Şimdi Ara

HP Compaq Presario C700 windows 7-64 bit driver varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu lanet laptop'un, hp'nin kendi sitesinde bile vistadan başka driver desteği mevcut değil. XP driverlarınıda araya araya buldum. Ama şimdi windows 7 ultimate 64 bit'e geçmek istiyorum ama sitesinde her zamanki gibi windows 7'ye de destek verilmiyor. Şurada buldum ama windows 7'nin 64 biti için mi? Ve çalışıyor mudur acaba? Kurduktan sonra çalışmassa kafayı yerim.

http://laptop-driver.blogspot.com/2010/11/compaq-presario-c700-windows-7-drivers.html

Yada bu laptop'un bu işletim sistemi için windows 7 ultimate 64 bit drivarları varmıdır? Laptop modeli, hp'nin sitesinde bile direk "C700" olarak geçmiyor.

» Compaq Presario C700 CTO Notebook PC
    » Compaq Presario C700EM Notebook PC
    » Compaq Presario C700ET Notebook PC
    » Compaq Presario C700LA Notebook PC
    » Compaq Presario C700T CTO Notebook PC

Sadece bu modeller var. Ama laptop'un altında direk olarak "HP Compaq Presario C700" yazıyor. Ama sorun bu değil sanırım illaki yukardaki drivarların 1 tanesi olur ama windows 7 desteği yok işte.

Şu laptop un win 7 64 bit drivarları mevcutmudur arkadaşlar? HP'ye lanet olsun. Aldığım güna lanet olsun. Adamlar kendi resmi sitelerinde şu laptop için, sadece çağ dışı kalmış vista'ya destek veriyor şoktayım.

• Merhaba,

Windows Vista driverları Windows 7 ile çalışır. Denedin mi hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Windows Vista driverları Windows 7 ile çalışır. Denedin mi hiç ?

Hayır hocam denemedim. Peki eminmisin?

» Microsoft Windows Vista (64-bit)
    » Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
    » Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
    » Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
    » Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
    » Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
    » Microsoft Windows Vista Home Basic (64-bit)
    » Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)
    » Microsoft Windows Vista Home Premium (64-bit)
    » Microsoft Windows Vista Ultimate (32-bit)
    » Microsoft Windows Vista Ultimate (64-bit)

Burdan "Windows 7 Ultimate 64 bit" için hangi vista driver'ını indiricem? En alttaki "Microsoft Windows Vista Ultimate (64-bit)" yimi?

Ve üst mesajda da belirttiğim gibi laptop modeli olan C700'ün sonunda herhangi bi harf yok? Hangisine girmem gerekiyor?

» Compaq Presario C700 CTO Notebook PC
    » Compaq Presario C700EM Notebook PC
    » Compaq Presario C700ET Notebook PC
    » Compaq Presario C700LA Notebook PC
    » Compaq Presario C700T CTO Notebook PC

• Dene o zaman..

Microsoft Windows Vista Ultimate (64-bit) <-- Bundaki driverları indirip kur bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Dene o zaman..

Microsoft Windows Vista Ultimate (64-bit) <-- Bundaki driverları indirip kur bakalım.

Formata başlıyorum o zaman. Eğer olmassa gerisin geriye xp'ye geçmek zorunda kalıcam.
  • Olmaz diye bir şey yok, olacaktır..

Windows 7 Ultimate 64 Bit işletim sistemi kullanıyorsan, Windows Vista Ultimate 64 Bit driverları sıkıntısız kurulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 26 Şubat 2012; 13:56:34 >
  • valla yerinde olsam 64 bit yüklemezdim çünkü laptop 64 bit destekli değil ben 32 bit win 7 yükledim çok ama çok büyük ısınma problemim var korkmuyo da değilim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vista destekli driverlar 7'de çalışması lazım eğer hata alırsan sağ tıkla uyumluluk sorunlarını giderme'ye tıkla gerisini sistem halledecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.