Şimdi Ara

Hotpoint Ariston Kurutma Makinesi İnceleme AAQCF 81 U (EE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
12.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihaz ısı pompalıdır. A sınıfından %30 tasarrufludur. Bugün olsa AEG'nin sessiz modelini alırdım (AEG Lavatherm T96699IH). Çünkü ses önemli. Aldıktan sonra anlıyorsunuz.

Alacak varsa cihazı satıp üstüne ekleyerek AEG almak istiyorum. Garantisi 7 seneye uzatılmıştır. Aklınızda bulunsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 28 Ocak 2013; 17:54:20 >
  • http://www.ebeyaz.com/urun/vestel-cka-xxl-9614-te-kurutmali-camasir-makinesi.aspx
    vestel makina çıkarmış kurutması var aynı zamanda nasıldır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1508

http://www.ebeyaz.com/urun/vestel-cka-xxl-9614-te-kurutmali-camasir-makinesi.aspx

BEN TWİNJET PLUS SERISI KULLANIYORUM 1,5 SENEYI GECTI.ÇOK MEMNUNUM BU MODELDE ONUN KADAR BASARILI GÖZUKUYOR.AMA KURUTURKEN SU TUKETIYORMU BILMIYORUM.
  • quote:

http://www.ebeyaz.com/urun/vestel-cka-xxl-9614-te-kurutmali-camasir-makinesi.aspx

http://www.vestel.com.tr/camasirmakineleri

• quote:

vestel bayisi olan bir tanıdığım sattıkları makinelerden kurutma yapmıyor diye şikate aldıklarını müşterilerden geridönüş olduğunu söyledi ayrıca kısa yıkama kurutma programından da şikayet varmış.

yıkama kurutma makinesi alacaksanız bu ara hespiburada.com da hotpoint in makinesi mükemmel fiyata satılıyor. 10 kg yıkama 7 kg kurutma kapasitesine sahip 45 dakka yıkama kurutma programı mevcut. bir inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

BEN TWİNJET PLUS SERISI KULLANIYORUM 1,5 SENEYI GECTI.ÇOK MEMNUNUM BU MODELDE ONUN KADAR BASARILI GÖZUKUYOR.AMA KURUTURKEN SU TUKETIYORMU BILMIYORUM.

üstadım tüm yıkama kurutma makineleri kurutma esnasında da su tüketiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kokomoko

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

anladım hocam sagol ne ara sattılarda şikayet geldi :bu vestel yokmu ..

• quote:

Bosch un Avantixx 7 si kurutma esnasında su harcamıyor. 7 kg yıkama 4 kg kurutma. Kurutmada su tüketmediği için yaklaşık 40 litre su tasarrufu sağlıyor

• Bosch aynı sistemli kurutmalı çamaşır makinesini 65lt tamburla, fırçasız motorla ve daha yüksek enerji verimliliği ile yapsaydı tadından yenmezdi.

Ancak stüdyo evlerde yaşayan bekarlar veya sık sık az miktarda çamaşır yıkayanlar için ideal bi makine.

Bu arada Hotpoint'ten de inanılmaz derecede şikayetler geliyor. Kampanyasının yapıldığı hafta satışların tamamına yakınından şikayet almıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

Bosch un Avantixx 7 si kurutma esnasında su harcamıyor. 7 kg yıkama 4 kg kurutma. Kurutmada su tüketmediği için yaklaşık 40 litre su tasarrufu sağlıyor

bu makinede harcamaması normal çünkü bu makine standart bir yıkama kurutma makinesi değil kondenserli bir makine ki video da açıklıyor. normal yıkama kurutmalarda kondenser bulunmuyor.

bu makinede sınırları zorlamışlar hybrit makine olmuş nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bosch aynı sistemli kurutmalı çamaşır makinesini 65lt tamburla, fırçasız motorla ve daha yüksek enerji verimliliği ile yapsaydı tadından yenmezdi.

Ancak stüdyo evlerde yaşayan bekarlar veya sık sık az miktarda çamaşır yıkayanlar için ideal bi makine.

Bu arada Hotpoint'ten de inanılmaz derecede şikayetler geliyor. Kampanyasının yapıldığı hafta satışların tamamına yakınından şikayet almıştık.

candoğan selam,

yıkama kurutma makinelerinde enerji verimliliği yönetmeliği yok henüz dolayısı ile üreticiler biraz başı boş bu konuda. enerji verimliliğinin çok çok iyi olmamasının sebebi bu.

yıkama makinelerinde (wm_1061-2010) ve kurutma makinelerinde (dry_392-2012) avrupa birliğinin enerji verimliliği deklorasyonuna uymak zorundalar.

combo makinelerin hemen hemen hepsinden şikayet geliyor. Türk tüketicisi henüz hazır değil buna bikaç yıl içerisinde alışacak ve kullanmayı öğrenecek.

enerji verimliliği yüksek makinelerde su gözükmemesi için de çok şikayet edilmişti.

