Şimdi Ara

hp b110a photosmart kartuş dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu yazıcıya kartuş dolumu yapanınız oldu mu hiç ben eski kartuşun çipini çıkartıp taktım görmedi sonratekrar çipi yerne taktım ama yukrıdaki mürekkep kartuşları eksik veya hasarlı olabilir diye hat verdi. Peki piyasadaki kolay dolan kartuş diye satılan kartuşlar bunda nasıl çalışacak çipi takıp çıkarınca bile tanımadı o kartuşları aldığımızd nasıl tanıycak mrak ettim

• Merhaba,
    Kullanmış olduğunuz yazıcının piyasada kolay dolan kartuşları bulumaktadır.Fakat kolay dolan kartuşları kullanabilmeniz için orijinal kartuşlarınızın çiplerinin sağlam olması gerekmektedir.Bu değişim işlemleri sırasında bir çok kullanıcı sorun yaşamaktadır.Genelde çip yerinden çıkartılırken bir şekilde hasar görmektedir.Dolayısıylada kartuş hasarlı uyarını alıyorsunuz.Bu sorunların sayısının artması üzerine farklı bir ürün satışına başladık.Bu üründe kendi orijinal kartuşunuzu aparata yerleştirerek mürekkebi basitçe doldurabiliyorsunuz.Böylelikle ne çipiniz zarar görmüş oluyor nede orijinal kartuşunuz.Bu şekilde defalarca dolum yaparak özgürce baskı alabilirsiniz.Ürün detayları ve videosu aşağıdaki linktedir.Saygılar.

http://www.kartusnet.com/product/248/hp-920-364-862-178-564-sari-kartus-icin-kolay-dolum-seti.html

• ben cescesor kolay dolan kartus setı aldım gayet memnunum cıplerı falcata ıle nazık bır sekılde cıkarırsan bır sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgürbaskıdünyası

Merhaba,
    Kullanmış olduğunuz yazıcının piyasada kolay dolan kartuşları bulumaktadır.Fakat kolay dolan kartuşları kullanabilmeniz için orijinal kartuşlarınızın çiplerinin sağlam olması gerekmektedir.Bu değişim işlemleri sırasında bir çok kullanıcı sorun yaşamaktadır.Genelde çip yerinden çıkartılırken bir şekilde hasar görmektedir.Dolayısıylada kartuş hasarlı uyarını alıyorsunuz.Bu sorunların sayısının artması üzerine farklı bir ürün satışına başladık.Bu üründe kendi orijinal kartuşunuzu aparata yerleştirerek mürekkebi basitçe doldurabiliyorsunuz.Böylelikle ne çipiniz zarar görmüş oluyor nede orijinal kartuşunuz.Bu şekilde defalarca dolum yaparak özgürce baskı alabilirsiniz.Ürün detayları ve videosu aşağıdaki linktedir.Saygılar.

http://www.kartusnet.com/product/248/hp-920-364-862-178-564-sari-kartus-icin-kolay-dolum-seti.html

aslında bu şey mantıklı görünüyor en azından çipe zarar vermiyor kolay dolan kartuşu sanki beceremiyecekmişim gibiydi ama bu biraz daha basit görünüyor peki buna her renk için ayrı ayrı bi tane satın mı almak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 19 Nisan 2011; 17:07:15 >

• Merhaba,

Evet her renk için ayrı aparat ve mürekkep depoları bulunmaktadır.Size 4 paket halinde ulaşır.Her paketin içerisinde aparatı özel şırıngası ve 60 ar ml mürekkepleri bulunmaktadır.Saygılar.
  • bunlarda kartusun bitip bitmediğini goremezsin o yuzden çok kısa sürede çipi yakarsın
  • Kartuşların çalışma prensibi mürekkep ile alakalı değildir.Çipteki varsayılan sayfa adeti bittiğinde boş gösterir ama bu boş göstermesi yazmasına engel olmaz.Diğer tip kartuşlarda da aynı işlem geçerlidir.Silik yazmaya başladığında mürekkep ileva ederek kullanmaya devam edebilirsiniz.Diğer üründen üstün kılan özelliği ise orijinal kartuşa dolum yapmanız ve çip derdiyle uğraşmamanızdır.Konuyla ilgileniyosanız sizde bilirsiniz ki orijinal kartuşun sünger yapısı ile muadil kartuşların sünger yapısını birbirinden oldukça farklıdır.Dolayısıyla bu ürünü satmamızın nedeni kolay dolan kartuşlardan daha stabil olarak çalışıyor olmasıdır.Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    HP 5550 inkjet yazıcı
    19 yıl önce açıldı
    Hp Officejet 7510 kartuş reset
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kartuşların çalışma prensibi mürekkep ile alakalı değildir.Çipteki varsayılan sayfa adeti bittiğinde boş gösterir ama bu boş göstermesi yazmasına engel olmaz.Diğer tip kartuşlarda da aynı işlem geçerlidir.Silik yazmaya başladığında mürekkep ileva ederek kullanmaya devam edebilirsiniz.Diğer üründen üstün kılan özelliği ise orijinal kartuşa dolum yapmanız ve çip derdiyle uğraşmamanızdır.Konuyla ilgileniyosanız sizde bilirsiniz ki orijinal kartuşun sünger yapısı ile muadil kartuşların sünger yapısını birbirinden oldukça farklıdır.Dolayısıyla bu ürünü satmamızın nedeni kolay dolan kartuşlardan daha stabil olarak çalışıyor olmasıdır.Saygılar.

orda 25 lira yazıyor ona mürekkep fiyatı dahil midir? en azından denemek için bir tane almayı düşünüyorum mesela magentam bitti sayılır magenta alabilirim denemelik kullanmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazyboy2099

quote:

