Şimdi Ara

Hp Amd Ryzen 5 3550H 8gb Ddr4 256 GB SSD Nvidia Geforce GTX1650 4.199 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
7
Favori
36.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rensjem

İçinde ssd m2 sata ise hdd takabilirsiniz boş slota
    Nasıl anlayacağız bunu?
    Arka kasa 2parca, açarsam garantide sorun olur mu?
    Bunları bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    başlata msinfo32 yazın Sistem bilgisi çıkar ordan > Bileşenler > Depolama > Diskler'e girin Model bilgisi yazar / Normalde ram hdd takmak garantiyi bozmayan şeyler ama servise götürüp taktırın ne olur ne olmaz garanti dışı bırakabilirler kafalarına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 17 Kasım 2019; 19:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Hocam cihazın ekranı nasıl? Renkler vs nasıl görünüyor? Ips panelden buna geçiş konusunda şüphelerim var benim. Bir iki fotoğraf sağlayabilir misiniz?
    Açık konuşmam gerekirse ben bu panel olaylarına vs çok takılmiyorum
    Hani ips, tn, hdr vs pek kriterim değil

Ama ben ekranı başarılı oldum
    Parlaklık en üstte, foto ekliyorum birkaç tane belki fikir verir

Hp Amd Ryzen 5 3550H 8gb Ddr4 256 GB SSD Nvidia Geforce GTX1650 4.199 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 17 Kasım 2019; 19:24:46 >

Renk canlılığı olarak gayet iyi görünüyor. Birde sağlı sollu çektiğiniz fotoğraflarda görüş açısı yüzünden oluşan bir bozulma göremedim açıkçası. Sva(tn) panele göre iyi duruyor şaşırtıcı. Hayırlı olsun hocam fotoğraflar içinde teşekkürler. İyi günlerde kullanmanızı dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Renk canlılığı olarak gayet iyi görünüyor. Birde sağlı sollu çektiğiniz fotoğraflarda görüş açısı yüzünden oluşan bir bozulma göremedim açıkçası. Sva(tn) panele göre iyi duruyor şaşırtıcı. Hayırlı olsun hocam fotoğraflar içinde teşekkürler. İyi günlerde kullanmanızı dilerim
    Kesinlikle eski laptoplarda olan TN paneller gibi yanlardan dar açıyla bakıldığında abuk sabuk görünen renkler gibi bir durum yok

Ha bir IPS değildir belki ama dediğim gibi ben çok memnun kaldım.
    1650li laptop vardı 11.11 indiriminde o daha sıcaktı ama şu an bu pc en iyi fırsat diye düşünüyorum
    Panel tam olarak nedir bir araştırıp yazarım buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

başlata msinfo32 yazın Sistem bilgisi çıkar ordan > Bileşenler > Depolama > Diskler'e girin Model bilgisi yazar / Normalde ram hdd takmak garantiyi bozmayan şeyler ama servise götürüp taktırın ne olur ne olmaz garanti dışı bırakabilirler kafalarına göre
    Cevap için teşekkür ederim

Bilgide şu yazıyor

KBG30ZMV256G

Dediğiniz gibi M2 hdd

Bu kasaların içinde 2.5hdd için boşyer var mıdır acaba?
    Yani depolama için laptop içine takabilir miyiz birtane?
    Yüzde 99.9 vardır kasası çok ince değil içini açıp bakmadığım için 0.1 yanılma payı verdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ram kullanımı hakkında ss atabilir misiniz amd 2sini götürüyor mu? Eğer tüketiyorsa Bios update mevcut çözer mi diye bakabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam %99 vardır. Kimse içini açıp bakmadığı için bişi demiyor. Ama mesela 11.11 de satılan modelde yanılmıyorsam 1tb+128ssd vardı. Kasa aynı kasa, sadede yuvaya hdd de koymuşlar. Genelde öyle olur farklı config aynı kasa birkaç model olur. Eğer garanti stickeri yoksa dikkatlice kapağı açıp bakılabilir. Panele gelirsek sva yazıyor fakat svanın 2 anlamı var. Bir samsungun sva teknolojisi ki bu biraz premium bir teknoloji. Birde va panel var bu da tn ile ips arası gibi bişi. Sanırım bu öyle biraz çünkü kesinlike bir tn panelden daha iyi olduğu belli. Bu pcyi indirimi bitmeden almak istiyorum aslında fakat panel çok merak ediyordu beni. Birde yeni model yorum da yok o yüzden. Daha iyimser oldum açıkçası

• Topluca cevap vereyim

Güvenlik sticker ı yok, güzel bir tornavida bulup açıkcası açıp bakmayı planlıyorum ben de.

Ekran dediğiniz gibi TN ama SVA diye geçiyor HP de, eski TN paneller ile uzaktan yakından alakası yok açıkcası. Biraz sonra bir video da çeker buraya atarım
    Bildiğim kadarıyla da IPS paneller mesela tepkime hızı ve renk konusunda iyiyken,SVA paneller de yüksek kontrast oranı sunuyor.
    Benim için sıkıntı olmadığından IPS inadı yapmadım açıkcası hiç.

