Şimdi Ara

HP 24'' PVL GM712AA W2408H LCD PARLAK EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 YIL GARANTILI FATURALI KUTULU FIYATI SONDUR 750TL

Genel Özellikler:

Görüntüleri daha net, renkleri daha çarpıcı hale getiren HP Vivid Color ve HP BrightView Teknolojilerine sahip 24 inç geniş düz panel sayesinde yüksek çözünürlüklü geniş ekranda büyüleyici renklerden yararlanın

• Yükseklik ayarlı ayağı ve otomatik olarak döner ekranıyla, izleme alanınızı ihtiyaçlarınıza göre artırabilir, parlaklığı ortamınıza göre ayarlayan ortam ışığı sensörü sayesinde tüm şartlarda 3000:1'e kadar dinamik kontrasttan yararlanabilirsiniz

• Eşsiz stil ve sınıfında en iyi ergonomi, rahat çalışmak ve oyun oynamak için monitörün kolayca ayarlanmasını sağlar. 4 usb'li entegre birimine aksesuar takarak, Easy Clip özelliğiyle yer kazanabilir ve monitörünüzü kişiselleştirebilirsiniz

• My Display yazılımı ve QuickView tek dokunmalı düğme, ister Dijital (HDMI) girişiyle, isterse Analog girişiyle bağlı olsun HP ekran performansınızı kolayca ayarlamanızı sağlar

Ekran boyutu
    24 inç (61,0 cm) geniş, diyagonal görüntüleme alanı

Ekran türü
    İnce Film Transistörlü, Sıvı Kristal Ekran, Aktif Matris

Piksel aralığı 0,270 mm

Yenileme yanıt süresi 5 ms (açık-kapalı)

Ekran parlaklığı
    400 cd/m2 (tipik), entegre ortam ışığı sensörü

Kontrast oranı
    3000:1'e kadar dinamik (tipik), 1000:1 statik (tipik)

Video giriş konektörü
    Dijital (HDCP'li HDMI) ve Analog (15 iğneli D-sub VGA)

Hoparlörler ve mikrofon
    Ses düzeyi kumandası önden Arkaya Dönük aktif hoparlörler (2 x 2W /kanal) 4 Yüksek hızlı 2.0 USB girişi (PC'ye bağlantı için 1 çıkış)

Ekran görüntüleme açısı 160° yatay, 160° dikey

Ekran hareket açısı
    -0 derece aşağıdan 25 derece yukarıya kadar döner dikey yatırma aralığı, 41,5 cm'den 50,0 cm'ye kadar yükseklik ayarı (8,5 cm'lik aralık) ve %90 ekran döndürme (otomatik pivot işlevi); standart 4 delikli kalıp 100mm x 100mm vida duvar montaj seçeneği (çıkarılabilir ayak)

Ekran çözünürlüğü 1920 x 1200 (WUXGA)

Renk
    HP Vivid Color Teknolojisi (%92 Renk Gamut paneli), Gerçek 16,8 Milyon renk (8 bit renk)

Yatay tarama hızları 48 - 85 Hz dikey, 24 - 94 KHz yatay

Tak ve kullan Evet

Fiziksel güvenlik
    Kensington kilidi için hazır (ayrıca satılır)

Kullanıcı denetimleri
    Video Girişine Geçiş, Parlaklık, Kontrast, Görüntü Denetimi, Renk, Quick View, Dil, Yönetim, bilgi, Fabrika Ayarları, Çıkış

Kutu içeriği
    Monitör, AC güç kablosu (1,9 m), HDMI kablosu (1,8 m), VGA kablosu (1,8 m), ses kablosu, USB kablosu (1,8 m), belge CD'si ve Sınırlı Garanti Kartı

Güç
    Güç kaynağı türü
    Dahili AC Adaptör

İNCELEMEhttp://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=32&t=181227

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan54 -- 14 Eylül 2009; 10:17:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok zor bulunan bir ürün ama Bu fiyata Bu parayı vercek varsa Helal. 750TL 32 inch televizyon satıyorlar 2inci EL hemde samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana_1985 -- 3 Eylül 2009; 9:15:33 >
  • buyuk olması pahallı olması anlamına gelmıyor hatta 32 ınch sıfır bıle bu fıyata var ama
    bu hp farklı cok lcd kullandım bu cok farklı fıyata gelınce 3 4 ya öncesıne kadar 1300 du fıyatı hatta gecen sene 1800 sormustum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan54

buyuk olması pahallı olması anlamına gelmıyor hatta 32 ınch sıfır bıle bu fıyata var ama
    bu hp farklı cok lcd kullandım bu cok farklı fıyata gelınce 3 4 ya öncesıne kadar 1300 du fıyatı hatta gecen sene 1800 sormustum

