Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HP AERO 13 RYZEN 7 5800U 8 GB RAM 512 GB SSD Satın Al 6 Haziran 2023 17:09 1 1 HP AERO 13 RYZEN 7 5800U 8 GB RAM 512 GB SSD Ocak 2022'de aldığım hp aero bilgisayarımı macbook istediğim için satıyorum. Çiziği, hasarı yoktur. Kutusu ve faturası yok maalesef, depremde ailemin evinde kaldı, alamadım. O yüzden fiyatı uygun tutmaya çalıştım. Hp sitesinden garanti kayıt durumunu yollayabilirim. Malatya ve çevre illerden elden teslim alabilirsiniz veya Haziran ayında İzmir'de elden alabilirsiniz. Kargo durumu konuşulurApple sistemine geçmek için satıyorum. Arada bir film izlemek dışında kullanılmadı, çoğunlukla işlerimi iPad ile hallediyorum.Pazarlık payı olabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP AERO 13 RYZEN 7 5800U 8 GB RAM 512 GB SSD Satılık iPad Pro 10.5 inç 64 GB Rose Gold AKG Y55 KAFAÜSTÜ KULAKLIK SATILIK KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ FULL SET