung Portable SSD bu hafta yeni bir rakip ile tanıştı. HP Portable SSD P500 taşınabilir depolama istasyonu biraz daha fiyata oynayan özelliklere sahip.



    HP Portable SSD P500 özellikleri ve fiyatı



    HP Portable SSD P500 modeli alüminyum alaşımlı gövdesi ile şık bir tasarıma sahip. Boyutları 79.1 mm x 53.9 mm x 10 mm iken, ağırlığı 45.4 gram olarak belirlenmiş. Ürün 4 farklı renk seçeneği ile geliyor ve şimdilik 1TB kapasite var.



    Ayrıca Bkz.Yapay zekaya karşı mücadele ettiğiniz Hello Human çok kısa süreliğine ücretsiz



    USB 3.2 Gen 1 Tip-C arabirimini kullanan sürücüye Tip-C ve Tip-A standartlarını dönüştüren iki ekstra kablo eşlik ediyor. Teknik detayları bilinmese de okuma hızlarında 420MB/s, yazma hızlarında da 255MB/s seviyesine erişilebiliyor.



    Çin’de satışa çıkan HP Portable SSD P500 modeli 98$-126$ arasında değişen fiyatlara sahip. Samsung Portable SSD T7 modeline bakacak olursak 1TB kapasite ve 1000MB/s veri aktarım hızları 200$ seviyesinde. Neredeyse yarı fiyatına ancak erişim hızları biraz tereddüt oluşturabilir. HP’nin bellek ve depolama ürünlerini Çinli BiWin üretiyor.








  • HP markalı hiçbir ürünü evime sokmam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden eğer hp markalı bir ürünü evine alırsan günaha mı gireceksin bir arkadaş hediyede bulundu kusura bakma ben evime hp almıyorum mu diyeceksin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoBç -- 5 Haziran 2020; 15:29:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.