Şimdi Ara

♨♨♨Hotpoint ariston ızgaralı mikrodalga 287 lira (Teknosa)♨♨♨

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.teknosa.com
    HOTPOINT ARISTON Mikrodalga Fırın Fiyatları ve Modelleri - Teknosa
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-mwha-2032-ms-mikrodalga-firin-p-115050125

♨♨♨Hotpoint ariston ızgaralı mikrodalga 287 lira (Teknosa)♨♨♨

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabaha kalırsa alırım bende mikrodalga bakıyodum

• kaptım bir tane eyvallah. kargo bedeli olarak 6.99 tl alıyor bilginiz olsun.

toplamda 293,99 TL ödeniyor.
  • Teknosa'dan sipariş bilgileri mail ile gelen oldu mu? Ödeme yaptım 04.10 gibi, para da çekildi ama sipariş gözükmüyor bende. Hem site hem uygulama rezil durumda yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremain Lens

Teknosa'dan sipariş bilgileri mail ile gelen oldu mu? Ödeme yaptım 04.10 gibi, para da çekildi ama sipariş gözükmüyor bende. Hem site hem uygulama rezil durumda yine.
    bende teknosa üyeliği olmadığından üyeliksiz olarak sipariş geçtim ve maili geldi.

ama şuan stok yok gözüküyor. umarım gönderirler ürünü.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Keşke ama, evet ürün tükenmiş. Satış sözleşmesi gelseydi her türlü alırdım onlardan ama içimdeki ses ödeme iade edilecek diyor. Size hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremain Lens

Keşke ama, evet ürün tükenmiş. Satış sözleşmesi gelseydi her türlü alırdım onlardan ama içimdeki ses ödeme iade edilecek diyor. Size hayırlı olsun.
    evet satış sözleşmeli mail yollamışlar hocam. bakalım ne olacak merak ediyorum :) işin aslı ben böyle şeylerle pek uğraşmayı sevmem ve koşturmam peşlerinden.

ha mağdur edilirsem bir yer tarafından sittin sene asla alışveriş yapmam o ayrı mesele yine her türlü kaybeden satıcılar oluyor böyle durumlarda. ben vestel mestel yine alır mikro dalgamı, işimi görürüm. umarım size de gönderirler ürünü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de izgarali bir mikrodalga var arzum'un. Bendekinde mi sorun yoksa hepsi öyle bilmiyorum ama ızgara fırın kısmı yalan tamamen ısıtmıyor düzgünce. Mikrodalga için kullanılabiliyor sadece.

• Kaçırdık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.