Şimdi Ara

HP 1020 SORUNU ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BENİM YAZICIN HP 1020 SORUN ŞU BİLGİSAYARDAN YAZDIR DİYORUM YADADENE SAYFASI ÇIKART DİYORUM YAZICI AKTİF DURUMA GEÇİYOR TAM KAĞIT ALMA SIRASINDA KIRMIZI IŞIK YANIYOR VE DURUYOR... SORUN NEDİR SİZCE ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantanoo -- 10 Ocak 2010; 18:15:22 >

• Kağıtların tamamını printerden çıkart kağıdı koyduğun kızak kısmını çıkarıp temizle kağıt almaya hiç çalışmıyorsa o kısımda bir sorun vardır.

Kolay gelsin.
  • olmadı kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor
  • ya olmadı elektirik fişini çekip takıyorum anında kağıt almaya kalkıyor veriyorum tekrar istiyor bazen 2 bazen 3 bazende 4 sayfa aldıktan sonra kağıt sıkıştırıyor,,

yardımcı olursanız sevinirim
  • yazıyı gönderdiğiniz kağıt almaya çayışıyormu ona dikkat et. eğer kağıt alma işlemini başaramaz ise o yüzden alarm verebilir bu durumda kağıt haznesinin üst kısmında kağıt alma aparatı vardar o aparat ya çekme özelliğini kaybetmiştir yada yerinden çıkmış olabilir bence kağıt alma aparatı bölümüne yoğunlaş
  • bu tonerdende kaynaklanıyor olabilir aynı problem benım yazıcıdada vardı bu işle ılgılnenen buyuk fırmlardan yardım aldımwww.ayazshop.com sizde yardım alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediklerinizi dikkate aldım fakat sorun aynı

öncelikler yazıcı kağıdı alıyor yani makinayı aç kapa hemen kağıtalmaya başlıyor. ve alıyor. fakat boş çıkarıyor bu 3 veya 4 kağıda kadar devam ediyor sonra kağıt sıkışıyor. kağıtlar boş çıkıyor normale döndü sanıyorum bir sınama sayfası çıkart diyorrum yine aynı şeyler tekrar ediyor.

bi yardımcı olsanız lütfen
  • fırının üzerindeki sensorleri temizle büyük ihtimalle çalışacaktır şayet çalışmazsa sensörlerden biri arızalıdır değişince çalışıyor başıma geldiği için bilginiz olsun dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.