Şimdi Ara

Hp 910 yazici sorunu <<Acil>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oncelikle acil olmasinin sebepi yaziciyi benim olmayip yarin verecek olmamdir

Sorun su yaziciyi getirdigim yerdeki bilgisayarda gayet sorunsuz calisan yazici evime getirip laptopa bagladim win7 bu arada neyse aygiti tanidi otomatik surucusunide yukledi hatta denetim masasindaki yazicilardada gorundu ve varsayalin yazici yaptim tabi ustunde yesil tik vardi ama asil sorun su birseyi cikartmak istedigimde yazdiriliiyor diye bekletiyor ama yazicida herhangi bir kipardanma yok sonrada o yazdiriliyorda gidiyor oylece kala kaliyor nedir bunun cozumu yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazıcıyı bir resetlemeni tavsiye ederim. HP'nin kendi programını kullanmanda ayrıca fayda var. Farklı bir ara kabloyla aynı işlemi bir daha dene o da olmazsa kalibrasyon işlemi yaptır yazıcının arayüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shase

Yazıcıyı bir resetlemeni tavsiye ederim. HP'nin kendi programını kullanmanda ayrıca fayda var. Farklı bir ara kabloyla aynı işlemi bir daha dene o da olmazsa kalibrasyon işlemi yaptır yazıcının arayüzünden.

kalibrasyon??
  • HP'nin yazıcın için olan programını bul indir programı aç orada kalibrasyon yani hizalama diye bir şey bulacaksın. Onu uygula faydasını göreceksin veya direk müşteri hizmetlerini ara 4440307 daha kapsamlı yardım buradan alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.