Şimdi Ara

hostingerdan host alan var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar hosting almayı dusunuyorum ılk defa alıcagım ıcın arastırıyorum ve hostinger ile ilgili arastırma yapıyorum su an , forumdan hostingerdan host alan arkadaslar memnun mu acaba bilgilendirebilirler mi beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

merhaba arkadaslar hosting almayı dusunuyorum ılk defa alıcagım ıcın arastırıyorum ve hostinger ile ilgili arastırma yapıyorum su an , forumdan hostingerdan host alan arkadaslar memnun mu acaba bilgilendirebilirler mi beni

Merhaba;

Hostinger isimli firma bildiğimiz kadarıyla ücretsiz hosting hizmeti de sunmaktadır, isterseniz ücretsiz olanını alıp kullanabilir ve deneyebilirsiniz.

Onun haricinde, isterseniz biz de yardımcı olabiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    ücretsizini de kullanıyorum su an zaten fakat 1 ay ıcınde host lazım olucak o yuzden arastırıyorum sımdı de sizin verdiginiz linklere bakıyorum tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

ücretsizini de kullanıyorum su an zaten fakat 1 ay ıcınde host lazım olucak o yuzden arastırıyorum sımdı de sizin verdiginiz linklere bakıyorum tesekkurler

Merhaba;

İnternet üzerinden araştırırsanız birçok alternatif firma olduğunu görebilirsiniz. Herbirisi hakkında kullanıcı yorumları da aratabilirsiniz. Sonuçta önünüzde 1 ay gibi uzun bir süre bulunmakta, doğru tercihi yapmanız, 1 yıl boyunca ve belki de daha uzun bir süre sorunsuz çalışmanızı sağlayacaktır,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net
    Alper İZGÜDEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.