Şimdi Ara

HP Ankara Teknis Servis Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde 2 yıldır kullandığım DV6 6020et laptop'un fanı çalışmamaya başladı. Haliyle sıcaklık dışarı atılamıyor ve yoğun kullanımda 90 dereceyi gördüm (realtemp programından baktım). Hem sıcaklığın donanıma zarar verme endişesinden hemde performans çok büyük oranda düştüğünden HP servisini aradım beni Maltepe'de ki JABIL bilgisayara yönlendirdiler. Daha önce herhangi bir şikayetle giden olduysa, kısaca deneyimlerini paylaşabilirler mi? Ne kadar sürede sorunu çözüp teslim ediyorlar? Olası bir fan değişimi yüzünden bir haftadan fazla bekletilmek istemiyorum açıkçası...

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: akirici

Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde 2 yıldır kullandığım DV6 6020et laptop'un fanı çalışmamaya başladı. Haliyle sıcaklık dışarı atılamıyor ve yoğun kullanımda 90 dereceyi gördüm (realtemp programından baktım). Hem sıcaklığın donanıma zarar verme endişesinden hemde performans çok büyük oranda düştüğünden HP servisini aradım beni Maltepe'de ki JABIL bilgisayara yönlendirdiler. Daha önce herhangi bir şikayetle giden olduysa, kısaca deneyimlerini paylaşabilirler mi? Ne kadar sürede sorunu çözüp teslim ediyorlar? Olası bir fan değişimi yüzünden bir haftadan fazla bekletilmek istemiyorum açıkçası...

Şimdiden teşekkürler...

Yoğunluk yüzünden geç bakabiliyorlar.

Garantisi yoksa arıza tespit ücreti yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mila12

quote:

Orijinalden alıntı: akirici

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler...

Yoğunluk yüzünden geç bakabiliyorlar.

Garantisi yoksa arıza tespit ücreti yüksek.

Yanıtınız için teşekkürler. Mecburen gitme durumundayım, fan içini komple açıp temizlediğim halde çoğu zaman çalışmıyor ve sıcaklık 90 derece civarında. İş tozda değil farklı bir durum söz konusu...

• Ayni sorun bende de var pc yi goturdunuz mu? Goturduyseniz ne kadar bir fiyat verdiler bilgilendirir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqfb

Ayni sorun bende de var pc yi goturdunuz mu? Goturduyseniz ne kadar bir fiyat verdiler bilgilendirir misiniz

Merhaba maalesef bir kac aksaklik nedeniyle veremedim. Adamlar garanti kapsaminda olması icin faturada laptopun SERİ NUMARASI nin olmasının gerektiğini söylediler. Bende hepsiburada dan almistim onlara yeniden fatura göndermelerini talep ettim onu bekliyorum. Ondan sonra goturecegim. Ama diger forum başlığında ayni soruna anakart degisimi yapmışlar anladigim kadariyla kronik bir sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Ankara'da kia servisi önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.