Şimdi Ara

Hp 6815 Kutu ve Aksesuarları, İstanbul.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar,

Elimde eski telefonum Hp 6815'imden kalan kutu ve aksesuarlar mevcuttur, ihtiyacı olan arkadaşlar benmimle irtibata geçebilir. Resimler için kusura bakmayın ancak bu kalitede çekebildim.
    Fiyat : 50 TL istiyorum [iletişim için erturkmen(at)gmail.com yada pm atabilirsiniz.]

Verilecekler:
    1 Adet Hp 6815 Kutu ve iç plastik kısmı (Şeffaf kapaklı)
    1 Adet Hp 6815 Ekran Koruyucu Şeffaf Kapak (Sağlamdır, derin bir çizik yoktur, ince kılcal çizikler mevcuttur)
    1 Adet Hp 6815 Stylus Kalem (Temiz durumdadır, boyasında falan herhangi bir soyulma yoktur)
    1 Adet Hp 6815 2.5 mm Stereo kulaklık, mikrofonlu (Sağlamdır, fazla kullanılmamıştır, çalışmasında bir sorun yoktur)
    1 Adet Hp 6815 Pc için Micro Usb bağlantı kablosu (Aynı zamanda priz aparatına takılıp şarj içinde kullanılır)
    1 Adet Hp 6815 Priz adaptörü 2 tane uyumlu uç (Türkiye'deki prizler için yapılan uyumlu parça'yı bulamadım ama diğer aparatlara uygun bir dönüştürücü elektrikçilerde bulabilirsiniz)
    1 Adet Hp 6815 Windows Mobile 2005 cdsi ve kitapçıkları (Jelatini dahi açılmamış o şekilde durmaktadır)

Parçalar başka bir site üzerinden satılmıştır ilan durumunu satıldı olarak değiştiremediğim için buraya yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 7 Haziran 2009; 11:29:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 Adet Hp 6815 Ekran Koruyucu Şeffaf Kapak (Sağlamdır, derin bir çizik yoktur, ince kılcal çizikler mevcuttur)

tek bunu kaça bırakırsın

istanbul göztepedeyim
  • yanıtladım pm'den...

• parçalar başka bir site üzerinden satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.