Google'da arama yaptım ama hep eski konular karşıma çıktı. Hotmail açılıyor ama mailleri tıklayınce sol alt tarafta yükleniyor ibaresi çıkıyor ve takılı kalıyor. Google araştırmalarım sırasında "java problemi olabilir" tespiti ile karşılaştım ama java'nın da son sürümü yüklü ayrıca explorer'de de java etkin durumda...
Ne yapabilirim?
Bu konudan muzdarip olan kimse yok mu?
Farklı bir tarayıcı denediniz mi?
Tabii ki... Opera, Google Chrome ama sonuç aynı... Aynı sorun bir arkadaşımda da var. Onun vistası olan bir bilgisayarı varken benim xp'li bir bilgisayarım var.
hotmail klasik kullanıyorsan, güncel versiyonuna geç; güncelse, klasiğe çevir. "loading" sırasında takılıp kalıyor sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: ekhnaton
hotmail klasik kullanıyorsan, güncel versiyonuna geç; güncelse, klasiğe çevir. "loading" sırasında takılıp kalıyor sanırım.
Klasiğe nasıl geçiyoruz?
aynı sorun bendede var bende genelde msn nin sayfasından hotmaili tıklayarak oturum açıyorum gelen kutusuna oradan giriyorum o zaman meiller daha çabuk açılıyor
@maslan7 o da işe yaramıyor. Forumdaşlar siz artık hotmail kullanmıyor musunuz? Ulan hotmail bütün sistemin çöksün emi... Beleş diye rezil mi edecen bizi ya
windows live değil mi hocam seninki? bütün gönderimlerini -yahoo, hotmail vs.- aynı sayfadan yapamıyor musun?
Gmail'de sorun yok... Yeni tarzı ile hotmail'i kullanıyorum. Sanırım Live olan... İşbaşvurusu yapıp haber beklediğim firmalar var. Şifreyi giriyorum açılıyor ama mailleri tıklayınca açılmıyor. Ayrıca bu tek benim bilgisayarda değil iki arkadaşın bilgisayarında da böyle...
Muhtemelen reklam önleyici AdMuncher programını kullanıyosun. o Programı kapat mail lere bakacağın zaman.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet20006
Muhtemelen reklam önleyici AdMuncher programını kullanıyosun. o Programı kapat mail lere bakacağın zaman.
quote:
Teşekkürler kardeş walla kaç gündür maillere bakamıyordum sağolasın
Silcem programı
quote:
Orjinalden alıntı: metalmen
quote:
Teşekkürler kardeş walla kaç gündür maillere bakamıyordum sağolasın
Silcem programı
Programı silmene gerek yok kendi alanında dünyada bir numara. Sadece hotmail maillere bakacağın zaman prg'mı kapatman yeterli oalcaktır.
Arkadaşlar Bende 1 Gümdür Hotmail.com a giriyorum ama maillerime bakamıyorum,mail yazamıyorum ne yapmam lazım acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: erkutamca
Arkadaşlar Bende 1 Gümdür Hotmail.com a giriyorum ama maillerime bakamıyorum,mail yazamıyorum ne yapmam lazım acaba?
aynı sorunu ben de yaşıyorum. bi kaç gündür. hotmailde mi bi problem var acaba ???
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet20006
aynı sorun yıl oldu 2013 hala var reklam önledyici falanda kullanmıyorum nasıl bir derttir bu ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme