Şimdi Ara

Hotmaildeki Sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden biri herhangi bir maili bir kaç kişiye birden yolladığında diğer yollanan kişileri görebiliyorduk. Fakat şimdi 35 kişiye yollanan bir mail geldi ama diğer yollanan kişileri göremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Hotmaildeki Sorun?

• up
  • Bilen yokmu yav :/
  • Yollayan kişi yolladıklarının mail adreslerinin görünmesini istemiyorsa adresleri BCC kısmına yazar ve kimse kimlere yollandığını göremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

Yollayan kişi yolladıklarının mail adreslerinin görünmesini istemiyorsa adresleri BCC kısmına yazar ve kimse kimlere yollandığını göremez.

1 aralıkta gelen bir mail bu. Resimde tarihi görebilirsiniz zaten. Ben bu mail geldiği gün baktığımda kimlere gönderilmiş tek tek hepsi yazıyordu o resmini eklediğim yerde. Bugün orda bi mail adresi lazım oldu girp bakayım dedim aynı mail olmasına rağmen şimdi kimse gözükmüyor. :/
  • up
  • maili kendine iletmeyi dene belki o şekilde çıkar metin kısmında mailler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 26 Aralık 2011; 18:34:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabıma girerken sorun
    2 yıl önce açıldı
    Spam mail sorunu (Gmail)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

maili kendine iletmeyi dene belki o şekilde çıkar metin kısmında mailler.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
    Dediklerinizi yaptım aynı mail i direk diğer kendi mail adreslerime ilettim fakat yinede hiç bir şey gözükmüyor.

Çok iyi hatırlıyorum hocam. Dediğim gibi bu 1 aralıkta gelen bir mail ve o gün baktığımda gönderdiği bütün kişiler gözüküyordu. Aynı mail e şimdi bakıyorum nasıl oluyorda gözükmüyor anlamıyorum. :/

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.