Şimdi Ara

Houston, Van Gundy ile yollarını ayırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Houston Rockets Genel menejeri Daryl Morey, utah yenilgisi sonrası ayrılık sinyalleri veren gundy ile yollarını ayırdıklarını açıkladı..

quote:

HOUSTON, May 18, 2007 -- Houston Rockets General Manager Daryl Morey announced today that the team has decided to part ways with Head Coach Jeff Van Gundy. The two sides were unable to come to an agreement despite a prolonged negotiating period in which Van Gundy requested and was offered the opportunity to stay within the organization in a senior consultant capacity. The team will now continue forward with plans to hire a new head coach.
    “First and foremost we want to thank Jeff for his tireless efforts here with the team over the past four seasons,” said Morey. “Jeff built the team into a top defensive club and played a crucial part in helping mold this team into a playoff contender.

“Since the end of the post-season, we have had numerous conversations with Jeff about his interest in proceeding as the head coach. He asked for, and was granted, additional time to evaluate his situation with the agreement that we would begin looking into other candidates. During that process it became clear that Jeff did not want to continue in any capacity with the team other than as head coach.”

Van Gundy joined the Rockets as the 10th head coach in franchise history on June 11, 2003. In four seasons, Van Gundy guided Houston to a 182-146 (.555) record. He also led the Rockets to the playoffs three times (2004, 2005, 2007), while posting a 7-12 (.368) mark in the postseason. Overall, Van Gundy holds a career coaching record of 430-318 (.575), as well as a 44-44 (.500) mark in the postseason.

kötü etmişler..vna gundy gibi koç zor bulunur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 19 Mayıs 2007; 12:35:02 >

• adam ayrılır ayrılmaz işini bulmuş,espn de yorumculuk yapıyor
  • bence de kötü olmuş adam takımı için varını yoğunu ortaya koyan bir koçtu zaten takım adamda hiç saç bırakmadı ya neyse bence yao'nun gelişiminde ,shane battier'in komple bir oyuncu görünümü kazanmasında,tracy'nin oyun kurucu özelliklerini açığa çıkarmasında koç van gundy'nin payı büyüktü houston onu çok arıyacak
  • Yine basarısızlıgın faturası koça cıktı.
  • yerine kim gelcek bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

adam ayrılır ayrılmaz işini bulmuş,espn de yorumculuk yapıyor

Bu adamı bu yüzden seviyorum ya.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12659937/mpage_2/tm.htm

koclar hakkında haber yazmıstım okumayanlara duyrulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan12345

http://forum.donanimhaber.com/m_12659937/mpage_2/tm.htm

bu okumayan ben oluyorum galiba

orda işten çıkarıldığı yazmıyo ki

• beyler dediklerinize katılıyorum rockets umarım sonradan çok pişman olmaz yine fatura coachlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Orjinalden alıntı: hakan12345

http://forum.donanimhaber.com/m_12659937/mpage_2/tm.htm

bu okumayan ben oluyorum galiba

orda işten çıkarıldığı yazmıyo ki

yok orda da coach lar hakkında haber war demek istedm topic i niye actın gibisinden demedm ok?

• quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

bence de kötü olmuş adam takımı için varını yoğunu ortaya koyan bir koçtu zaten takım adamda hiç saç bırakmadı ya neyse

van gundy'nin saçları new york'ta koçluk yaptığı dönemde döküldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

bence de kötü olmuş adam takımı için varını yoğunu ortaya koyan bir koçtu zaten takım adamda hiç saç bırakmadı ya neyse

95-01 yılları arasındaydı değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

adam ayrılır ayrılmaz işini bulmuş,espn de yorumculuk yapıyor

van gundy utah macını da yorumluyor , ortaya da oturtmuşlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

95-01 yılları arasındaydı değil mi?

tam olarak başlangıç ve bitiş yıllarını hatırlamasamda sanırım dediğin yıllarda new york'taydı van gundy

• Houston'ın yeni koçu Rick Adelman oldu sanırım
  • evet olmuş galiba..
    çarşamba günü gelecekmiş houston a
  • Rick Adelman Kings'den sonra takım çalıştırmadı değil mi?
  • quote:

Rick Adelman Kings'den sonra takım çalıştırmadı değil mi?

çalıştırmadı,1 senedir boştaydı.insan yorumculuk filan yapar gundy gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 22 Mayıs 2007; 21:43:46 >
  • Houston için yeni bir dönem başlıyor.Ama ben seneye yine başarılı olacağını zannetmiyorum
  • nba tarihinin en berbat koçlarından biridir adelman.. houston için kötü haber
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.