Şimdi Ara

HOTMAIL de Dil değiştirme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Çıldırtacak beni.
    Lanet olası.

Dil değiştirmek için çok uğraştım ama beceremedim.
    Bilen varsa yardım etsin Allah aşkına...................

• quote:

Orjinalden alıntı: macnair

Bilindiği gibi hotmail'te Türkçe dil desteği mevcut. Fakat bunu sadece .com.tr şeklindeki ücretli hizmetinde veriyor.

Şimdi hep beraber hotmail hesabını ücretsiz bir şekilde Türkçe yapacağız ve hep öyle kalacak.

Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için
    http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

linkini adres çubuğuna yapıştırıp "ENTER" a basıyoruz.
    Sonra Şekildede görülen "Close My Account" Butonuna basıp Hesabımızı kapatıyoruz.

Daha sonra tekrarwww.hotmail.com a girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz.
    Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor.
    Şekilde görülen "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz.

Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız

Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz.ekledikten sonra enter tuşuna basııyoruz adres çubuğunda sayfa yenilenecek

Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada

Devam'a tıklıyoruz.NOT:EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp deneyin

Ve tamamdır. Artık Hotmailiniz Sonsuza Kadar Türkçe. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz

Edit: Mesajlarınız Silinmeyecektir

kardeş forumda bir çok kez geçti bu konu burada yazılanları yap.Sorunun düzelecektir

• evet bu yöntemi uygula yeter ya da istersen sadece girdiğin anda &_lang=tr bunu linkin sonuna yapıştır yine türkçe olur ama bu sadece tek seferlik olur her girişnde tekrar bunu yapman gerekir tabi diğer yöntem sürekli olduğu için daha mantıklı tabiki
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.