Şimdi Ara

HP 2310 Eİ MONİTÖR İNCELEMESİ WT429AA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
25.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günlerdir araştırıyorum en sonunda HP de karar kıldım iş monitörü olarak geçiyor çoğu sitede ama özelliklerine bakacak olursak multimedya monitörlerden bi farkı olmadığını görürsünüz parlak ekran olması başta kafamı kurcalıyordu arkadaşımın monitörüyle benim monitörü yanyana kıyasladık emin olun parlak ekranda renkler daha canlı ve güzel duruyor yani film izlemek oyun oynamak için ideal 5ms-2ms arası kıyaslama yaparsanız kagıt ustunde farkı görürsünüz ama monitörün karşısında o farkı anlamazsınız birde hp gibi bi firmanın yok ekranın yanları açılması gibi bir durum söz konusu değildir eğer bütün ürünler hatalı olsaydı satışını durdururlardı geri toplarlardı ama arada 1-2 ürün hatalı cıkabilir sizde gidip yenisiyle degiştirebilirsiniz ki fiyatına göre en iyisi emin olun günlerdir araştırıyorum 23''led Dvi portlu fullhd bi monitör bu fiyata bulmuşsunuz hala sorun arıyorsunuz ha bide dediğimi yanlış anlamayın 400-500 liralık monitörler dahamı iyi evet daha iyi ama daha pahalı tutupta 350 lira verip 500 liralık şey beklemeyin şunuda göz önünde bulundurun ekran kartınız kötüyse monitörünüzün ne kadar iyi olduğu bişey değiştirmez yani benim gibi ekran kartı kötü olan varsa bence uygun fiyatlı bi monitör alıp üstünede iyi bi ekran kartı alsınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: alp_darkness

günlerdir araştırıyorum en sonunda HP de karar kıldım iş monitörü olarak geçiyor çoğu sitede ama özelliklerine bakacak olursak multimedya monitörlerden bi farkı olmadığını görürsünüz parlak ekran olması başta kafamı kurcalıyordu arkadaşımın monitörüyle benim monitörü yanyana kıyasladık emin olun parlak ekranda renkler daha canlı ve güzel duruyor yani film izlemek oyun oynamak için ideal 5ms-2ms arası kıyaslama yaparsanız kagıt ustunde farkı görürsünüz ama monitörün karşısında o farkı anlamazsınız birde hp gibi bi firmanın yok ekranın yanları açılması gibi bir durum söz konusu değildir eğer bütün ürünler hatalı olsaydı satışını durdururlardı geri toplarlardı ama arada 1-2 ürün hatalı cıkabilir sizde gidip yenisiyle degiştirebilirsiniz ki fiyatına göre en iyisi emin olun günlerdir araştırıyorum 23''led Dvi portlu fullhd bi monitör bu fiyata bulmuşsunuz hala sorun arıyorsunuz ha bide dediğimi yanlış anlamayın 400-500 liralık monitörler dahamı iyi evet daha iyi ama daha pahalı tutupta 350 lira verip 500 liralık şey beklemeyin şunuda göz önünde bulundurun ekran kartınız kötüyse monitörünüzün ne kadar iyi olduğu bişey değiştirmez yani benim gibi ekran kartı kötü olan varsa bence uygun fiyatlı bi monitör alıp üstünede iyi bi ekran kartı alsınlar...

• Nette stoklar tükenmiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

Nette stoklar tükenmiş zaten.

Vatanda var.http://www.vatanbilgisayar.com/hp-wt429aa-23-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=54236
  • Ben genel baktım nete vatan dahil birkeç yerde var pek avantajlı gelmedi fiyat.
    330a 12taksit görmüştüm sanalmarketim'de.

FPS oyunlarından ve filmlerden geçer not aldıysa fiyat performans ürünü diyebilirz rahatça.
  • Vatandan 330a 6 taksite sipariş geçtim bakalım gelsin yazarım gene.
  • quote:

Vatandan 330a 6 taksite sipariş geçtim bakalım gelsin yazarım gene.

Hayırlı Olsun. eminim pişman olmayacaksın
  • monitörü vatanda gördüm. çok şık ve kaliteli bir monitör. renkler falan oldukça canlı. yalnız 2 sıkıntısı var. birincisi "parlak ekran" bir monitör. eğer pencereye yakınsa bilgisayar, cam gibi arka tarafı gösteriyor. sırf bu sebeple almamayı düşünüyorum. ikincisi ise marka ile ilgili. biraz araştırdıktan sonra öğrendim ki, hp monitör pazarından çıkmış. kendisi üretmiyor, çinli bir firma üretiyor, hp logo basıyor. hp sadece isim hakkından para alıyor. bu monitörün kalitesiz olduğu anlamına gelmez, ancak niye ucuz olduğunu açıklıyor.

son olarak monitörde her zaman kendi üretim yapan samsung ve lg tercihimdir. fiyat olarak farkediyorlar, kabul. ancak bir monitör alınca da 4-5 sene kullandığımızı düşünürsek o fark verilmeye değiyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

quote:

Nette stoklar tükenmiş zaten.

