sevgili dostlar saygı değer arkadaşlar ben Hp Compact Presario v6510ET kullanıcısıyım ve cihazı aldığımın 2 günü Kurtarma dvd si oluştururken hem dvd oluşamadı hemde partition zarar gördu bu sebeple bende bilgisaayrıma başka bir işletim sistemi ve siteden edindiğim driverları kurmak zorunda kaldım. ancak içimdeki ukte hak kazandığım işletim sistemini kullanamıyor olmam. sizden ricam aynı cihaza sahip olan bir arkadaş bir adet recovery dvd oluşturp bir yere upload eder veya ankarada olan arkadaşlar varsa bizzat adreslerine gelip dvd yi alabilrim. bu işlemi pek tabiki hp sistemiylede halletmeye çalıştım ancak bu dvd nin bana gönderilmesi için (dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi ücretsiz olması gerekirken) 90 YTL istediler. böyle bir durum karşısında bende elbette sinirlendim neden dünyada 3 sınıf insan muamelesi görüyoruz dedim ve artık şimdi benimle hiç iletişime geçen yok. ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.
ne yazık ki bir bilgisayarda oluşturulan recovery disk diğer bilgisayarda kullanılamıyor.. tek çözüm hp ile iletişime geçip tarafınıza recovery diski gönderilmesini talep etmeniz olacaktır..
ilginize çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: balabanraca
ne yazık ki bir bilgisayarda oluşturulan recovery disk diğer bilgisayarda kullanılamıyor.. tek çözüm hp ile iletişime geçip tarafınıza recovery diski gönderilmesini talep etmeniz olacaktır..