Şimdi Ara

HP 17BII Finansal Hesap Makinesi+Çalışma Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 HP 17BII Finansal Hesap Makinesi+Çalışma Kitabı
    Ürün 2 adet olup Kahverengi ve Siyah renktedirler. Herbiri Finans Matematiği Çalışma Kitabı hediyeli olup herbirinin satış fiyatı 120.-TL'dir.

    Cihaz Selftest'i başarıyla geçmekte olup mükemmel çalışmaktadır. Ekranında, kasasında, tuşlarında hiçbir problem yoktur. Orjinal temiz Kılıfı, yeni GP marka kaliteli pilleri ve yine çok temiz kullanılmış, fotoğrafta görülen "HP Hesap Makinesi Uygulamalı Finansal Matematik Çalışma Kitabı" ile gönderilecektir.



    Bilenler bilir, HP 17BII, dünyadaki en popüler Finansal Hesap Makinesi olup, yerli/yabancı piyasadaki çoğu finansal matematik kitabı, Özel Finansal Matematik Eğitimleri, Ders Notları vb. en çok bu cihazı temel alarak hazırlanmaktadır.



    Yeni model olan HP17BII+'dan farkları hafızası ve döviz işlem menüsü olup, diğer açılardan her türlü finansal matematik probleminin üstesinden gelmektedir. Kullanım Klavuzu kayıptır ancak beraberindeki çalışma kitabı bir nevi uygulamalı kullanma kılavuzu niteliğinde olup finansal matematik problemlerinin çözümünde ve cihazın kullanımında büyük kolaylık sağlamaktadır.



    Ticaret Lisesi Matematik, Muhasebe vb. dersleri, İşletme, Muhasebe, Bankacılık, Sigortacılık vb. alanlardaki MYO Öğrencileri, İşletme, İktisat, Maliye, Muhasebe, Ekonomi vb. alanlardaki Üniversite Öğrencileri ile SPK, Bankacılık, Sigorta, Finans alanlarında çalışan tüm kişiler için ideal cihazdır.



    Özelliklerine internet üzerinden ulaşılabilir ya da talep ederseniz liste halinde ekleyebilirim. Kasası ve ekranı çok temiz ve çiziksizdir. Beraberindeki kitap üzerinde herhangi bir kalem, işaretleme vb. yoktur.



    Cihaz için aslında bu kadar söz bile fazladır. Özenle paketlenerek gönderilecektir. Alana hayırlı olsun.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     HP 17BII Finansal Hesap Makinesi+Çalışma Kitabı HP 17BII Finansal Hesap Makinesi+Çalışma Kitabı HP 17BII Finansal Hesap Makinesi+Çalışma Kitabı HP 17BII Finansal Hesap Makinesi+Çalışma Kitabı HP 17BII Finansal Hesap Makinesi+Çalışma Kitabı
    Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.