Kartuşların çalışma prensibi mürekkep ile alakalı değildir.Çipteki varsayılan sayfa adeti bittiğinde boş gösterir ama bu boş göstermesi yazmasına engel olmaz.Diğer tip kartuşlarda da aynı işlem geçerlidir.Silik yazmaya başladığında mürekkep ileva ederek kullanmaya devam edebilirsiniz.Diğer üründen üstün kılan özelliği ise orijinal kartuşa dolum yapmanız ve çip derdiyle uğraşmamanızdır.Konuyla ilgileniyosanız sizde bilirsiniz ki orijinal kartuşun sünger yapısı ile muadil kartuşların sünger yapısını birbirinden oldukça farklıdır.Dolayısıyla bu ürünü satmamızın nedeni kolay dolan kartuşlardan daha stabil olarak çalışıyor olmasıdır.Saygılar.

orda 25 lira yazıyor ona mürekkep fiyatı dahil midir? en azından denemek için bir tane almayı düşünüyorum mesela magentam bitti sayılır magenta alabilirim denemelik kullanmak için

tam satın alacaktım kredi kartı ile ödeme yok banka hesabımda yok işler karıştı sitede 3d secure visa mastercard yazıyor ama kredi kartı ile ödeme yok siparişide yanlışlıkla onayladım bence siteye düzen verilmesi gerekir insanın kafasını kurcalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 20 Nisan 2011; 22:41:13 >

• Merhaba Hüseyin Bey,

Sitemizde kredi kartı seçeneği bulunmaktadır. Ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçeneğini seçerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Almış olduğunuz ürün tek renk içindir. Takım olarak almanız gerekmektedir. Her bir ürünün içerisinde özel şırıngaları, kartuş aparatı ve 60 ar ml mürekkepleri bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Merhaba,

bu urunu canon lar icin uyguluyamazmiyiz, kartus yapisi canon kartuslarina cok benziyor videoda gordugum kadariyla, canon kartusa gore onun kalibi ayarlansa ayni sekilde dolum olabilir mi?

• Malesef Canon modellere uygulanamıyor.Her nekadar yapı gereği birbirine benzesede aparatlara oturmuyor.Canon yazıcınız için otoresetli kartuş alarak basitçe doldurup sürekli kullanabilirsiniz.Yazıcı veya kartuş modeliniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskistan -- 21 Nisan 2011; 9:44:09 >
  • benim makine mg 5250 cli 525 pgi 526 kartuslari kullaniyorum(amerikada isimleri farkli ama turkiyede karsiligi bunlar) simdi kartuslar tam olarak siyah oldugu icin icini goremiyorum, ya alman methodu - german method denilen doldurma yapacagim yada ustten delik acip ordan dolduracagim ama iki turlu de murekkepin ne kadar kaldigi yada dolduruken ne kadar doldurmam gerektigi konusunda zorluk yasayacagim, bunun icin dolan kartuslari dusunuyorum ama genelde dolan kartustansa orjinal kattusun delinip doldurulmasi tavsiye ediliyor, siz ikisini de kulluyorsunuz, dolan kartusun digerine gore eksileri nelerdir, yani renkli resim ciktisinda kalite farki belli olur mu.Bir de bu dolan kartuslari sanirim tek bir firmami uretiyor amerikada da bunlari satanlarin web sitesinde sizin web sitenizdeki dolan kartus resmi var, almanyadakinde de ayni, yani soyle cin disindan bu dolan kartusu ureten firma yok gibi.
  • Muadil kartuşlar ile de orijinal kalitesinde baskı almanız mümkündür.Kullandığınız mürekkep kalitesi iyi ise herhangi bir sıkıntı çekmezsiniz.Kartuşlarınızı delerek kullanmanıza gerek kalmadı.Kartuşla ilgili 25 nisanı bekleyebilirseniz eğer,kartuş takımına yapacağımız bir kampanya ile 1 TL ye sahip olabileceksiniz.Saygılar.
  • şimdilik sadece deneme amaçlı magenta siparişi verdim temennim cumartesi günü elimde olması. Bİ FİKRİNİZ VAR MI YARIN KARGOYA VERİLSE CUMATESi elimde olur mu?
  • Merhaba,

ilginiz için teşekkür ederiz.Ürün cumartesi günü elinizde olacaktır.
  • vala bugün bekledim ama gelen giden olmadı ayrıca kargo takip numarası veriyomusunuz bana herhangi bir mailde gelmedi siparişiniz kargoya verildi diye
  • Merhaba Hüseyin Bey,

Kargonuz siparişinizin bir ertesi günü vermiş olduğunuz adresteki işyeri kapalı olduğu için teslim edilememiştir.Kargo takip numarası ise sistemdeki mail adresinize gönderilmiştir.Takip numarasıyla yurtiçikargo dan bilgi alabilirsiniz.Saygılar.
  • tşk ederim kargom bir saat önce elime ulaştı denediğim zaman sonuçları buraya yazarım en azından diğer kullanan arkadaşlarda bilgilenmiş olurlar
  • Merhaba Özgür,

HP Photosmart Plus e-AiO (B210a) için uygun kartuş seti hangisidir?

Ayrıca Star ZA200EE için nokta vuruşlu şerit (Z24HD kullanıyorum) ve HP Deskjet F4180 kartuş.

İyi çalışmalar

quote:

Merhaba Hüseyin Bey,

Kargonuz siparişinizin bir ertesi günü vermiş olduğunuz adresteki işyeri kapalı olduğu için teslim edilememiştir.Kargo takip numarası ise sistemdeki mail adresinize gönderilmiştir.Takip numarasıyla yurtiçikargo dan bilgi alabilirsiniz.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memali -- 13 Mayıs 2011; 11:05:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.