• Evet, kurutmalı makinelerin tamamına yakınında eski enerji etiketi var.

Gerçi bu enerji olayı da biraz çığrından çıktı. Eskiden standart 2 saatlik yıkamalar tasarruflu ve verimli iken şimdiki makineler ekonomik programda oldukça verimsiz ve uzun; normal programlarda da eskilerden farksız bir şekilde bol su ve elektrikle çalışıyorlar. Çoğu kullanıcı da ekonomik programları zaten kullanmıyor.

Su konusuna kimse alışamadı halen

Hotpoint'ten alınan şikayetler kurutma değil de daha çok başka hatalardandı. (Elektronik kart, ses seviyeleri vb. ile alakalı)
  • Mujdeler olsun
    Sonunda degisim kararim cikiyor. Hem servis hemde musteri hizmetleri degisimi onayladi. Simdi ya yeni cihazi alip satacagim yada para iadesi talebine cevirecegim. Para iadesi alamazsam (ki buyuk ihtimalle alamayacagim) gelecek yeni cihaz kutusu acilmamis olarak satilacaktir, bilginize arkadaslar. Boylece istedigim aeg kurutma makinasini alabilrcegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurutma makinasında AEG den şaşmayın derim. Hem enerji tüketimi hende performans olarak çok iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan s40

Mujdeler olsun
    Sonunda degisim kararim cikiyor. Hem servis hemde musteri hizmetleri degisimi onayladi. Simdi ya yeni cihazi alip satacagim yada para iadesi talebine cevirecegim. Para iadesi alamazsam (ki buyuk ihtimalle alamayacagim) gelecek yeni cihaz kutusu acilmamis olarak satilacaktir, bilginize arkadaslar. Boylece istedigim aeg kurutma makinasini alabilrcegim

sattınız mı yeni gelen ürünü?
  • Fütursuz01 F kullanıcısına yanıt
    Anlatmadığım ne maceralar geçti başımdan. Değişim kararım çıktı ve müşteri hizmetlerini bir üst model olan AQC9 4F5 T/Z1 için ikna ettim. Bu sırada makinemi vermedim. Sonra yeni makine olarak istediğim bir üst model olan 9kg'lık AQC9 4F5 T/Z1 modeli geldi. Poşetini kendim açtım ve montajdan sonra beklemesi gerekli diye hemen çalıştırmadım. Akşam çalıştırdığımda tamburdan ses geliyordu. Hemen servisi aradım alın bunu derhal yenisini getirin dedim. Makine sorunlu olduğundan gelip rapor tuttular. Tamir istemem yenisini verin dedim. Bu sırada yeni makineyi kullanamadım tabiki. 1 ay kadar makine olduğu halde makinesiz kaldım. Sonrasında yeni makine geldi ve sorunsuzdu çok şükür. İşlemini yaptırıp çalıştırdım sorun yoktu nihayet, devrettim ve hemen kendime AEG Lavatherm T96699IH aldım. 2200TL verdim. Çamaşır kurutma makinesinin nasıl olması gerektiğini öğrenmiş bulundum. Sorunsuz ve sessiz. Hatta sensörleri bile çalışıyor ve kurutma zamanını ona göre ayarlayarak erken bitiriyor. Program erken bitmesine rağmen çamaşırlarda kuru üstelik. Yani gerekli tüm işlevlerini yerine getiriyor. Eski makineme hiç benzemiyor, kılavuzda yazılan tüm özellikleri çalışıyor. Hotpoint çamaşır kurutma makinasıysa bu ne? Sorarım üreticilere.

