Şimdi Ara

HP'den Chromebook'lara rakip bilgisayar: 199$'a Windows 8.1'li 14-inç Stream geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hp yeni sobalarını tanıtmış, kışın ısınmak isteyen alabilir, patlamasa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Hpnin yaptıgına bilgisayar degil kalorifer falan deriz o derece sıcaklar

Bu markaya hala çamur atanlar var. Bugün aldıgım SS.

HP'den Chromebook'lara rakip bilgisayar: 199$'a Windows 8.1'li 14-inç Stream geliyor

Ayrıca yukardaki cihaz 700 liradan girer piyasamıza.

Illa memnun olmam mı gerek ? Kullandımda konusuyorum bilip bilmeden yorum yazmayın lütfen.

Gördüğünüz gibi bende kullanıyorum ama direkt kalorifer demek pek dogru değil. Aşırı yük altında ısınmayan makina görmedim ben. 3000 lira üstü makinalar hariç tabi.

Hocam 2 bin liraya yakın para verip sıcaktan kavruluyodu,3 kere servise gitti suanda serviste zaten,fan sesi yüzünden skype giremiyodum arkadaslar o ses ne diyodu cidden pavilion g6 sorunlu bi seri gibi sizin seri farklı oldugu icin daha iyidir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 19 Ağustos 2014; 19:32:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hp nin ısınma sorununu büyütenler için o eski modeller öyleydi envy 17 kullanıyorum ısınma filan gormedim ben bu modelde çok ıyı calısıyor 40 50 derece arasında yaz aylarında bıle

HP'den Chromebook'lara rakip bilgisayar: 199$'a Windows 8.1'li 14-inç Stream geliyor

• Hala hp dendiginde kalorifer, cok isiniyor diyen insanlar var. G6 kasalardan sonra hp de isinma problemi kalmadi. Elimde su anda biri 1.5 haftalik biri 9 yillik 2 adet hp laptop var eski olan tabiki isiniyor ama yanmiyor. Onyargilarinizi yikin bence artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromebooklara rakipmis hic olmazsa linux kullansalar piyasa full windows biktik artik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.