Bildirim
hotmail' hack 'lenebilirmi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben direkt cevap vereyim hotmail mail değil sadece bütün mailler hacklenebilir. -
nedeni kimsenin sana mail atmaması olabilir...
hotmail de hacklenebilir tabii iki, (masum şekilde)
administrator@hotmail.com'dan gelmiş gibi gösterip bir fake mail atarlar, içinde de subscription form koymuşlardır, sen de tabii atlarsın, yazarsın bütün bilgilerini... sonrası malum -
Teknik olarak mumkün. Mail adresini yazarmısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwEeN -- 30 Temmuz 2004, 22:57:32 > -
belki baskası ya da sen blocklamıssındır... -
pindoz33@hotmail.com
sağolun çok. -
tekrar yazayım,
bir arkadaştan rica ettim mail attı,ve bana geldi fakat her zaman gelen mailler gelmiyor.
3 gün oldu bu böyle.daha önce olmazdı. -
yok hiçbir form doldurmadım.
up date edilmiş norton yüklü,sistemimde,
birde anti-spam prog. var.
bilmeden bir özelliği de aktifleştirmiş olamam,çünkü dikkatliyim. -
hadi hackleyelim :Ppp -
İNSAF..!
site arkadaşını insan hiç hack lermi?
hiçbir değeryargısı yokmu bizim bu sitede?
bu nasıl iş? -
quote:
Orjinalden alıntı: TwEeN
Teknik olarak mumkün. Mail adresini yazarmısın
hayırdır niyeti bozdun heraldem.... -
Peki bu hack olayı nasıl yapılır? -
çok mu bilmek istiyosun godfather kardeş... -
bilgisayarcı olupta,
aklını iyi şeylere yoran kimse yokmudur? -
ama bütün tarih boyunca yasak olan şeyler hep insanlara çekici gelmiştir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: godfather
Peki bu hack olayı nasıl yapılır?
abi çok biLmek istiyosan boyLe sormakLa oLmuyor maaLesef arastırman inceLemen ve en azından biLgini kotuye kuLLanmaman Lasım neyse tabiki maiL hackLenir freeze uyguLanabiLir ama senın sorunun baska bu arada nietzche orda arkadas sadece espiri yapmıs adamın maiLini aLcagından deiL -
yasak?
allahaşkına net ortamında yasak olan bir şey yazabilirmisin? ne yasak?
trojen yollamayı 9 yaşında çocukta yapabildiğine göre,hala insanları cezbeden nedir?
yani birinin bilgisayarına girmek çokmu "yasak olan bir durumun" cezbediciliğini taşıyor?
bence gerçek yaşamda hiçbir şeyi başaramayan,kendini gerçekleştirememiş hasta ruhlu
insanların işi.
en iyi hacker,hiç yakalanmayan hackerdir.türkiyedeki bütün bu işe kalkışanları
POLİS YAKALAMIŞTIR.....................! -
Tarih boyunca yasak olan şeyler teknolojinin vede dolayısıyla insanlığın gelişmesine sebep olur...
Bu gelişme iyi mi yoksa kötü mü olur bilemem;ama sonuçta eskisine göre bir gelişme var!!!! -
En Büyük Arama Motoru Googlenin 3 Saat Boyunca Hackledigi Düşünülürse
Zaten Güvenlik Açıgı Dendimi akla ilk gelen şirket microsoftun varyasyonu hotmail in hacklenmesi son derece normaldir.
Ancak Senin Sorunun Hacklenmek Degil Ama Yanlızlık Olabilir...
istersen Sana Boş Mailler Yollayabilirim
Sende Bana Atarsın Yanlız Kalmamış Oluruz -
hotmail in eski sisteminde açıklar vardı. üye bilgilerine kolay ca ulaşıp şifreyi resetleme imkanın vardı. ama artık bu yok.sistem ve cyrpt değişti. her konumda crypt edilen bir server var şuan.aşamalı şekilde olduğundan kolay kolay hacklenemez.
yukarda fake mailden bahsetmişsiz. fake mail i yiyecek adam bilgisayar başına ilk defa oturan adamdır herhalde.eski yöntemler onlar.zaten fakemail de hack ten sayılmaz. şifreyi unuttum a girip tahmin etmiş gibi bişey olur.
ben bunu hep söylüyorum ki Türkiye'de bağımsız HACKER yok.askeriye de yada gizli görevlerde mutlaka vardır.
ayrıca hacker olduğunu iddia eden varsa gelsin biraz konuşalım.
ulaşım>>bakınız imza...
Benzer içerikler
- ncz to dwg
- modem açık ama wifi görmüyor
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- reboot and select proper boot device
- multitek mb 41 zil sesi değiştirme
- mobil veri çekmiyor
- güvenli önyükleme açma windows 11
- bin dosyası açma
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X