• hotpoint ariston aaqcf81u ee model kurutma makinesi çalıştığım resmi kurum da 46 adet kullanımda bu cihazlar 2012 yılında işe girdiğimde toplam 46 cihaz ın 25 tanesi ne deyişim yazdırdım yenisi bir üst modeli ile deyiştirdim. bu cihazlar beşpara etmez ! nedenmi? bu cihazların tamburun hemen altında bulunan kayışı gerdirme makarası pilastikten yapılmış ve kayışı dişli yüzeyinden diil de arka düz yüzeyinden ileri iterek kayışın boşluğu alınmış. bu kayışı yerine taka bilmek için cihazı komple dağıtarak tekrar toplamanız gerekmekte cok ciddi zaman kaybı demek . suan elimde bozuk makine sayısı 3 ve 1 tanesi f13 arızası veriyor ama servisi bu arızanın ne arızası olduğunu bilmiyor .))
    diğer 2si kayış kopartıyor makara ile kayışı komple deyiştirdim ama birtanesi randuman vermiyor kazan sıkışma yapıyor 8 kg yazıyor ama 5kg kuru camaşır atıyorum kazan sıkışıyor !!!
    bu makine diğer hotpoint aristonlar gibi yüz karası makineler arkadaşlar
    ekseri büyük elektronik marketlerde satılan bu cihazlar sadece gösterişi ile size cazip görürnürken fiyat konusunda düşük fiyat olması nedeni ile alıp evinize koyuyorsunuz 46 cihaz dan şuan 25 tanesi deyişim oldu 3 tane şuan garantisi bitmiş ve arızalı bekleyen 1 tane garantide serviste ve gecen kış 2 taneside hurdaya ayrıldı yerine başka marka kurutma makinesi kurdurduk .
    ariston mu aman gardaşım uzak durun !!! kurutma makineleri hem hijyenik diil hem deböyle fason markaların ithalatı olan bu cihazların yedek parçası yok bir kayış 1,5 ayda zar zor getirtiyorum servisten tedarik edebiliyorum
    ama evde kullananlar yandı 1,5 ay evinizde hotpoint ariston un hurdalarını mı bekleyeceksiniz karar sizin ki birde şu var ben 1,5 ayda tedarik ediyorum siz 5 ay uğraşırsınız :)) kolay gelsin şimdiden geçmiş olsun

• HOTPOİNT ARİSTON AAQCF81U (EE) BU CİHAZLAR
    KILİMA KOMPRESÖR SİSTEMİ İLE KURUTMA MANTIĞI İLE DİZAYN EDİLMİŞ
    İÇERİSİNDE 1 BEYGİRLİK BİR KILİMA KOMPRESÖRÜ VAR
    EN SIK ARIZASI KAYIŞ KOPARTMASI VE ARDINDAN EN COK VERDİĞİ ARIZA POMPA SIKIŞMASI ONU TAKİP EDEN İSE KAZAN SIKIŞMASI
    ALTTA İKİTANE RADYATÖR GÖREVİ GÖREN PETEK BULUNMAKTA EVAPARATÖR VE KONDANSER
    BASİT BİR ANA MOTOR VAR BUDA KAZANI DÖNDÜRÜYOR MOTORUN MİLİ UZUN DİĞER UC KISMINDA İSE SİLKİLASYON FANI GÖREVİ GÖREN ALİMİNYUMDAN ÜRETİLMİŞ YUVARLAK BİR PERVANE VAR
    ARÇELİĞİN KURUTMA MAKİNELERİNE DE VAKIFIM KIYASLAMA YAPTIĞIMDA
    HERİKİSİNİDE ASLA EVİME KOYMAM ...!
    AMA ARÇELİK EMPRAKO MARKA KOMPRESÖR KULLANMIŞ KURUTMA MAKİNESİNDE VE KAYIŞ GERGİ KASNAK GRB ALİMİNYUM VE ORTASINDA RULMAN VAR
    ARİSTONDA İSE BU MAKARA ADI VERİLEN PİLASTİK ORTASI BURÇLU BİR PARÇA
    ARİSTONDA KOMPRESÖR DİK KULLANILMIŞ ARÇELİKTE NORMAL BUZDOLABI MOTORU TİPİNDE KULLANILMIŞ ARİSTON DA POMPA MOTRUN ALTINA KÖPÜKTEN ŞAMANDIRA YAPILMIŞ ARÇELİKTE MUHAFAZA İÇERİSİNDE KÖPÜK VE BU DİREK SİWİÇ İ İTEKLEYEN BİR DÜZENEK KURULMUŞ
    ARÇELİKTE SÜNGER FİLİTRE KULLANILMIŞ ARİSTONDA PİLASTİK FİLİTRE KULLANILMIŞ
    ARÇELİĞİN FİLİTRESİ TIKANIR KONDANSER VE EVAP ARALARI DOLARKEN ARİSTONDA BU OLAY DAHA FARKLI AMA FİLİTREYİ YERİNE OTURTULAMADIĞI ZAMAN ARİSTON SU KAÇIRMA PROBLEMİ İLE KARŞI KARŞIYASINIZ ! BENCE HER İKİSİDE BERBAT AMA ARİSTON COK DAHA BERBAT !!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.