Yaklaşık 6.5 senedir kullandığım mail adresime bugünden(14.10.2009) itibaren giriş yapamıyorum. Başta hacklendi sandım ve şifreyi değiştirdim. Şifreyi ne yaparsam yapayım yinede giremiyorum. Başka bilgisayarlardan da denedim hala giriş yapamıyorum. Şifre yada mail adresi yanlış şeklinde uyarı veriyor ancak şifre resetleme yinede çalışıyor. Hesabımın silinmemesi çok önemli. Herşeyim mailimin içinde. Şimdi microsoft'a mail atıcam diğer maillerim üzerinden ancak bu süre boyunca kendi yapabileceğim bir şey bilen varsa söyleyebilir mi? Şifremi ne kadar değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor. Windows Live Messenger üzerinden msn e 'de bağlanamıyorum. Hacklenmediğimden eminim çünkü şifremi 4 kere değiştirdim ancak hala işe yaramıyor.
Ayrıca microsoft'a nereden mail atabileceğimide bilen varsa söyleyebilr mi? İnternette ufak bir araştırma yaptım şimdiye kadar, ancak hepsi hotmail account umla giriş yapıp help bölümüne girmem gerektiğini söylüyor ancak hotmail accountuma giremiyorum doğal olarak
Lütfen her tür yardıma açığım şuan.
Konuyla ilgili olarak 444MSTR arayınız.sorunu çözbilirsiniz..
birinin şifresini ardarda 5 6 kere yanlış girerseniz hesabı donar. belki size de biri boyle bi problem yaratmakta
Büyük miktarda windows live hesabı hacklenmiş. Bu yüzdende windows live hacklenen hesapları dondurup gerçek sahiplerine veriyor. Form doldurup yolladım ve 2 gün bile sürmedi hesabımı geri almam. Gerçekten windows live ekibi çok iyi çalışıyor.