Şimdi Ara

HOSTİNGİMİN NERDE HANGİ FİRMADA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOSTİNGİMİN NERDE HANGİ FİRMADA OLDUĞUNU NASIL BULURUM ARKADŞALAR?

www.kuyumcu.nom.tr adresi kimde nerde kayıtlı nasıl bulurum arkaşlar

• inceliyorum..
  • ne varsa sende var dostum ya
  • domain adınız;

Çizgi Bilgisayar Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti.

hosting hesabınız;

kriweb.com

bünyesinde barnmaktadır. belki siz başka yerden almış olabilirsiniz ama üst kısımda yazdığım bilgiler birincidüzey en yetkilibilgileridir..

Bir sorununuz var ise yardımcı olalım?
  • dostum bu site bizim patronun sitesi. bırıncısı bu acılmadı. ıkıncısı ıse bana dıyorkı ben burdan maıl hesabı yaratabılırmıyım dıyor. nasıl olacak
  • hosting saglayıcınız ile görüşün hosting konusunu. mail hesabını ise hosting panelinizden acacaksınız
  • kriweb.com dan alınmış hostu. onarın size bir panel vermiş olması lazım o panelden açacaksın mailleri. ancak benimkisi bir tahmin sadece olay şumu?

bir tasarımcıya site yaptırılır ve tasarımcıya para ödenir dolayısıyla tüm bilgiler tasarımcıdadır ve tasarımcı kaybolur veya irtibat kurulamaz firmada hiç bir bilgiye sahip olmadığı için ortada kalır. acaba durum bumudur?

Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen oyle kardes. hıcbır bılgımız yok nerde durduguna daır. nic.tr ye baktıgımda bizim nom.tr orada gözükmekte. ama bilgiler kımde? kım yapar bu yayını?? neden calısmıyor??? hıc bır bılgıye sahıp değiliz.
  • biri çıkıp x YTL ye tasarım dediğinde firmamısın diyorum sonra kötü kişi ben oluyorum sen firmasın diye diğerlerine sataşma diyorlar

neyse ilgilenelim arkadaş.. çok az bekle nic.tr yi arayıp bilgi alayım sana da bilgiyi vereyim..
  • ya dostum yanlıs anlama ama bu iş boyle olacaksa butun ıslerı ben sana yaptırcam gıbı yaw. herseyımı sana gondercem gıbı. baksana kım nerde ne nerde hıc bırsey bılmıyoruz

• şimdi iki seçenek var birincisi sen kendinwww.nic.tr ye girip üye olacaksın. sonra aşağıdaki linki tıklayıp word dosyasını indirip dolduracak ve yine aşağıdaki fax 'a imzalı kaşeli yollayacaksın. ve alan adının idari sorumluluğunu sana verecekler. daha sonra sen ödeme ve teknik sorumlulukları kendine atacaksın ve kredi kartı bilgilerini gireceksin. teknik sorumluluk sana geçtikten sonra ns leri değiştireceksin. ve kendine bir host firması bulacaksın..

Ben burda sana hizmet satmak için bilgi vermedim senden ricam byLiLattah 'ı adamer den soyutlayın burda ticaret en son seçenek. üst kısımda yazan işlemleri yapmak istemiyorsan yok ns yok host yok site taşıma vb.. bu forumda aktif yazan bir çok host firması var herhangi biri ile anlaş ve senin yerine herşeyi onlar yapsın..

Tavsiyelerim

aktifnet
    gmail83
    eltun
    farozlu

vb..

Eğer bana pm ile cep nonu verirsen senle irtibat kurup daha detaylı bigide sunabilirim..

Saygılarımla..

• pardon linki unutmuşum

https://www.nic.tr/index.php?USRACTN=FORMS&formId=1&PHPSESSID=116411201288247509544923

Faks
    +90 312 210 33 33
    +90 312 210 12 27
    +90 312 210 33 28
  • dostum yanlız soyle bırsey var. nic.tr ye uyeyız zaten orada bır suru sıtemızın ısımlerı kayıtlı
    nom.tr olanda orada su anda. hatta dns lerı bızım dns lere yonelmıs durumda.
    ha sımdı dıyeceksın kı ozaman yayın sende ama bende bılgılerı yokkı

ıste ısın kotu yanı bu bılgıler nerde??? dımı?
  • iş daha karışık desene :)

hosting firmasını arim bi cepten 1 dk bilgi yazacam

Saygılarımla..
  • kardes cepten arama ya yazıktır. vallaha cok acayıp uzuldum sımdı boyle benım ıcın masraf yapmana
  • faturayı sana yollarım olur biter

Şaka bir yana tamam hallettim ben, pm ile sana bir telefon yollayacam o telefonu arayacaksın ama 2 saat kadar sonra. yüksel bey i isteyeceksin. o gerekeni yapacak. ben cumhur beyle görüştüm hallederiz dedi. ama şifreler yüksel beyde dedi..

Saygılarımla..
  • tamam dostum oradan ben ulasayım onlarda ımıs dımı butun gereklı belgeler falan yanı dosyalar?

onlarda oldugunu tehıt ettık dıyelım. sonra? :) sen sımdıden faturayı gonder. saka yapmıyorum. bu kadar ugrastın
  • evet onlardaymış ve hiç bir sorun yok.. sevgi ve bilgi paylaşılmaz ise hiç birişe yaramaz. bu iki kavramıda paylaştığımız sürece insanız.. kafanı yorma fatura konusunda 2-3 telefon görüşmesi ne zengin eder ne fakir.

İşin görüldüyse ne mutlu bana..

ki mesajını ilk ben gördüm ilgilendim emin ol üst kısımda tavsiye ettiğim ve aklıma gelmediğinden edemediğim herkes aynı şekilde destek olurdu.

Saygılarımla..
  • dostum cok cok cok tesekkur ederım ellerın dert gormesın. ayrıca bı pm attım sıze.
  • hakan bey bir tanedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.