Ram kullanımı evet ekran kartı 2 gb kullanıyor. Daha çok yeni olduğu için ona bakmadım ama şimdi olmasa bile önümüzdeki günlerde BIOS güncellemesi ile düzelebileceğini düşünüyorum. Çünkü zaten içinde 3GB RAM li GTX1050 var.
    Tahminimce 2gb ı onboard ekran kartına ayırıyor.

Cihazla ilgili benim tek eksikliğini hissettiğim şey şu an USB girişleri.Bir sağda bir de solda usb 3.1.1 vari bir tane daha olsa iyi olurmuş.

• ydemir95 kullanıcısına yanıt
    SSDsinin m2 sata olduğu kanıtlandı

• Arkadaşalr 4500'e gtx1650 li ekran kartlı laptoplar yok muydu? 4000 verince insan 4500'ü de verir... ha sadece 3 binin olur o zaman anlarım. Bitti mi o laptoplar.. Dolar sabit ama laptopların fiyatı m ıartıyor, anlamadım gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 18 Kasım 2019; 10:43:9 >
  • Güzel laptop alanlara hayırlı olsun güle güle kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 20 Kasım 2019; 0:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bu laptoptan yazıyorum, ramı 6 gb alacaklara duyurulur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hess53 H kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu performansta bir dezavantaj yaratıyor mu? Ram kullanımı arttıkça mesela test edebildiniz mi

• Hess53 H kullanıcısına yanıt
    Boş slot kaç tane?

• grafik tasarım için kullanılacak modelleme işi olmayacak sizce yetermi bu ürünü en ucuz şekilde nasıl alabilirim. Hp eski pc var 480tl indirimlimi alıcam.

• Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    1000-100 kuponu al çek satıştan , 1050 autocad için yeterli genelde

• Arkadaşlar

Cihaz hakkında bir güncelleme yapayım

Bugün HP yi aradım ve teknik personel ile konuştum. Kasanın içinde boş HDD slotu olduğunu ve açıp HDD takmanın GARANTİYİ bozmayacağını söyledi. Sadece bu işlemi yaparken herhangi bir yere fiziki zarar vermemeniz yeterli dedi.
    Bakın bu noktada altını çizerek yazıyorum, bu hususta asla mesuliyet kabul etmem, bu işi yapacak arkadaşlar arayıp görüşsünler, kendileri karar versinler yapıp yapmayacaklarına.

Ben arka kasadaki vidaları söktüm bugün, arkadaşların da yazdığı gibi içinde M2 SSD var ve boş da bir slot var.
    Ben elimdeki 500 gb sata 2.5hddyi taktım, kasayı kapattım ve şu an tıkır tıkır kullanıyorum.

Ramler 2 x4gb şeklinde, yükseltme yapmak isteyenler maalesef ramleri değiştirmek zorundalar.

RAM in 6 olması olayı da üstte yazmıştım, ileride bence bios update ile çözülebilecek bir durum çünkü o 2 gb onboard ekran kartına paylaşılmış durumda, bu çok rahatça yazılımla halledilebilir birşey.

Diğer sorulara da cevap vereyim

Arkadaşalr 4500'e gtx1650 li ekran kartlı laptoplar yok muydu? 4000 verince insan 4500'ü de verir... ha sadece 3 binin olur o zaman anlarım. Bitti mi o laptoplar.. Dolar sabit ama laptopların fiyatı m ıartıyor, anlamadım gitti...

Demiş bir arkadaş. N11 de 1650li olan cihaz 4500 civarıydı 11.11 zamanı.
    500 hp iadesi, 300 indirim kuponu ile 3700 lere alınabiliyordu ama şu an almak istesen 5000 den aşağı fiyat yok ayrıca 300 tl lik bir hediye çeki de yok.
    Çek vs koşturursanız tabi daha uyguna alabilirsiniz.

grafik tasarım için kullanılacak modelleme işi olmayacak sizce yetermi bu ürünü en ucuz şekilde nasıl alabilirim. Hp eski pc var 480tl indirimlimi alıcam.

100-1000 hediye çeki kullanabilirsin ama dikkat et
    SAKIN HA LAPTOP u önce alma.

Once HP GERİ İADE kampanyasına katılman lazım, sonra cihazı satın almalısın. Eğer önce satınalma yaparsan 480 TL iadeyi alamazsın.

Once HP iade ye katıl, sonra cihazı al,sonra gereken işlemlere devam ediyorsun.

Cihaz hakkında çok açıklayıcı bir yorum olmuş. Teşekkürler hocam. Kasayı açtığınızda fotoğraf çektiyseniz ekleyebilir misiniz? Ana sayfayı da günceller arkadaş bir fikir sahibi olur merak edenler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.