Şimdi Ara

HP’den Dayanikli Dizüstü Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dizüstü bilgisayarlarda devrim yaratacak, arazi kullanimina dayanikli HP Rugged Notebook nr3600 ve HP Tablet PC tr3000 piyasada. En zor kosullarda rahat kullanilacak sekilde tasarlanan bu iki yeni ürün, suya, yere düsürmeye, sarsintiya ve toza dayanikli.

    Yeni ürünler, mobil çalisanlarin, polislerin, arazide görevli mühendislerin, isadamlarinin ve özellikle askeri personelin tüm ihtiyaçlarina cevap veriyor. Çalisma ortamlarinda, zorlu hava kosullarina ve sürekli harekete ayak uydurabilecek bir dizüstü bilgisayar arayanlar için, HP Rugged Notebook nr3600 ve HP Tablet PC tr3000, ideal iki seçenek olarak öne çikiyor.

    Her iki ürün de, kablosuz genis alan agi (WAN), yerel ag (LAN) ve kisisel ag (PAN) ile mükemmel kablosuz baglanti seçenekleri sunuyor. Daha zorlu alan kosullarinda, bu üç kablosuz baglanti seçenegini bir arada kullanarak baglanti kurma özelligi de mevcut. Bunun yani sira kullanicilar, Bluetooth, GPRS ve CDMA (Code Division Multiple Access) özelliginden yararlanarak da baglanti kurabiliyorlar.

    HP Türkiye Kisisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Serdar Urçar, kullanicilarin gelisen teknoloji ve kablosuz baglanti seçeneklerine göre, yeni radyo teknolojilerini de bilgisayarlarina yükleyebileceklerini belirtiyor.

    Küçük Ama Kuvvetli

    HP dizüstü bilgisayar ve Tablet PC, askeri personelin zorlu çalisma kosullarina ayak uyduracak sekilde tasarlanmis. 26 kez 90 cm’den yere düsürmeye, -23 ila +60 dereceler arasi kullanima, suya, sarsintiya ve toza dayanikli.

    HP Rugged Notebook’un baslica özellikleri:

    - 1.7 GHz Intel Pentium 4-M islemci
    - Microsoft Windows XP Professional isletim sistemi
    - 256MB DDR SDRAM
    - 40GB saglamlastirilmis disk sürücü
    - 3,6 kilogram

    HP tr3000 Tablet PC’nin baslica özellikleri:

    - Düsük voltajli Mobile Intel Pentium III 933 MHz islemci
    - Microsoft Windows XP Tablet PC Edition isletim sistemi
    - Düsük voltajli 256MB SDRAM
    - 40GB disk sürücü
    - 1,7 kilogram



    Bilgi:http://www.hp.com.tr







  • artık dayanıklı notebook'lar çok moda oldu... yok su geçirmez, yok şok bilmemneli..
  • bencede
  • aslında çok gerekli olan birşey bana kalırsa hepsinin böyle olması gerekiyor çünkü stabil olmayan bu bilgisayarlar çarpma ve düşürmelere çok sık maruz kalıyorlar ileride hepsinin bu hale geleceğine şüphem yok
  • bence gereksiz
  • çok gerekli özellikler ,ama ürünün hızı zayıf geldi bana.
  • neresi gerekli arkadaşlar, dağcılar için falan.

    notebook'unuz şok geçirmez olsa noolur, olmasa noolur? Arada baya fiyat farkı olduğuna eminim.

    1) O fiyat farkına değmez
    2) Boyutu çok büyük o tip ürünlerin
  • bir gün alırsın bir notebook biraz kullanırsın sonra elinden yada koyduğun yerden düşer dağılır hiçe çıkar o zaman gerekli olduğunu anlarsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilhami

    bir gün alırsın bir notebook biraz kullanırsın sonra elinden yada koyduğun yerden düşer dağılır hiçe çıkar o zaman gerekli olduğunu anlarsın.

    +1 Çünkü Bir arkadaşın notebook una cola döküldü ve bir daha o notebook u doğru dürüst kullanamadı.Vallahi çok gereki bişi bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.