Şimdi Ara

HP 1NH72EA INTEL CORE İ7 7700 3.6 GHZ 8 GB 1 TB 2 GB NVIDIA GTX1050 İçin Monitör Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba HP 1NH72EA INTEL CORE İ7 7700 3.6 GHZ 8 GB 1 TB 2 GB NVIDIA GTX1050 WIN10 bilgisayar kasası aldım ama evimdeki 10 yıllık monitörün bağlantı kısmı yeni pcme uyumlu değil. Pcnin o kısmını dont remove diye kapamışlar. Şimdi bu pcye uygun bir monitor bakıyorum,

HP X6W32AA 27ea 27'' GENİŞ EKRAN IPS LED MONİTÖR alsam bu yeni pcme uyumlu olur mu acaba? HDMI bağlantısı ile mi bağlanır bu monitor pcye? Bir de ben çok film izlediğimden 27 inch almak istiyorum bir de aynı monitörün 23 inchi var hangisini tavsiye edersiniz.

Monitörün kutusundan çıkan bağlantı kablosu ne olacak nasıl bağlayacağım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAC879B6B -- 28 Kasım 2018; 14:31:35 >

• 27 ligi alın filmci iseniz
  • Çok fazla film izliyorsanız alacağınız monitördeki panelin "IPS" olmasına ve en az 1 tane HDMI girişi bulunmasına dikkat edin. TN panel kullanan modellere hiç bakmayın.

Yazdığınız HP monitörlerin her ikisi de uyumludur. Ancak monitör ile kasanın aynı marka olması gibi bir zorunluluk yok. Asus, AOC, Samsung, LG gibi diğer markaların modellerini de incelemenizi öneririm. 27'' ekran film izlerken daha iyidir ancak masa üstü uygulamaların kullanımında veya oyun oynarken gözü çok yorar. Kararı siz verin.

HDMI kablosunun bir ucunu monitöre diğer ucunu da ekran kartındaki HDMI çıkışına bağlamanız yeterlidir. Anakartaki HDMI çıkışına takarsanız ekran kartı devre dışı kalır. Ekran kartındaki HDMI çıkışına takmanız çok önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.