Şimdi Ara

HP COMPAQ NX 7400 ÖLÜ - 50 TL -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HP COMPAQ NX 7400 ÖLÜ - 50 TL -
    yaklaşık bir senedir atıl pozisyonda evde duruyor öylece belki değerlendirebilecek birileri çıkar , başından geçenleri geçen sene şu şekilde yazmışım ..

belki de size problemi anlatmam daha doğru olucak laptop umu harici bir crt monitore bağlamaya çalışırken laptop kendine reset attı , hp logosunu gördükten sonra bir kez daha reset attı diye tahmin ediyorum ve laptop bir daha açılmadı. laptopu mon. bağladığım vga girişi aşırı ısınmıstı bu durum sonrası .. ayrıca bataryayı taktığım zaman tıkkkıırt gibi bir ses geliyor laptop tan ..

aklımda kaldığı kadarıyla laptop u fişe takılı olmadan kullandığım zaman ekran 25-30 dk sonra bir kez göz kırpar gibi bir şey yapıyordu.. ( batarya ömrü 1 saate yaklaşık olduğu için bir kez daha tekrarlanmadan şarja takmış olurdum zaten ) fişe takılı iken bu durum olmazdı .

anakart arızası yüzünden 220 tl gibi bir tamir ücreti çıkartılınca , hdd ve rami sökerek dolaba kaldırmıştım .

gnd bilgisayar sadece anakart arızası dediği için diğer parçaların sağlam olduğunu varsayıyorum, bataryayı takınca çıkan sesin kaynağı anakart kaynaklı mı yoksa batarya mı pert bilmiyorum ...

kısaca

- anakart yok

- hdd yok

- ekranın , işlemcinin , ram in ( 512 mb ) - ram de sıkıntı yoktur muhtemelen çünkü diğer 1 gb lik ram i başka bir laptop a taktım - durumu bilinmiyor ...

ekranda yazdığım sıkıntı dışında ( göz kırpma ) bir sorun olursa direkt paranızı iade ederim, kasa da harcadığınız vaktin karşılığı olarak sizde kalır.

unutmadan yanında ürünle birlikte kullanıdım bir de çin malı bir şarj aleti var . FDA - HCO4

Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mesaja cevap verin değerlendirelim.
  • ÜRÜN HALEN SATIŞTA MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.