Benim elime Compaq Mini 700 gecti. "elime gecti" diyorum cunku ben satin almadim baskasi bana hediye etti. Yalniz buyuk bir problem var. Dahili 3G modemim(qualcomm Hp un2400 Mobile broadband module) Turkcell faturasiz data hattimi calistirmiyor. Daha dogrusu HP Connection Manager data hattini goruyor(SIM karti gordugunu PIN kodunu sordugundan anliyorum)fakat Surekli ` Ag ariyor ` diye kaliyor devam etmiyor.Sinyal seviyesi de yok. Diceksiniz ki belki data hattinda bir problem var diye fakat ben data hattini baska bir VINN'a takip denedim catir catir calisiyor, yani onda bir problem yok. Hediye eden arkadas bana ancak HP Connection Manager 1.1 ile baglanabilirsin data hattini eger icersini takarak kullanmak istiyorsan , dedi.Bana HP Connection Manager'in 1.1 versiyonu haric hicbir versiyonu o netbookta calismaz , dedi/ Ben HP Connection Manager 1.1 i nerden bulabilirim. Dun araya araya gozlerim kor oldu , bir turlu bulamadim o versiyonu.
Turkcell Data Hattimi baska bir sekilde de kullanabilirmiyim harici bir 3G modem kullanmadan. Birkac yerde Verizon' HP Connection Manager yerine de kullanilabiliyormus . eger oyle ise bu program nedir ? nasil isler? Vakit ayirip ilgilendiginiz icin tesekkur ederim
ilk önce aygıt yöneticisinden hp un2420 vb.. yüklümü kontrol et.. eğer yüklü ise hp wireless asistant yüklemen gerekir (sp45222) daha sonra hp connection manager güncel sürüm yükjleyebilirsin.. (sp50627)... söylediklerim işe yaramazsa söyleyin yardımcı olayım size..
qualcomm Hp un2400 Mobile broadband module bu karttan bende var lgx130 da kullanabilirmiyim acaba