Saka mi yapiyorsun, 1800lira mi dediler sana hemde 24" lcd icin.Daha neler!
  • Hocam cözünürlük değeride aynımı birde bağlantı birimleri..
  • 1 Ay öncesine kadar aynı monitörü kullanıyordum, nakit sıkıntısı ile takas ettim. Kesinlikle Samsung,LG,Acer gibi markalarla kıyaslanmayacak bir LCD. Fakat ilan sahibi arkadaş kızmasın ama bu fiyat biraz uçuk ben takasta 650 yazmıştım kısacası bu fiyatlara gideceğini düşünmüyorum umarım satılır...

NOT: Benden monitörü alan çok değerli abimiz grafikerdi bu monitörleride yine bu işlerle uğraşan kişilere tavsiye ederim..
  • evet aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halen kullanmaktayım bu monitörü.şiddetle tavsiye ederim 24 lcd kullanıcılarına.@CaReTTa_99 kardeşimin aklınıda çok çelmeye çalışmıştım satma diye ama ne yaparsınki maddi durum girdimi araya hiçbir şeyin önemi kalmıyor.

quote:

NOT: Benden monitörü alan çok değerli abimiz grafikerdi bu monitörleride yine bu işlerle uğraşan kişilere tavsiye ederim..

bende bir grafikerden almıştım bu monitörü.

Fiyat ürün güncel satıştayken (sanırım 3-4 ay öncesine kadar) 950 ye kadar inmişti.biraz düzenleme gerekebilir fiyat konusunda satıcı arkadaşım

İyi alışverişler
  • Aynı modelin 22" serisini w2207h kullanıyorum..Harika bi alet..Bugüne dek kullandığım En iyi monitör..Takas yapmak isterse üste bi miktar nakit ile takas yapmayı isterdim...Bendekinin çözünürlüğü 1650*1050..1080p destekliyo...ama bnu aarkadaştaki sanırım FULL HD çözünürlüğe sahip..1920*1080...Bencede fiyatta bi revizyon gerek arkadaşım..Bu monitörü bilen alır..ama bilende bu fiyata oturur düşünür
  • En iyi tasarıma sahip ve kaliteli 24" monitörlerden olduğu bir gerçek. Lakin bu modeli bir grafikerin kullanıyor oluşu bu monitörün bir grafiker için doğru tercih olduğu anlamına gelmesin; bu monitör Tn panele sahip ve bir grafikerin temel ihtiyacı olan doğru renkleri görmesini sağlayamayacaktır. Bu konuda bilgisi olmayan kişileri bilgilendirmek amacı ile not düşmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillout

En iyi tasarıma sahip ve kaliteli 24" monitörlerden olduğu bir gerçek. Lakin bu modeli bir grafikerin kullanıyor oluşu bu monitörün bir grafiker için doğru tercih olduğu anlamına gelmesin; bu monitör Tn panele sahip ve bir grafikerin temel ihtiyacı olan doğru renkleri görmesini sağlayamayacaktır. Bu konuda bilgisi olmayan kişileri bilgilendirmek amacı ile not düşmek istedim.

Profesyonel bir graiker monitörü tabiki değil ama yinede piyasada bu fiyat aralığında bulabileceğiniz en iyi monitördür. Eğer profesyonel olsa zaten 24'' eminim sağlam bir para ederdi...
  • Pm attım ...
  • HP 2448hc nın bır alt versiyonu.Ama kesinlikle güzel monitor.
  • 2 yıldır aynı ürünü kullanıyorum. kesinlikle diger lcd lerle karıstırılmamalı bence. fiyat cokta abartı degil ayrıca. 32" lcd den behsediosunuz ama görüntü kalitesini hiç hesaba katmıyorsunuz. ekran demek sadece büyük olması demek deildir.. hayrlı satıslar arkadasım..
  • Ürün satıldımı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.