Vatanda var.http://www.vatanbilgisayar.com/hp-wt429aa-23-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=54236

hocam aynı değil monitör yani bizdekinde dvi ve dp çıkışı var bunda dvi analog var

• sistem toplarken vatandan aldım bende memnunum arkadaşlar tavsiye ederim,çok şık ve kalitesi harika bir monitor..

kesinlikle pişman olmıcaksınız

@Rubick

hocam ben de o linkten sipariş ettim monitor aynı monitor,bilgileri yanlış yazmışlar..
  • iyi güzel.. kullanıcı referansları sağlam ben ilkkez lcdye geçiyorum 10senedir pcdeyim son 5 senedir 17" Samsung 794mb kullanıyorum o da layıkıyla yaptı işini

Garantiyi bazı yerlerde 3 gördüm vatanda 2ydi inşallah servise işimiz düşmez gerçi hp yi "albani" serviste pek methediyor oda var.
  • monitör bugun elime geçti herşeyi mukemmel ama ölü pixel var 1 tane 5pixele kadarda kusur sayılmıyormus artık napalım oda nazarı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp_darkness -- 19 Temmuz 2011; 3:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp_darkness

monitör bugun elime geçti herşeyi mukemmel ama ölü pixel var 1 tane 5pixele kadarda kusur sayılmıyormus artık napalım oda nazarı olsun

Hayırlı olsun
  • beyler color ayarinda hangisi olmasi lazim 6500k 9300k?
  • quote:

Selamlar,
    Monitörüm dün geldi. 17"crtden 23"ldcye geçiş yapmış oldum.
    Öncelikle şuan için 1 tane öl piksel buldum sağ alt bölüme dek geliyor rahatsız etmiyor.
    crtden lcd geçtiğim için fiziksel alan,sanal alan ve netlik kazanmış oldum.

kaybettiğim ise görüş açısı oldu.
    Özellikle 40-50cm ideal bakış uzaklığı bu monitör için; yakınlaşınca özellikle beyaz zeminlerde yanlarda bej renige doğru kayış gözlemledim.
    Tabi birde açılı oturusanız misal arkadaşınız yanınızda bakıyor monitöre onda kayıp daha fazla oluyor.
    Bu lcdlerin genel sorunu farkındayım.

2.sorunsa fazla parlaklık masüstü simgelerindeki netliği bozuyor bu benim crtde de vardı sanırımbu da genel sorun.
    Ben parl.: 45 zıtlık: 45 gibi değerlerde kullanıyorum o bile yetiyor.Hazır şablonlar sinema oyun vs. masaüstü kullanım için yüksek geldi bana.

Oyun dirt2,mafia2,civilization 5 oyunlarında ve filmlerde bir rahatsızlık hissetmedim.
    Parlak ekran yansıması da eksi olarak söyleyeceğim son şey.
    Genel olarak bende tavsiye ediyorum almaya niyetlenenlere.

soru: ses seviye çubukları ne işe yarıyor display portta mı devreye giriyor bunlar zaten ıışıkları da yanmıyor.

• quote:

quote:

Selamlar,
    Monitörüm dün geldi. 17"crtden 23"ldcye geçiş yapmış oldum.
    Öncelikle şuan için 1 tane öl piksel buldum sağ alt bölüme dek geliyor rahatsız etmiyor.
    crtden lcd geçtiğim için fiziksel alan,sanal alan ve netlik kazanmış oldum.

kaybettiğim ise görüş açısı oldu.
    Özellikle 40-50cm ideal bakış uzaklığı bu monitör için; yakınlaşınca özellikle beyaz zeminlerde yanlarda bej renige doğru kayış gözlemledim.
    Tabi birde açılı oturusanız misal arkadaşınız yanınızda bakıyor monitöre onda kayıp daha fazla oluyor.
    Bu lcdlerin genel sorunu farkındayım.

2.sorunsa fazla parlaklık masüstü simgelerindeki netliği bozuyor bu benim crtde de vardı sanırımbu da genel sorun.
    Ben parl.: 45 zıtlık: 45 gibi değerlerde kullanıyorum o bile yetiyor.Hazır şablonlar sinema oyun vs. masaüstü kullanım için yüksek geldi bana.

Oyun dirt2,mafia2,civilization 5 oyunlarında ve filmlerde bir rahatsızlık hissetmedim.
    Parlak ekran yansıması da eksi olarak söyleyeceğim son şey.
    Genel olarak bende tavsiye ediyorum almaya niyetlenenlere.

soru: ses seviye çubukları ne işe yarıyor display portta mı devreye giriyor bunlar zaten ıışıkları da yanmıyor.

ses seviye çubuğu dediğin eğer + ile - arasında kalan yerse orası seviye değil,hareket cubuğu elinde gezdirirsen dediğimi anlıcaksın

• kaydırma çubuğuymuş dediğin gibi yalnız dokunmatik tuşlar çok hassas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 23 Temmuz 2011; 17:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

beyler color ayarinda hangisi olmasi lazim 6500k 9300k?

sana kalmış o.
    9300 soluktur 6500 sarıya kaçar custom'dan da ayarlarsın.
  • Arkadaslar kolay gelsin.enteresan bi sorunla karsi karsiyayim.pc yi aciyorum, daha sonra makine calisir halde monitoru kapatiyorum.sonradan monitoru actigimda ekrana goruntu gelmiyor.tum cikislar icin sinyal yok diye uyari cikiyor ekranda.monitor hp 2310i, ekran karti da sapphire 5770.
    bilgisi olanlariniz acil yardim ederse cok sevinirim arkadaslar.sastim kaldim.
    Tskler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.