merhaba arkadaslar hosting almayı dusunuyorum ılk defa alıcagım ıcın arastırıyorum ve hostinger ile ilgili arastırma yapıyorum su an , forumdan hostingerdan host alan arkadaslar memnun mu acaba bilgilendirebilirler mi beni
quote:
Orijinalden alıntı: Baraqyal
merhaba arkadaslar hosting almayı dusunuyorum ılk defa alıcagım ıcın arastırıyorum ve hostinger ile ilgili arastırma yapıyorum su an , forumdan hostingerdan host alan arkadaslar memnun mu acaba bilgilendirebilirler mi beni
Merhaba;
Hostinger isimli firma bildiğimiz kadarıyla ücretsiz hosting hizmeti de sunmaktadır, isterseniz ücretsiz olanını alıp kullanabilir ve deneyebilirsiniz.
Onun haricinde, isterseniz biz de yardımcı olabiliriz,
ücretsizini de kullanıyorum su an zaten fakat 1 ay ıcınde host lazım olucak o yuzden arastırıyorum sımdı de sizin verdiginiz linklere bakıyorum tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: Baraqyal
ücretsizini de kullanıyorum su an zaten fakat 1 ay ıcınde host lazım olucak o yuzden arastırıyorum sımdı de sizin verdiginiz linklere bakıyorum tesekkurler
Merhaba;
İnternet üzerinden araştırırsanız birçok alternatif firma olduğunu görebilirsiniz. Herbirisi hakkında kullanıcı yorumları da aratabilirsiniz. Sonuçta önünüzde 1 ay gibi uzun bir süre bulunmakta, doğru tercihi yapmanız, 1 yıl boyunca ve belki de daha uzun bir süre sorunsuz çalışmanızı sağlayacaktır,