benim laptopta garip bir durum var, pili yaklaşık 2-2 buçuk saat gidebiliyor ancak gösterge sürekli yüzde 100 ü gösteriyor, laptopın üzerindeki turuncu ışık yanıp sönmeye başladığında anlıyorumki pil bitiyor ama hala yüzde 100 gösteriyor, hp nin pil kontrol programını da yükledim pil bozuk değiştirin diyor ancak bu pil 2 saatten fazla giderken değiştirmem, acaba bunun bir çözümü var mı yeni pil almak dışında?
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
benim laptopta garip bir durum var, pili yaklaşık 2-2 buçuk saat gidebiliyor ancak gösterge sürekli yüzde 100 ü gösteriyor, laptopın üzerindeki turuncu ışık yanıp sönmeye başladığında anlıyorumki pil bitiyor ama hala yüzde 100 gösteriyor, hp nin pil kontrol programını da yükledim pil bozuk değiştirin diyor ancak bu pil 2 saatten fazla giderken değiştirmem, acaba bunun bir çözümü var mı yeni pil almak dışında?
Dostum PiL Kontrolünü GünceLLe Fakat GünceLLerKen SürümLere iYi BakmaLisin Senin Suan Sahip oLduqun Sürüm We Yüklediqin Sürüm FarkLarina Bak Daha Yeni Sürümü buLmaLisin..
pil kontrolüyle ne alakası var ki? normal xp deki pil göstergesinde sorun var, o sürekli yüzde 100 gösteriyor
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
pil kontrolüyle ne alakası var ki? normal xp deki pil göstergesinde sorun var, o sürekli yüzde 100 gösteriyor
Sorun Pilde DeqiL işte Sorun YaziLimLa aLakaLi DonanimsaL bir Sorun Yok O Yüzden Pil Kontrolünü Uptade ET Sürüm rakamLarinada BakaraK YOLa Cikarsan Daha iYi oLacaktir.
valla o pil kontrol programının zaten tek sürümü vardı onu yüklemiştim ama tekrar bir bakıyim eve gidince, deniyim bi dediklerini
kardeş pil kontrol programını nereden indirdin bi link verebilirmisin aradım ama bulamadım?
hp battery check diye program var o genel olarak pil hakkında bilgi veriyor onun dışında pil kontrolünü update edicek birşey bulamadım açıkçası
arkadaşım senin pilin ömrünü bitirmiştir.şuan böyle kullanabiliyor isen hiç değiştirme.ama illa orada bana dogru % rakamini gostersin diyor isen yeni batarya alman gerekiyor. teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme